ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ GINGER SCALP SERUM ΤΗΣ THE BODY SHOP

Good hair day every day! Η The Body Shop καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι τα μαλλιά μας να είναι φρέσκα και ανάλαφρα, γεμάτα κίνηση και ζωντάνια!
Και επειδή τα υγιή μαλλιά ξεκινούν από ένα υγιές τριχωτό, ας αποχαιρετίσουμε οριστικά τις λευκές νιφάδες με το ΝΕΟ Ginger Scalp Serum της The Body Shop.

Η νέα προσθήκη στην εμβληματική σειρά περιποίησης μαλλιών Ginger της The Body Shop είναι ένα serum που προάγει την υγεία του τριχωτού και συμπληρώνει τη δράση του Shampoo και του Conditioner ώστε όλα μαζί να σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη αγωγή περιποίησης σε 3 βήματα. Η ισχύς εν τη ενώσει!
Το νέο Ginger Scalp Serum συμβάλλει στην εξισορρόπηση και την ενυδάτωση του τριχωτού, καταπραΰνει την ξηρότητα ανάμεσα στα λουσίματα και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση αφού μπορείτε να αφήσετε και πάλι τα μαλλιά σας ελεύθερα!
Απαλλαγμένα πλέον από τις λευκές νιφάδες, τα μαλλιά σας θα είναι ανάλαφρα, γεμάτα φρεσκάδα, κίνηση και ζωντάνια!



NEO! GINGER SCALP SERUM
50ml, 18,50€



Για πιο υγιή μαλλιά εστιάζουμε στη ρίζα του προβλήματος! Και αυτή βρίσκεται στις ρίζες των μαλλιών μας, δηλαδή στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό το νέο ελαφρύ serum είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο ginger από την Σρι Λάνκα και εκχυλίσματα από φλοιό λευκής ιτιάς και σημύδας.
Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη αλλά απορροφάται γρήγορα και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του τριχωτού, απομακρύνοντας το περιττό σμήγμα και χαρίζοντας του μια υπέροχη αίσθηση εντατικής, βαθιάς ενυδάτωσης! Λίγες μόνο σταγόνες ανάμεσα στα λουσίματα είναι αρκετές για άμεση ανακούφιση του τριχωτού από τα συμπτώματα κνησμού που οφείλονται στην ξηρότητα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την ολοκληρωμένη αγωγή περιποίησης συνδυάζοντας το serum με το Ginger Anti-Dandruff Shampoo και το Ginger Scalp Care Conditioner.

GINGER ANTI-DANDRUFF SHAMPOO
Διατίθεται σε συσκευασίες των: 60ml, 3,00€ / 250ml, 7,50€ / 400ml, 11,00€




Αποτελεσματικό ενάντια στην πιτυρίδα και την ξηροδερμία και ιδανικό για υγιή, ανάλαφρα μαλλιά γεμάτα κίνηση και ζωντάνια! Υπάρχει λόγος που το Ginger Anti-Dandruff Shampoo καταγράφει παγκοσμίως αξιοσημείωτες πωλήσεις που αντιστοιχούν σε 1 μπουκάλι κάθε 4 δευτερόλεπτα!* Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο ginger, εκχυλίσματα από φλοιό λευκής ιτιάς και σημύδας και μια δόση μέλι από την Αιθιοπία, αυτό το τονωτικό και αναζωογονητικό σαμπουάν προσφέρει ήπιο καθαρισμό που απομακρύνει απαλά τις λευκές νιφάδες.
Αμέσως μετά, χρησιμοποιήστε το Ginger Scalp Care Conditioner για πραγματικά φρέσκα και ανάλαφρα μαλλιά!

GINGER SCALP CARE CONDITIONER
Διατίθεται σε συσκευασίες των: 250ml, 7,50€ / 400ml, 11,00€




Η ελαφριά vegan κρέμα μαλλιών της σειράς Ginger προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα στα αδύναμα μαλλιά και το ευαίσθητο τριχωτό αφού καταπραΰνει, ενυδατώνει και ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα! Η εξειδικευμένη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο ginger από την Σρι Λάνκα, εκχυλίσματα από φλοιό λευκής ιτιάς και σημύδας και βιολογική αλόη βέρα, την οποία η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard