Μessinian spa η σειρά pomegranate and honey με organic olive oil από την Καλαμάτα που μας εξέπληξε ευχάριστα

Νέες παράλαβες από την εταιρεία @messinianspa που γνωρίζω και χρησιμοποιώ τα καταπληκτικά προϊόντα της, χρόνια τώρα. Το πακέτο μου περιείχε προϊόντα από την σειρά pomegranate and honey με organic olive oil από την Καλαμάτα. Υπέροχες υφές, μεθυστικά αρώματα και συστατικά που με ξετρέλαναν. Τα προϊόντα είναι ένα shower gel, ένα body milk, dry oil και ένα eau de parfum. 


SHOWER GEL
, ένα αφρόλουτρο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, ρόδι και μέλι, τα οποία είναι γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες. Χαρακτηριστικό του ο κρεμώδες αφρός και το γλυκό του άρωμα. 

BODY MILK, ένα υπέροχο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με 100% παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, μέλι και ρόδι. Εχει αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μετάξι, αλάτι, προβιταμίνη Β5 και ένα υπέροχο άρωμα. Είναι ότι καλύτερο δοκίμασα τελευταία. 

DRY OIL, ένα ελαφρύ ξηρό λάδι, αναζωογονητικό, ενυδατικό, ελαστικό, δίνει στο δέρμα λάμψη, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ελαιο ροδιού, ελαιόλαδο Καλαμάτας, μέλι, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε είναι τα σούπερ συστατικά του που θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και δίνουν τη λάμψη. Στα συν είναι ότι απορροφάται εύκολα και δεν είναι λιπαρό.

EAU DE RARFUM, ένα τέλειο φρουτένιο και λουλουδάτο άρωμα με ένα ακαταμάχητο γλυκό τόνο που σε κάνει να το ερωτευτείς.
Ρόδι, αχλάδι οι νότες κορυφής, λουλουδένιες οι μεσαίες, πραλίνα, βανίλια, μέλι, πατσουλί και σπόροι τόνκας οι νότες βάσης, το κάνουν ακαταμάχητο.

Τα προϊόντα της @messinianspa είναι ελληνικά και η εταιρεία τα παρουσίασε πρώτη φορά το 2014, για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για πιο φυσικά προϊόντα. Παράγει επίσης ποικίλα προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου, των χεριών και των μαλλιών, όπως αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, κρέμες χεριών, body lotion, αντιηλιακές κρέμες, έλαια και γαλακτώματα αλλά και κρέμες σώματος, προσώπου και ματιών και σέρουμ. Τα προϊόντα ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους με αναλύσεις όλων των φυσικοχημικών παραμέτρων τους και, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα εσωτερικού και εξωτερικού, διεξάγονται έρευνες, δερματολογικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα, η ασφάλεια και οι ιδιότητές τους.

Τα λατρεύω, όπως σας είπα τα χρησιμοποιώ χρόνια και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard