essence trend edition "sun. sand. & golden rainbows."

Οι ζεστές ακτίνες του ήλιου στο πρόσωπό σας, μια χρυσαφένια, αμμώδης παραλία και το άπλετο, χρυσό φως που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές… Από τις αρχές Ιουνίου, μπορείτε να ονειρεύεστε μοναδικές καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες. Με τα μπρονζέ προϊόντα της νέας trend edition "sun. sand. & golden rainbows." της essence, θα νιώσετε την υπέροχη αίσθηση των διακοπών ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. Η πανέμορφη λάμψη και οι ιριδίζοντες τόνοι θα δημιουργήσουν το απόλυτο καλοκαιρινό, ηλιοκαμένο look.


baked multi colour highlighter



Η καλοκαιρινή λάμψη είναι εδώ! Το πολύχρωμο baked highlighter κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές με αποχρώσεις που δημιουργούν μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα - είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό. Με ένα πινέλο highlighter ή ρουζ, εφαρμόστε το προϊόν στα ζυγωματικά, στη γέφυρα της μύτης και κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού.
Περίπου 4.49€*  

 bronzing water 


Το ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα μάς κάνει να φαινόμαστε στη στιγμή πιο φρέσκες και λαμπερές – και δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να πετύχετε μια ονειρεμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι από ότι με το νέο μπρονζέ σπρέι σώματος: το σπρέι μαυρίσματος σάς δίνει μια  ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και κάνει πιο έντονο το μαύρισμα σε κάθε εφαρμογή. Και όλα αυτά χωρίς ακτινοβολία UV.
Περίπου 4.99€*  
// 01 here comes the sun!

bronzing drops


Για την επιδερμίδα που λατρεύει τον ήλιο! Με τις δύο αποχρώσεις του, το liquid bronzer σε μοντέρνα συσκευασία με δοσομετρητή, χαρίζει μεταλλική λάμψη ή ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Εφαρμόστε μία σταγόνα στην περιοχή που θέλετε να τονίσετε ή απλώστε αρκετές σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και αναμίξτε απαλά με τα δάχτυλά σας - για την απόλυτη λάμψη.
Περίπου 4.49€*



face brush


Ιδανικό για το μπρόνζερ, το ρουζ και τη ματ πούδρα. Το εξαιρετικά μαλακό πινέλο είναι κατάλληλο για την εφαρμογή κάθε είδους πουδρένιας υφής. Η λοξή άκρη του, εξασφαλίζει μια εύκολη και ακριβή εφαρμογή στις επιθυμητές περιοχές, ενώ οι λάτρεις του ήλιου θα ενθουσιαστούν με το χρυσαφένιο του σχέδιο.
Περίπου 4.89€*  
  
// 01 stay gold!

matt bronzing powder waterproof





Φύγαμε για παραλία! Το αδιάβροχο bronzer δημιουργεί ένα φυσικό μαύρισμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, και, χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθός του, έχει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Υπάρχουν δύο διαφορετικές αποχρώσεις για τους πιο ανοιχτούς και τους πιο σκούρους τύπους δέρματος. Τώρα τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια χαλαρή ημέρα στην παραλία - ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στη θάλασσα ή στην ξαπλώστρα!
Περίπου 4.89€*  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard