REVIEW -NFP Αναγεννητική Κρέμα Ποδιών με Ουρία 15%



Καλημέρα και καλό μήνα ! σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα προϊόν το οποίο μπήκε για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των ποδιών μου, αφού τους καλοκαιρινούς μήνες είναι εκτιθέμενα όλη την ημέρα σε κοινή θέα και πρέπει να τέλεια και όμορφα. Μ αυτό το προϊόν κατάφερα να έχω λείες φτέρνες και έβαλα τέλος στις ξηρότητα και τα σκασίματα τους, που με ταλαιπωρούσαν και έτριβα συνεχώς με την ράσπα.



Το προϊόν αυτό είναι η NFP Αναγεννητική Κρέμα Ποδιών με Ουρία 15%, που ανακάλυψα στο site της femme fatale και έχει φοβερές ιδιότητες και αποτελέσματα στα πέλματα και τις φτέρνες των ποδιών που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα αυτή την εποχή γιατί περιχέει υψηλή περιεκτικότητα σε ουρία 15% η οποία επιταχύνει την διαδικασία ανάπλασης των νέων υγιών κυττάρων, ενυδατώνει, απολεπίζει και απαλύνει την επιδερμίδα, προλαμβάνει την ξηρότητα και το σκάσιμο στις φτέρνες, έχει δροσερό άρωμα πράσινου μήλου και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και όταν χρησιμοποιείται συστηματικά διατηρεί το δέρμα αναζωογονημένο και λείο.

Η χρήση του είναι απλή κάνουμε πρώτα ένα απαλό Scrub για την αφαίρεση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων στην συνέχεια ξεπλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα πόδια και στη συνέχεια εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα της κρέμας στις φτέρνες ενώ κάνουμε μασάζ για να απορροφηθεί πλήρως.

Προσωπικά λάτρεψα την NFP Αναγεννητική Κρέμα Ποδιών με Ουρία 15% και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard