Κάντε μια βουτιά στον κόσμο των μαργαριταριών με τη νέα Συλλεκτική Σειρά της essence “cute as shell”

 Κάντε μια βουτιά στον κόσμο των μαργαριταριών με τη νέα Συλλεκτική Σειρά της essence “cute as shell”


Βουτάμε; Η νέα Συλλεκτική Σειρά της essence cute as shell είναι εμπνευσμένη από τα κοχύλια στην παραλία και καταφέρνει να μας αιχμαλωτίσει με τα ακαταμάχητα εφέ της μητέρας του μαργαριταριού (mother-of-pearl). Τα υπέροχα προϊόντα για το πρόσωπο, τα χείλη και τα νύχια χαρίζουν μια μοναδική λάμψη και μας κάνουν όχι μόνο να ονειρευόμαστε χρυσές, αμμώδεις παραλίες, ηλιόλουστες ημέρες και γαλάζιες θάλασσες, αλλά και να πλάθουμε ιστορίες για τους θησαυρούς της φύσης και τη μυστική ομορφιά τους. Η νέα Συλλεκτική Σειρά δημιουργεί μυστηριώδη looks και θα είναι διαθέσιμη στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα από τέλη Ιουλίου – πάνω στην ώρα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!


cute as shell blushlighter


Το blushlighter της σειράς είναι 2 σε 1: και highlighter και ρουζ. Έχει ανάλαφρη, πουδρένια υφή και δημιουργεί μια απαλή ροδακινί προς χρυσαφένια λάμψη στο πρόσωπο. Το blushlighter κάνει τη διαφορά: τα χρυσά και μαργαριταρένια ιριδίζοντα σωματίδιαθ υμίζουν άμμο με ένα 3D ροδακινί κοχύλι ξαπλωμένο πάνω της.

Περίπου €4,89* // 01 Let Us Take A Shellfie!


cute as shell face glow booster


Το cute as shell face glow booster είναι το δικό μας μυστικό για μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα: το ενυδατικό serum προσώπου είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φυκιών και υαλουρονικό οξύ και θρέφει το δέρμα. Την ίδια στιγμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer – η ιδανική προετοιμασία για ένα ομαλό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Περίπου €4,89* // 01 You Shell Sea My Glow!


cute as shell konjac face sponge


Το απόλυτο must-have για όσους αγαπούν τα προϊόντα περιποίησης – το konjac facesponge είναι φτιαγμένο από τη ρίζα του φυτού konjac και κυκλοφορεί σε ένα υπέροχο σχέδιο κοχυλιού. Το σφουγγαράκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με χλιαρό νερό είτε με ένα ελαφρύ προϊόν καθαρισμού για να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας. Καθαρίζει το δέρμα και το αφήνει ορατά απαλό και περιποιημένο.

Περίπου €3,79* // 01 All About Shell-Care!


cute as shell nail polish



Αγαπήστε το όπως είναι ... το βερνίκι νυχιών cute as shell ξεχωρίζει για τη γυαλιστερή υφή του και τη λάμψη του – όπως ακριβώς η μητέρα του μαργαριταριού. Η μία στρώση δίνει στα νύχια μια απαλή μαργαριταρένια λάμψη, ενώ η δεύτερη στρώση κάνει τα νύχια σας να λάμπουν όπως το εσωτερικό ενός κοχυλιού. Η κομψή, ροδακινί απόχρωση ταιριάζει με κάθε στιλ και μακιγιάζ.

Περίπου €2,49* // 01 You’re an Ang-Shell!


cute as shell lip balm


Τα χείλη σας θα είναι μόνο για φίλημα με αυτό το βάλσαμο χειλιών από τη σειρά cute as shell. Θρέφει τα χείλη και ταυτόχρονα τους χαρίζει μια απαλή, χρυσαφένια λάμψη με ένα φυσικό φινίρισμα. Και η συσκευασία του είναι πραγματικά μοναδική, σε σχέδιο κοχυλιού.

Περίπου €2,89* // 01 Shell I?


cute as shell ph-reacting lip tint


Tο ph-reacting lip tint δίνει στα χείλη μια συναρπαστική λάμψη με ένα ιριδίζον εφέ. Η υφή του αντιδρά στη φυσική τιμή pH που έχει το δέρμα στα χείλη και τους χαρίζει ένα έντονο ροζ χρώμα. Το lipgloss κυκλοφορεί σε ένα πρακτικό μπουκαλάκι με απλικατέρ – τέλειο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα όπου κι αν βρίσκεστε.

Περίπου €2,99* // 01 Ready, Shell, Glow!


cute as shell nail stickers


Μοναδικά σχέδια στα νύχια στη στιγμή, στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα με τα χαριτωμένα αυτοκόλλητα νυχιών cute as shell. Τα μικρά, αυτοκόλλητα μαργαριτάρια και τα διάφορα άλλα θαλασσινά σχέδια σε ροζέ-χρυσό χρώμα, μετατρέπουν αμέσως τα νύχια σας σε μικρά έργα τέχνης. Ιδανικά για να ολοκληρώσουν τα εντυπωσιακά, καλοκαιρινά look σας.

Περίπου €1,89* // 01 Shell, Yeah!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard