ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Sofoklis Greek Handmade Jewellery.

Τα κοσμήματα αποτελούν την ιδανική λύση για να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου και να κάνεις την κάθε εμφάνιση σου μοναδική. Και αν είναι χειροποίητα κομμάτια από τα χέρια ενός μοναδικού δημιουργού ,ένας λόγος παραπάνω να τα φοράς και όλοι να σε θαυμάζουν .


Διάλεξα αυτή την φορά να σας παρουσιάσω μοναδικά  χειροποίητα   κολιέ, μακριά σκουλαρίκια, βραχιόλια και  δαχτυλίδια με όμορφα σχέδια .



Εμπνευστής και δημιουργός μιας εξαιρετικής συλλογής χειροποίητου κοσμήματος που παντρεύει τη σύγχρονη τέχνη με στοιχεία του πολιτισμού μας, ο Σοφοκλής Τζανόπουλος, κατασκευαστής κοσμημάτων και ιδιοκτήτης του εργαστηρίου.


Η δουλεία του απευθύνεται σε όλους όσους αγγίζει η μαγεία της τέχνης. 




Οι συνδυασμοί του μετάλλου με ημιπολύτιμες πέτρες και οι ιδιαίτερες τεχνοτροπίες του κατασκευαστή έχουν ως αποτέλεσμα την ομορφιά που περιγράφει η έννοια του κοσμήματος.Χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι σε μοντέρνες γραμμές,αλλά και χρυσά κοσμήματα σε απίθανα σχέδια,  όλα τους εμπνευσμένα από ελληνικά στοιχεία που κάνουν το κάθε κομμάτι μοναδικό!!!



Η έκφραση της τέχνης, η δημιουργία και η έντονη αναζήτηση για το διαφορετικό και το μοναδικό στο χώρο του κοσμήματος, αποτελούν τη φιλοσοφία και τη βάση της εταιρείας χειροποίητων κοσμημάτων Sofoklis Greek Handmade Jewellery.





Ευκαιρία ,τώρα που έρχονται γιορτινές ημέρες να χαρίσουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε ,μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα ,σωστά έργα τέχνης φτιαγμένα από έναν άνθρωπο-δημιουργό  με μεράκι  για αυτό που κάνει σε έναν άλλον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.





 Τα σχέδια του εργαστηρίου  διατίθενται αποκλειστικά για χονδρική πώληση, όμως για περισσότερες πληροφορίες και που μπορείτε να τα βρείτε ,  επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο  693 628 1971 με την υπεύθυνη Maria Janopoulou



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard