ΜΖΕΑ 100% ελληνικά αποξηραμένα φρούτα για υγιεινή διατροφή!


Όταν σκέφτομαι φρούτα το μυαλό μου πάει στην Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα  στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία αποτελεί το  κέντρο παραγωγής σημαντικών ελληνικών αγροτικών προϊόντων, όπως είναι τα μήλα, ακτινίδια, κεράσια, αχλάδια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, δαμάσκηνα και οι ντομάτες.

Και όταν είναι χειμώνας και σκέφτομαι καλοκαιρινά ελληνικά  φρούτα και λαχανικά καταφεύγω στα αποξηραμένα  της MZEA  ,μιας επιχείρησης επεξεργασίας αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών  που βρίσκεται στο 1st klm Giannitson-Alexandrias,στην καρδιά των καλύτερων ελληνικών περιβολιών,την περιοχή  που προμηθεύει όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την παραγωγή της .

Η MZEA έχοντας άμεση πρόσβαση σε πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, επικεντρώνουν τις δραστηριότητές τους στην παραγωγή αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών πλούσιων σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα. Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε προσεκτική επεξεργασία με σκοπό τη διατήρηση της θρεπτικής τους αξίας.Τα προϊόντα δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και κυρίως δεν περιέχουν θειώδη άλατα που δρουν ως συντηρητικά και συχνά χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα (μαζί και με χρωστικές ουσίες) για την διατήρηση του χρώματος των φρούτων και λαχανικών και την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους.

Όπως χαρακτηριστικά λένε <<Βελτιώσαμε τη διαδικασία ξήρανσης με αέρα χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια με αποτέλεσμα τη μηδενική επίπτωση στο περιβάλλον καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος. Το προς ξήρανση προϊόν είναι πάντα σε ένα καθαρό και ελεγχόμενο περιβάλλον και χωρίς την άμεση έκθεσή του σε ηλιακή ακτινοβολία, σκόνη και έντομα.>>

Υπάρχει ποικιλία αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών που μπορείτε να φάτε σαν σνακ ή να τα χρησιμοποιήσετε σε συνταγές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  μήλα,μήλα με κανέλα,ακτινίδια,ξινόμηλα ,αχλάδια ή σε λαχανικά ,παντζάρια,πιπεριές κόκκινες ,κολοκύθι ,μελιτζάνα .Διατίθενται σε συσκευασίες των 50,100 και των 250 γραμμαρίων ανάλογα για  την χρήση που προορίζονται.

Ξεχώρισα τις συσκευασίες των 50 και 100 gr στα αποξηραμένα φρούτα για να μπορώ να τις κουβαλάω εύκολα μαζί μου και να ξεγελάω την πείνα μου  ιδιαίτερα σε περιόδους νηστείας και δίαιτας. Σας συνιστώ να τα δοκιμάσετε και εσείς και να τα έχετε μαζί σας σε ταξίδια και αποδράσεις ,θα σας γεμίσουν το στομάχι και θα σας δώσουν ενέργεια για να συνεχίσετε.

Μπορείτε να τους βρείτε και να τους γνωρίσετε στο
1st klm Giannitson-Alexandrias
58100 Giannitsa
Greece
Τηλέφωνο: +302382081077

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard