2 προϊόντα της Revolution, μια κρέμα προσώπου και ένας συσφικτικός ορός προσώπου που με ξετρέλαναν! φυσικά από το parfimo.gr !


Ημέρα επιστροφής σήμερα από τις παρατεταμένες καλοκαιρινές διακοπές και ήδη άργησα να σας γράψω για δυο καταπληκτικά προϊόντα που χρησιμοποίησα φέτος το καλοκαίρι και μου αφήσαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ειλικρινά δεν κρατιέμαι να τα μοιραστώ μαζί σας.



Δυο προϊόντα της Revolution, μια κρέμα προσώπου και ένας συσφικτικός ορός προσώπου που αγόρασα με το 20αρικο του μήνα από το αγαπημένο e-shop parfimo.gr από όπου έχω κάνει τις καλύτερες και πιο οικονομικές αγορές σε ποιοτικά brands, χάρη στην μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και στις συνεχείς προσφορές του.




Μια ελαφριά ενυδατική gel κρέμα για γυναίκες που θα την βρείτε σε βαζάκι των 50 ml, παρέχει στο δέρμα την ενυδάτωση που χρειάζεται. Βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα όλη τη διάρκεια της ημέρας, μειώνει την εμφάνιση του αφυδατωμένου δέρματος και των λεπτών γραμμών.
Δεν περιέχει έλαια, αλκοόλη, γλουτένη, αρώματα και parabens. Την χρησιμοποίησα άφοβα όλο το καλοκαίρι, χωρίς το δέρμα μου να είναι λιπαρό, ούτε να να γυαλίζει. Η χρήση της είναι απλή, σε καθαρό δέρμα και αφού απλώσουμε έναν ενυδατικό ορό, βάζουμε την κρέμα κάνοντας ελαφρά μασάζ. Μπορείτε να την χρησιμοποιείστε πρωί και βράδυ και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Αν χρησιμοποιείτε ορό με έλαια, καλά είναι να την απλώσετε πριν την χρήση του ορού, για καλυτέρα αποτελέσματα.



REVOLUTION SKINCARE STABILISED ACTIVE COLLAGEN
  

Πραγματικά αυτόν τον συσφικτικό ορό προσώπου για γυναίκες σε συσκευασία 30 ml τον λάτρεψα και θα τον παραγγείλω ξανά γιατί έδωσε στο δέρμα μου, μια απόλυτα νεανική εμφάνιση που κάθε ώριμη γυναίκα επιθυμεί.
Ο ορός με την καθημερινή χρήση του συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα, έχει μια ευχάριστη ελαφριά υφή, περιέχει κολλαγόνο για ελαστικότητα και ζωτικότητα, λειαίνει το δέρμα και αποκαθιστά τη νεανική του όψη.
Είναι μια φόρμουλα χωρίς λάδι και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα επειδή το καλοκαίρι θέλω πιο ελαφριά προϊόντα. Δεν έχει άρωμα, αλκοόλη και γλουτένη.
Η χρήση του απλή, πριν από κάθε χρήση ανακινώ καλά το μπουκαλάκι με το μαγικό ορό και σε καθαρό δέρμα βάζω μερικές σταγόνες. Ένα ελαφρύ μασάζ και το δέρμα είναι έτοιμο να δεχθεί την κρέμα μου. Εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα, το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο, σφριγηλό λαμπερό και λείο.

Σας συστήνω και τα 2 προϊόντα ανεπιφύλακτα και ήδη είμαι στο parfimo.gr και αναζητώ νέα προϊόντα για την περιποίηση προσώπου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard