Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ parfimo.gr


Τον μήνα που μας πέρασε, το στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου να ψωνίζω προϊόντα που χρειάζομαι χρησιμοποιώντας μόνο 20 ευρώ, μπορώ να πω ότι έγινε πάλι πραγματικότητα χάρη στις εκπτώσεις και της προσφορές του αγαπημένου μου e-shop parfimo.gr . Αγόρασα αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποιώ χρόνια τώρα για τα καλά τους αποτελέσματα και σήμερα θα τα μοιραστώ μαζί σας.



Το ΝUXE Very Rose Creamy Make-Up Remover Milk ένα γαλάκτωμα με ροδόνερο για γυναίκες. Το δέρμα μας όλο το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε από την έκθεση στον ήλιο, το νερό της θάλασσας, τον ιδρώτα, το μακιγιάζ και είναι έτοιμο να δεχτεί την περιποίηση μας τώρα που ξεκίνησε το Φθινόπωρο.


Τι καλύτερο λοιπόν από ένα καθαριστικό πλούσιο, κρεμώδες και με άρωμα τριαντάφυλλου?


Το NUXE Very Rose Creamy Make-Up Remover Milk είναι το κατάλληλο καθαριστικό μακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια. Εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά, αυτό το προϊόν με γάλα και λάδι καθαρίζει το δέρμα σας απαλά και χωρίς να αφήνει την αίσθηση ότι η επιδερμίδα κολλάει. Έχει επίσης ενυδατική και χαλαρωτική δράση.
Αφαιρεί απαλά αλλά σε βάθος το μακιγιάζ και τους ρύπους ενώ ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα.

Καθαρίστε το δέρμα σας με το γαλάκτωμα κάθε πρωί ή/και βράδυ χρησιμοποιώντας ένα δισκίο ντεμακιγιάζ. Όλες οι ακαθαρσίες και το μακιγιάζ θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας! Χρησιμοποιήστε τη λοσιόν απολέπισης για να ολοκληρώσετε. Χωρίς ζωικά συστατικά, 95% φυσική φόρμουλα, υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου, φυσικό pH.

Θα το βρείτε σε συσκευασία των 200ml και εξαιρετική τιμή στο parfimo.gr
Άλλο ένα προϊόν της ΝUXE που λατρεύω είναι το NUXE VERY ROSE LIGHT και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην το παραγγείλω αφού το βρήκα σε φανταστική τιμή. Πρόκειται για έναν απαλό αφρό καθαρισμού για γυναίκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ σε βρεγμένο δέρμα. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ και μετά να ξεπλύνετε καλά. Καθαρίζει και καταπραΰνει το δέρμα και τις αισθήσεις χάρη στο άρωμα τριαντάφυλλου και στα 94% συστατικά του φυσικής προέλευσης. Δεν στεγνώνει, ενυδατώνει και δυναμώνει το δέρμα ενώ δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα.

Θα το βρείτε σε συσκευασία των 150 ml σε πολύ καλή τιμή.


Με τα 20 ευρώ κατάφερα να πάρω και δυο αφρόλουτρα του αγαπημένου brand της NIVEA Το ένα αφρόλουτρο Nivea Pure Fresh Shower Gel με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που ξυπνάει όλες τις αισθήσεις ενώ θα κρατήσει το καλοκαίρι ζωντανό μέχρι να το ξανά παραγγείλω. Η σύνθεση του περιέχει θαλάσσια ορυκτά και δίνει στο δέρμα μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας.

Το αφρόλουτρο Nivea Waterlily & Oil Shower Gel με το αναζωογονητικό άρωμα των λουλουδιών νούφαρου, περιέχει σφαιρίδια ελαίου για να ενυδατώνει και να θρέφει το δέρμα. Μετά τη χρήση, το δέρμα είναι μεταξένια απαλό και λείο ενώ μυρίζει υπέροχα.


Και μια και ανάφερα την NIVEA ας κάνω μια επίσκεψη στο e-shop parfimo.gr για την καινούργια μου παραγγελία. Θέλω να επιλέξω κάποια προϊόντα περιποίησης προσώπου NIVEA για δώρο σε φίλη που ξέρω ότι τα εκτιμάει και δεν τα αλλάζει, χρόνια τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard