Κάνε και εσύ click στο kikeris.gr για τα μαλλιά και την ομορφιά τους!

5 χρόνια kikeris.gr 
1.200.000 άτομα τον χρόνο κάνουν…click στο kikeris.gr για τα μαλλιά και την ομορφιά τους!


 Το www.kikeris.gr είναι το e-shop που με την αξιοπιστία και την ποιότητά του έχει κατορθώσει μέσα στα 5 έτη λειτουργίας του να έχει 1.200.000 επισκέπτες τον χρόνο! Πρόκειται για το ηλεκτρονικό κατάστημα των κομμωτηρίων Τέλης Κίκερης, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο digital προορισμό για τα μαλλιά και την ομορφιά που πρέπει να επισκέπτεται κάθε γυναίκα.

 Powered by Experts! 

Με αφετηρία τα κομμωτήρια Τέλης Κίκερης, τον μεγαλύτερο όμιλο κομμωτηρίων στην Ελλάδα με εμπειρία 45 ετών στον κλάδο, μαζί με την υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών με προϊόντα ομορφιάς, το e-shop kikeris.gr, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014 προσφέροντας επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για χονδρική και λιανική πώληση μέσα από ένα ευχάριστο online ταξίδι αγορών.

 Experience Kikeris.gr 

Το kikeris.gr αποτελεί μια online εμπειρία διαφορετική από τις υπόλοιπες! Περισσότεροι από 2.000 κωδικοί επιβεβαιώνουν τη μεγάλη ποικιλία του e-shop ενώ ταυτόχρονα οι ανταγωνιστικές τιμές, οι συνεχείς προσφορές και η άμεση αποστολή είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για να επισκεφθείτε σήμερα το πιο updated online shop για τα μαλλιά και την ομορφιά! Επιπλέον, ξεχωρίζει για την τηλεφωνική υποστήριξη, αφού οι ειδικά καταρτισμένοι συνεργάτες του e-shop σας παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και σας καθοδηγούν κατάλληλα έτσι ώστε να κάνετε πάντα την ιδανική για εσάς επιλογή, αρκεί να το ζητήσετε!

Περισσότερα για το kikeris.gr

  Γνωρίστε και εκμεταλλευτείτε το σύστημα επιβράβευσης μελών για να κερδίζετε πόντους που μετατρέπονται σε έκπτωση για τις επόμενες αγορές σας
  Απολαύστε δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€
 Ζητήστε να ενημερωθείτε για τα πιο “must have” προϊόντα και όλες τις νέες αφίξεις
  Εγγραφείτε στο newsletter του e-shop για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τα hot trends

Σχετικά με το e-shop kikeris.gr

 Ό,τι αναζητάτε για τα μαλλιά και την ομορφιά σας θα το βρείτε εδώ!

Το e-shop με τη μεγαλύτερη ποικιλία premium προϊόντων για τα μαλλιά και την ομορφιά και την εξειδίκευση των κομμωτηρίων Τέλης Κίκερης! Με ανταγωνιστικές τιμές και συνεχείς προσφορές, άμεση εξυπηρέτηση, εξατομικευμένη προσέγγιση και συμβουλές για κάθε ανάγκη των μαλλιών σας από τους έμπειρους συνεργάτες μας!
Μέλος του Ομίλου Τέλης Κίκερης, που διαθέτει 15 κομμωτήρια – πολυχώρους ομορφιάς και τη φρεσκάδα της καταξιωμένης σχολής κομμωτικής Prestige Τέλης Κίκερης, είναι σε θέση να καλύψει κάθε δική σας ανάγκη ομορφιάς.



www.kikeris.gr | Facebook: Telis Kikeris E-shop | Instagram: teliskikeriseshop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard