Review για 2 νέα προϊόντα που δοκίμασα από την REVOLUTION SKINCARE


Προϊόντα από την REVOLUTION SKINCARE έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και στο παρελθόν και σας τα έχω συστήσει. 
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα 2 τελευταία προϊόντα που παράγγειλα από το e-shop parfimo.gr και πραγματικά μετά από δοκιμές τουλάχιστον 2 εβδομάδων μπορώ να πω με σιγουριά πλέον, ότι μου άρεσαν πολύ, είναι αποτελεσματικά και ποιοτικά για ότι υπόσχονται.

REVOLUTION SKINCARE SKINCARE 2% HYALURONIC ACIDΕ ενυδατικός ορός προσώπου για γυναίκες σε συσκευασία 30 ml


Ενας ενυδατικός ορός προσώπου για αφυδατωμένη επιδερμίδα που βοηθάει στην σύσφιξη και την ανύψωση του οβάλ του προσώπου μας. Ο ενυδατικός ορός υαλουρονικού οξέος Revolution Skincare είναι απαραίτητος για κάθε επιδερμίδα και μπορεί να την βοηθήσει γιατί χαρίζει ενυδάτωση μακράς διαρκείας, μαλακώνει και θρέφει, ανακουφίζει από το αίσθημα του σφιχτού δέρματος, αποκαθιστά τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, έχει ελαφριά φόρμουλα χωρίς λάδι, άρωμα, parabens, αλκοόλη και γλουτένη και αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ.
Μπορείτε να το χρησιμοποιείται καθημερινά απλώνοντας μερικές σταγόνες ορού σε καθαρό δέρμα κάθε πρωί και βράδυ. Στη συνέχεια βάζετε την κρέμα ημέρας και το make up

REVOLUTION SKINCARE MULTI PEPTIDE SERUM ένας ορός για λείανση και σύσφιξη για γυναίκες σε συσκευασία 30 ml


Τον χρησιμοποιώ εναλλάξ με τον προηγούμενο ορό γιατί βοηθάει την ώριμη επιδερμίδα να φαίνεται νεότερη, πιο σφριγηλή και λεία. Βοηθάει στην λείανση των λεπτών γραμμών, ενώ λειαίνει την υφή του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείται καθημερινά απλώνοντας μερικές σταγόνες ορού σε καθαρό δέρμα κάθε πρωί και βράδυ. Στη συνέχεια βάζετε την κρέμα ημέρας και το
make up

Σας συστήνω ανεπιφύλακτα και τους 2 ορούς μάλιστα αυτές τις ημέρες θα τα βρειτε στο site σε πολύ καλή τιμή 7 ευρώ το πρώτο και 11,70 το δεύτερο.

Ηδη είμαι στο parfimo.gr και αναζητώ νέα προϊόντα για την περιποίηση προσώπου αυτή τη φορά ψάχνω για ένα καλό make up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard