ORIGIN TOY Brown Dan



Σκέφτεσαι να ταξιδεύσεις στην Ισπανία ? ή πήγες πριν καιρό και θέλεις να ξαναβρεθείς σε ενδιαφέροντα σημεία που είδες και περπάτησες?Να μάθεις περισσότερα για αυτά ?

Ένας καλός λόγος για να  διαβάσεις το καινούργιο βιβλίο ORIGIN TOY Brown Dan.




Λίγα λόγια για το βιβλίο 



Ο Ρόμπερτ Λάνγκτον, καθηγητής συμβολολογίας και θρησκευτικής εικονολογίας στο Χάρβαρντ, επισκέπτεται το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ για να παραστεί στην ανακοίνωση μιας σημαντικής ανακάλυψης που πρόκειται να αλλάξει για πάντα το πρόσωπο της επιστήμης. Οικοδεσπότης είναι ο Έντμοντ Κιρς, ένας σαραντάρης δισεκατομμυριούχος μελλοντολόγος, με καταπληκτικές, υψηλής τεχνολογίας εφευρέσεις και προκλητικές προβλέψεις που τον έχουν κάνει παγκοσμίως διάσημο. Ο Κιρς, που ήταν ένας από τους πρώτους μαθητές του Λάνγκτον στο Χάρβαρντ πριν από είκοσι χρόνια, πρόκειται να αποκαλύψει ένα εκπληκτικό επίτευγμα που θα δώσει απαντήσεις σε δύο από τα πιο θεμελιώδη ερωτήματα για την ανθρώπινη ύπαρξη. Όμως η βραδιά σύντομα εξελίσσεται στο απόλυτο χάος, η ανακάλυψη του Κιρς κινδυνεύει να χαθεί για πάντα και ο Λάνγκτον αναγκάζεται να δραπετεύσει από το Μπιλμπάο μαζί με την Άμπρα Βιδάλ, την όμορφη διευθύντρια του μουσείου, και να καταφύγουν στη Βαρκελώνη σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον κρυφό κωδικό πρόσβασης που θα ξεκλειδώσει το μυστικό του Κιρς. 

Μέσα από σκοτεινούς διαδρόμους κρυφής ιστορίας και ακραίας θρησκείας, ακολουθώντας ίχνη της σύγχρονης τέχνης αλλά και αινιγματικά σύμβολα, ο Λάνγκτον και η Βιδάλ πρέπει να ξεφύγουν από έναν βασανισμένο διώκτη, που φαίνεται πως διαθέτει ισχυρούς συμμάχους στα ίδια τα Βασιλικά Ανάκτορα της Ισπανίας και ο οποίος δε θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να κάνει τον Κιρς να σιωπήσει. 


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 



Ο ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ, ένας από τους πλέον πολυδιαβασμένους συγγραφείς παγκοσμίως, γεννήθηκε το 1964 στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ. Εκτός από τον περίφημο ΚΩΔΙΚΑ DA VINCI, έχει γράψει άλλα τρία μυθιστορήματα, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ και INFERNO, στα οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκντον. Επίσης έχει γράψει τα θρίλερ ΑΡΚΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ και ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΧΥΡΟ. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 52 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια αντίτυπα. Σήμερα, ο Νταν Μπράουν ζει στη Νέα Αγγλία με τη σύζυγό του.




Η άποψη μου για το βιβλίο



Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017 και  τον Φεβρουάριο του 2018   κατάφερα να το πιάσω στα χέρια μου για να το διαβάσω . Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει στον κόσμο ,στην Ισπανία, στην Βαρκελώνη, το Μπιλμπάο, τη Μαδρίτη και τη Σεβίλλη .


Ο συγγραφέας σε ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες του και αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι εκεί ,σε μουσεία ,παλάτια,πάρκα,ναούς ,σε μοναστήρια ,σε αίθουσες και μέρη που δεν επιτρέπεται να βρεθεί ο κάθε  θνητός.Το βιβλίο και η πένα του Dan Brown  σε ταξιδεύουν  στον κόσμο της θρησκείας ,της πολιτικής ,της επιστήμης ,της τεχνολογίας .


Ένα βιβλίο με πολλές σελίδες (Σελίδες: 672) που σε γενικές γραμμές διαβάζεται ευχάριστα αλλά και  σε κάποιες κάνει κοιλιά και άπλα τις προσπερνάς ,γιατί κουράζεσαι με τις τόσες πληροφορίες αλλά συνεχίζεις να το διαβάζεις ,γιατί η δράση και  οι εξέλιξις έχουν ροή και μυστήριο και οι ήρωες του βιβλίου όπως και όλος ο κόσμος θέλουν να μάθουν 


<< από που ερχόμαστε ?που πηγαίνουμε?>>


και όταν επιτέλους αποκαλύπτεται το μυστικό του Κιρς , το κοινό αναστατώνεται , προβληματίζεται ,μυστικά καλά φυλαγμένα αποκαλύπτονται ,ζωές τακτοποιημένες θέτουν καινούργιους στόχους  και   το ταξίδι για την Ζωή και την Γνώση   συνεχίζεται ........



Ένα καλογραμμένο βιβλίο με πολλές πληροφορίες,δράση,αγωνία,γρίφους για δυνατούς λυτές  και ερωτηματικά  ,όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο συγγραφέας του στα βιβλία του,που το διαβάζεις και περιμένεις να το δεις σύντομα και στις κινηματογραφικές αίθουσες !Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για διάβασμα !




ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 


Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ 


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ




Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ και θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και εδώ  https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1004253/ORIGIN?network=google&gclid=Cj0KCQiA2snUBRDfARIsAIGfpqHPmx-rY-vSfc38Wwm3GAuT_VWknAOGSMvcm6GyyLcN2uCShyGKYUYaApTiEALw_wcB


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard