Ξεκινάμε την βδομάδα μας, με μια εύκολη συνταγή για τυροπιτάκια που θα συνοδεύσουν την μπύρα, το κρασί μας αλλά θα τσιμπολογάμε και από ένα,δυο όταν μια πιάνει μια λιγουρίτσα.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ σπορέλαιο
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ.
350 γρ τυριά διάφορα + φέτα
πιπέρι
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σ ένα μπολ και ανακατεύουμε με το χέρι, κάνουμε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Απλώνουμε την ζύμη και με ένα στρογγυλό φλιτζανάκι του καφέ ή ένα στρογγυλό κουπ πατ, σχηματίζουμε τα τυροπιτάκια και τα τοποθετούμε σ ένα ταψί αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 10-15 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Καλή επιτυχία!!
Απλώνουμε την ζύμη και με ένα στρογγυλό φλιτζανάκι του καφέ ή ένα στρογγυλό κουπ πατ, σχηματίζουμε τα τυροπιτάκια και τα τοποθετούμε σ ένα ταψί αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 10-15 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Καλή επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!