REVIEW - NUXE BODY CARE 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ

Τα προϊόντα της τα NUXE τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, ειδικά το αφρόλουτρο NUXE BODY CARE melting shower gel  για όλους τους τύπους δέρματος για γυναίκες 200 ml είναι το αγαπημένο μου και πριν προλάβει να εξαντληθεί από το ράφι του μπάνιου μου, φροντίζω πάντα για την αντικατάσταση του.


Σήμερα θέλω να σας δείξω τι αγόρασα, στην τελευταία μου παραγγελια από το e-shop parfimo.gr , φυσικά παράγγειλα το αγαπημένο μου αφρόλουτρο NUXE BODY CARE melting shower gel αλλά και ακομη ένα που χρησιμοποιώ για πρώτη φορά το Rêve de Miel Face and Body Ultra- rich, cleansing gel.


Το αφρόλουτρο-ντουζ  NUXE Body Melting Gel είναι το αγαπημένο μου χάρη στο φίνο άρωμα από το αμύγδαλο και τα άνθη πορτοκαλιού που περιέχει η σύνθεση του, αλλά και τα εκπληκτικά αποτελέσματα του. Το χρησιμοποιώ καθημερνά σε βρεμένο δέρμα και μου χαρίζει καθαριότητα χωρίς να περιέχει σαπούνι, κάνει έναν απαλό αφρό, αισθάνομαι όμως την αίσθηση βαθιάς καθαριότητας στο δέρμα μου, ενώ είναι ενυδατωμένο, δεν είναι ξηρό και μοσχοβολάει. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος.



Η περιποίηση του δέρματος στο σώμα και το πρόσωπο, είναι προτεραιότητα ειδικά τώρα που θα αρχίσει το κρύο. Έτσι επέλεξα να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά το Rêve de Miel Face and Body Ultra- rich, cleansing gel της Nuxe.

Αυτό το τζελ καθαρισμού θα φροντίζει το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα μου κάθε μέρα από εδώ και πέρα. 'Εχει υπέροχο άρωμα μελιού, χάρη στο μέλι και τον ηλίανθο που περιέχει και σέβεται το φυσιολογικό pH του δέρματος. Καθαρίζει το πρόσωπο και το σώμα χωρίς να το στεγνώνει. Χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη.

Η καθημερινή του χρήση για το test που έκανα, μου πρόσφεραν απαλή και καθαρή επιδερμίδα και ας μην περιέχει σαπούνι ενώ το υπέροχο άρωμα μελιού, χαλάρωση και ηρεμία.

Μπήκε στο ράφι του μπάνιου μου, κερδίζοντας επάξια την καλύτερη θέση και σίγουρα μέχρι να ξεκινήσει το κρύο θα χρειαστεί να το παραγγείλω πάλι ! Λέω η επόμενη παραγγελία μου να περιέχει και  το NUXE RÊVE DE MIEL DELICIOUSLY BODY SCRUB για θρεπτική απολέπιση σώματος. Αν το δοκίμασε κάποια από εσάς που μας διαβάζετε ας μου γράψει ένα σχόλιο.


Τα προϊόντα της NUXE περιέχουν 96% φυσικά συστατικά, δεν περιέχουν parabens, ορυκτέλαια ή ζωικές πρώτες ύλες (εκτός από τα προϊόντα μελισσών).

Κορίτσια αξίζουμε τα καλύτερα και η Nuxe φροντίζει για αυτό. Δεν μπορώ να σας πω πιο είναι το καλύτερο από τα δυο προϊόντα, γιατί και τα δυο τα αγαπώ τώρα πια το ίδιο και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα.


Και να μην ξεχαστώ, πήρα και ένα  NIVEA FRESH NATURAL 48H αντιιδρωτικό για γυναίκες 50 ml στην  τιμή των 2,40 ευρώ που δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, το κουβαλάω ακομη και στην τσάντα μου και έχω πλήρη προστασία όλη μέρα.

Αν θέλετε και εσείς να τα παραγγείλετε, κάντε μια βόλτα από το e-shop της parfimo.gr και δεν θα το μετανιώσετε.

Φιλιά 💖💋


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard