REVIEW ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ YVES ROCHER

Μόλις άρχισαν οι πρώτες ζέστες του Μάρτη έκανα την πρώτη μου παραγγελία με καλοκαιρινά προϊόντα από την αγαπημένη μου εταιρεία YVES ROCHER .Σήμερα παρέλαβα τα προϊόντα και η χαρά μου είναι τόσο μεγάλη που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας γιαυτό αποφάσισα  να σας τα δείξω και να σας μιλήσω για αυτά .


Αντηλιακή κρέμα αντιγήρανσης με δείκτη προστασίας 50+ το όποιο σταδιακά θα το αντικαταστήσω με αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30+.
Δυο  υπέροχα προϊόντα  που τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα , το καλοκαίρι , ενυδατώνουν το δέρμα όλη την ήμερα και παρέχουν μεγάλη προστασία χάρη στα φυτικά φίλτρα προστασίας που περιέχουν και προέρχονται από το λουλούδι των αμμόλοφων που έχει την ιδιότητα να ενισχύει την μελαμίνη με αποτέλεσμα το δέρμα να αμύνεται στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
Καταπληκτικά προϊόντα  ,σας τα συνιστώ,θα δείτε το δέρμα σας να ενυδατώνεται ,να λειαίνεται και να αποκτά ελαστικότητα και κυρίως θα προστατεύεται από τον ήλιο.
Θα τα βρείτε στην εκπληκτική τιμή των 24 ευρώ, η κρέμα με δείκτη προστασίας 50 και 21,90 ευρώ  με δείκτη προστασίας 30 .




Και φυσικά δεν αντιστάθηκα και παρήγγειλα το εξωτικό λάδι ΜΟΝΟΙ ,από γαρδένιες Ταϊτής μέσα σε έλαιο καρύδας ,τα μπουκαλάκια του κρύβουν ένα μυστικό αιώνων από τις γυναίκες της Ταϊτής που το χρησιμοποιούν για να έχουν απαλό δέρμα και μεταξένια μαλλιά. Για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας ,ακούγονται τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Ενυδατώνει το δέρμα,αφήνει υπέροχο άρωμα και διατηρεί το μαύρισμα  περισσότερο καιρό.Πέρσι χρησιμοποίησα το παραδοσιακό λάδι γαρδένια και όποιος το μύρισε ,ήθελε να το αγοράσει ,φέτος πήρα και το ξηρό λάδι σε sray . Επειδή με ρωτάτε σας λέω ότι δεν αφήνει την αίσθηση του λαδωμένου δέρματος .
Το χρησιμοποιώ στις άκρες των μαλλιών για προστασία από τον ήλιο ενώ κάνει καλό και στην ψαλίδα , το χειμώνα που είχα ένα πρόβλημα ξηροδερμίας ,με βοήθησε πολύ .Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επάνω στα  νύχια σας και στα πετσάκια για θρέψη και ενυδάτωση.
 Σας  προτείνω να τα πάρετε και τα δύο ,μην τα χάσετε αυτό το μήνα ,έχουν  εκπληκτική τιμή στα  9,03 ευρώ το καθένα.




Για τα ταξίδια μου και τα Σκ πήρα επίσης ένα ντεμακιγιάζ ματιών express σε συσκευασία  των 100 ml στην τιμή των 5,90 ευρώ.



Αν και εσείς θέλετε να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα επικοινωνήστε μαζί μου με μήνυμα https://www.facebook.com/Beauty-Days-703809326389149/  θα σας στείλω τον κατάλογο με  προϊόντα της Yves Rocher και θα σας αποκαλύψω και άλλες λεπτομέρειες και συμβουλές και ακόμη  καλύτερες τιμές με εκπτώσεις και προσφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard