ΣΑΛΤΣΑ ΑΓΙΟΛΙ μια συνταγή του ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ



ΥΛΙΚΑ

1 σκελίδα σκόρδο
χυμό, από 1/2 λεμόνι
ξύσμα, από 1/2 λεμόνι
1 κ.σούπας φρέσκο βασιλικό
220 γρ. μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον χυμό από το λεμόνι και χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί το σκόρδο. 
Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το σύρμα την πιπεριά και το βασιλικό ψιλοκομμένα, το ξύσμα και τη μαγιονέζα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Ελέγχουμε τη γεύση.
Σερβίρουμε με μπαστουνάκια αγγούρι και καρότο.


Η συνταγή είναι του Ακη Πετρετζικη και αξιζει να την δοκιμάστε και να συνοδεύσετε με αυτή τα κρέατα αλλά και τα λαχανικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard