ESSENCE-Σειρά Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019

Σειρά Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019
Μία λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ένα αστραφτερό μακιγιάζ ματιών, σαγηνευτικές βλεφαρίδες ή υπέροχα, ζουμερά χείλη - η νέα συλλογή της essence Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 σάς εξασφαλίζει αναρίθμητα look.
Η σειρά Crystal Power, για παράδειγμα, διαθέτει προϊόντα εμπνευσμένα από αστραφτερούς κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους που θα φέρουν μια θετική νότα στη συλλογή ομορφιάς σας, χάρη στα χρώματα, τις υφές και την απίθανη συσκευασία τους. Από τις πούδρες σε μορφή σκόνης και  τα λαμπερά highlighters, σε μια ποικιλία προϊόντων για τα μάτια και τα χείλη, η νέα συλλογή της essence έχει όλα όσα θα θέλατε.
Συναρπαστικά tutorial, cool βίντεο και ενδιαφέροντα νέα από τον κόσμο της essence, θα βρείτε στα κανάλια της essence στα social media. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά:

 EYESHADOW
crystal power eyeshadow palette




Αυτή η παλέτα ματιών φέρνει θετικά vibes στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας και κάνει τα
μάτια σας να λάμπουν σαν... κρύσταλλοι! Οι αποχρώσεις της παλέτας είναι πλούσιες σε χρωστικές και περιλαμβάνουν οκτώ λαμπερές και μια ματ σκιά ματιών. Χάρη στην ελαφριά τους σύνθεση, εφαρμόζονται χωρίς κόπο με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα και αναμιγνύονται πανεύκολα. Είτε επιλέξετε ροζέ-χρυσό, πράσινο-μπλε είτε ιριδίζον λευκό - αυτές οι σκιές ματιών σίγουρα θα κάνουν τα μάτια σας να αστράφτουν.
 Περίπου 7.49€*.

LIPSTICK
crystal power lipstick

Η θρεπτική σύνθεση του κραγιόν με βιταμίνη Ε, περιποιείται και προστατεύει τα χείλη, αφήνοντας
ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας και μια ευχάριστη, απαλή αίσθηση.
Το διαφανές κραγιόν θυμίζει έναν λαμπερό κρύσταλλο και αντιδρά στο προσωπικό pH των χειλιών.
 Ανάλογα με το φυσικό χρώμα των χειλιών, χαρίζει μετά την εφαρμογή ένα φινίρισμα που
 κυμαίνεται από απαλό ροζ μέχρι φούξια.
Περίπου 3.79€*. // 01 be happy

NAIL POLISH
crystal power nail polish

Με τη σειρά crystal power θα πετύχετε μοναδικά στιλ στα νύχια! Εμπνευσμένα από το εφέ των διαφόρων κρυστάλλων, τα vegan βερνίκια της σειράς εντυπωσιάζουν με το εξαιρετικά λαμπερό τους αποτέλεσμα. Επιπλέον εξασφαλίζουν έντονη κάλυψη με μία μόνο εφαρμογή.
Περίπου 2.49€*.

BLUSH & HIGHLIGHTER
crystal power blush & highlighter palette


Λάμψτε εντυπωσιακά σαν κρύσταλλος! Η vegan παλέτα συνδυάζει το ρουζ και το highlighter και δημιουργεί look τόσο λαμπερά όσο κι ένας κρύσταλλος. Τα δύο πουδρένια, ιριδίζοντα ρουζ σε ροδακινί και αποχρώσεις του μούρου,δίνουν στο πρόσωπο μια φρέσκια όψη, ενώ το πουδρένιο
highlighter χαρίζει μια απαλή λάμψη. Το κρεμώδες highlighter από την άλλη δίνει εκθαμβωτικές πινελιές - μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του, πάνω ή κάτω από το make-up ή σαν topper πάνω από το ρουζ.
Περίπου 7.49€*.

EYESHADOW
epic sunset eyeshadow palette


Η παλέτα σκιών, με χρώματα πλούσια σε χρωστικές, είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα του
ηλιοβασιλέματος στην έρημο. Η παλέτα περιλαμβάνει 14 σκιές ματιών με ματ, ιριδίζοντα και
μεταλλικά εφέ στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, όπως χρυσό, ροζ και μοβ. Η παλέτα
συμπληρώνεται από έναν ανοιχτό και ένα πιο σκούρο ματ τόνο, που κάνει τα look σας είτε πιο
διακριτικά είτε πιο εκφραστικά. Χάρη στην απαλή υφή τους, όλες οι σκιές είναι εύκολο να
αναμιχτούν. Τέλος, η υψηλής ποιότητας, χάρτινη συσκευασία με τον ενσωματωμένο
καθρέφτη, ολοκληρώνει την εμφάνιση της παλέτας.
Περίπου 11.99€*.

MASCARA
WHAT THE FAKE! mascara


Καλοσώρισες στην οικογένεια! Η "I need a miracle! volumizing & strengthening mascara" ξεχώρισε αμέσως στη βασική σειρά της essence. Τώρα έρχεται μια νέα προσθήκη! Η ολοκαίνουργια μάσκαρα
"WHAT THE FAKE!" απλώνεται σε όλες τις βλεφαρίδες με δύο μόνο περάσματα, χάρη στο εργονομικό βουρτσάκι της σε σχήμα αμυγδάλου. Οι ειδικές νάιλον ίνες παρέχουν στις βλεφαρίδες εκπληκτικό μήκος και εντυπωσιακό όγκο ταυτόχρονα.
Περίπου 4.49€*.

BASE COAT
peel off base coat



Με το "peel off base coat", τόσο τα χρωματιστά όσο και τα glitter βερνίκια νυχιών μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα χωρίς την ανάγκη για προϊόν αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.
Απλώς εφαρμόστε μια στρώση από το "peel off base coat" και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το βερνίκι νυχιών που προτιμάτε. Για να αφαιρέσετε το βερνίκι, απλά  "ξεφλουδίστε" το - και εφαρμόστε ένα νέο βερνίκι αμέσως!
Περίπου 2.49€*

NAIL POLISH
crystal power nail polish



Με τη σειρά crystal power θα πετύχετε μοναδικά στιλ στα νύχια! Εμπνευσμένα από το εφέ των διαφόρων κρυστάλλων, τα vegan βερνίκια της σειράς εντυπωσιάζουν με το εξαιρετικά λαμπερό τους αποτέλεσμα. Επιπλέον εξασφαλίζουν έντονη κάλυψη με μία μόνο εφαρμογή.
Περίπου 2.49€*.

LIPSTICK
perfect shine lipstick


Πλούσιο σε χρωστικές, ευχάριστο στην εφαρμογή και ταυτόχρονα ενυδατικό για τα χείλη – αυτό το κραγιόν τα κάνει κυριολεκτικά όλα! Χάρη στην κρεμώδη και απαλή υφή του, εφαρμόζεται εύκολα
αφήνοντας πίσω ένα εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα. Πλούσια συστατικά, όπως βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ, θρέφουν τα χείλη. Η ροζέ μεταλλική συσκευασία του, το κάνει να ξεχωρίζει.
 Περίπου 3.79€*.

LIPGLOSS
shine shine shine lipgloss



Είτε εφαρμοστεί μόνο του είτε πάνω από το κραγιόν, αυτό το διαφανές gloss με το περλέ φινίρισμα θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν εμφανώς πιο γεμάτα και ζουμερά.
Ταυτόχρονα, περιέχει ένα αναζωογονητικό συστατικό που δίνει στα χείλη μια ευχάριστη και φρέσκια
αίσθηση.
Περίπου 2.49€*.

LIPLINER
stay 8h waterproof lipliner



Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το πρωινό, το μεσημεριανό ή τα διαλείμματα για καφέ - αυτά τα μολύβια χειλιών μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις. Η πλούσια σύνθεσή τους απλώνεται εύκολα και ευχάριστα στα χείλη και διαρκεί έως 8 ώρες, χωρίς να τα ξηραίνει. Η μικρή
ξύστρα στην άκρη των μολυβιών χαρίζει μια ακριβή, μακράς διαρκείας εφαρμογή. Ανθεκτικά στα φιλιά και με ένα υπέροχοματ φινίρισμα, είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα - από Nude μέχρι κόκκινο και ροζ. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το ιδανικό ταίρι για κάθε κραγιόν σας.
Περίπου 2.29€*.

PRIMER
hydrating + perfecting primer



Αυτό το primer είναι η ιδανική βάση για ένα άψογο, μακράς διαρκείας μακιγιάζ. Εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ ο δείκτης SPF 20 την προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Ταυτόχρονα, η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο λεία και προετοιμάζεται για το foundation που θα ακολουθήσει. Χάρη στο πρακτικό απλικατέρ, το προϊόν πέφτει σε σταγόνες στη σωστή δοσολογία.
Τέλος, η ελαφριά του υφή εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή και απαλότητα στο δέρμα.
Περίπου 4.89€*

CONTOURING
contouring duo palette



Η διπλή vegan παλέτα για contouring και δημιουργία«κοψιμάτων» στο πρόσωπο, κυκλοφορεί σε δύο
 αποχρώσεις, σε μορφή πούδρας, και είναι κατάλληλη για διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας. Οι δύο  ματ αποχρώσεις εφαρμόζονται εύκολα και χάρη στην απαλή υφή τους γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Το πιο ανοιχτό χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με την πιο σκούρα απόχρωση για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Περίπου 4.49€*

CONCEALER
stay natural+ concealer



Ακόμη και μετά την επανέκδοση του bestseller προϊόντος "stay natural concealer", το σύνθημα παραμένει το ίδιο: Κρατήστε το look σας φυσικό! Όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και η νέα έκδοση του δημοφιλούς concealer, με ελαφριά προς μεσαία κάλυψη, προσφέρει ένα φυσικό φινίρισμα. Η βελτιωμένη σύσταση με ενυδατική πανθενόλη φροντίζει ιδιαίτερα για το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια και οι ατέλειες του δέρματος καλύπτονται στη στιγμή με τη βοήθεια αυτού του εύχρηστου στυλό με πινελάκι. Το concealer είναι επίσης oil-free και vegan.
Περίπου 2.49€*

FIXING POWDER
all about matt! loose fixing powder



Μια νέα προσθήκη έρχεται σε μία από τις ποιο αγαπημένες σειρές της essence. Η δημοφιλής πούδρα "all about matt!" είναι τώρα διαθέσιμη και σε μορφή σκόνης. Απορροφά την επιπλέον λιπαρότητα, χαρίζει στην επιδερμίδα ένα ματ φινίρισμα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Μετά την εφαρμογή προϊόντων με υγρή ή κρεμώδη υφή, η πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετύχετε την τεχνική baking. Αμέσως μόλις εφαρμοστεί, η λευκή πούδρα γίνεται διαφανής και έτσι είναι κατάλληλη για
κάθε τύπο δέρματος.
Περίπου 4.89€*

TOOL
natural beauty make-up bag



Το τέλειο τσαντάκι μακιγιάζ για την ασφαλή τοποθέτηση όλων των αγαπημένων σας προϊόντων ομορφιάς. Είναι κατασκευασμένο από οικολογικό υλικό, αδιάβροχο και χωράει όλα όσα χρειάζεστε όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Θα δείχνει υπέροχο στο μπουντουάρ σας, χάρη στον μοντέρνο συνδυασμό του ροζ και του πράσινου.
Περίπου 3.79€*

HIGHLIGHTER
highlight drops liquid illuminator



Εφαρμόστε το κάτω από το make-up, αναμίξτε το με το foundation ή τοποθετήστε το ταμποναριστά στα ψηλά σημεία του προσώπου – το υγρό highlighter μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς και
διαφορετικούς τρόπους. Με την ελαφριά λάμψη του, δίνει μια εκθαμβωτική όψη στο δέρμα που διαρκεί.
Φυσικά, εφαρμόζοντας επιπλέον προϊόν μπορείτε να δώσετε όση ένταση και λάμψη επιθυμείτε. Το υγρό highlighter διατίθεται σε δύο χρώματα σε γυάλινο μπουκαλάκι υψηλής ποιότητας. Χάρη στην πρακτική συσκευασία με σταγονόμετρο, το προϊόν εφαρμόζεται με μεγάλη ακρίβεια.
Περίπου 4.89€*

HIGHLIGHTER
the highlighter



Λάμψη στη στιγμή; Κανένα πρόβλημα! Με τα νέα, υπερβολικά απαλά highlighters, η εκπληκτική λάμψη είναι το μόνο σίγουρο.
Η ελαφριά υφή πούδρας χαρίζει ένα λαμπερό φινίρισμα και φυσικές πινελιές με διακριτικά, ιριδίζοντα στοιχεία.
Περίπου 2.99€*

BLUSH
Relaunch: the blush



Λέμε αντίο στο "matt touch blush" και υποδεχόμαστε το "the blush"! Μια νέα γενιά ρουζ με ακόμη πιο απαλή και ευχάριστη υφή. Τα συμπαγή ρουζ κυκλοφορούν σε πέντε ματ χρώματα και
σε ένα με περλέ φινίρισμα, είναι πλούσια σε χρωστικές και αναμιγνύονται εύκολα.
Περίπου 2.99€*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard