ΑΝΑΣΕΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ MIST της Timalfes Natural Cosmetics


Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας και αφού έχω κάνει το πρωί την καθημερινή μου περιποίηση (καθαρισμό,serum,κρέμα,αντηλιακή,μακιγιάζ) νιώθω το πρόσωπο μου να με τραβάει ή να είναι θαμπό.

Τελευταία ανακάλυψα ένα εκπληκτικό προϊόν το mist προσώπου της Timalfes Natural Cosmetics που αν και εσείς θέλετε να ηρεμήσετε το ερεθισμένο δέρμα, να δώσετε λάμψη στη θαμπή και ξηρή επιδερμίδα, είτε απλά να ενισχύσετε τη διάθεσή σας, λίγοι ψεκασμοί είναι αρκετοί για να σας καλύψουν, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι απαιτήσεις της επιδερμίδας σας. 

Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε σε αυτό το προϊόν τη φόρμουλα που σας ταιριάζει απόλυτα.

Ένα δραστικό mist προσώπου που συνδυάζει την άμεση σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη ρύπανση. 
Μπορείτε να απολαύσετε τη δροσιά του κάθε φορά που την χρειάζεστε, ακόμη και αν φοράτε make up. 
Σήμερα, που οι ρυθμοί τρέχουν και η γυναίκα πλέον μοιράζεται μεταξύ οικογένειας, επαγγέλματος και κοινωνικών σχέσεων,νομίζω κορίτσια ότι βρήκαμε  το κατάλληλο προϊόν το οποίο :

-Έχει άμεσο αποτέλεσμα lifting 
-Ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα 
-Μειώνει άμεσα τις ρυτίδες και γραμμές έκφρασης 
 -Εξαλείφει τα σημάδια της κούρασης
-Τελειοποιεί το δέρμα του προσώπου και του λαιμού

Γιατί τελικά, ποιος δεν θέλει να ενυδατώσει, να φωτίσει, να κάνει άμεσο lifting με ένα απλό πάτημα ...και να νιώσει ένα αίσθημα ανακούφισης και δροσιάς οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα.Πάντως εγώ το κουβαλάω τώρα πια στην τσάντα μου.

Για την αγαπημένη Timalfes Natural Cosmetics ,την αγαπημένη Λιάνα και τα φυσικά προϊόντα της, σας έχω μιλήσει και άλλες φορές ,περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ https://beautydaysbymary.blogspot.com/2019/05/timalfes.html

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Αν το δοκιμάσατε και εσείς περιμένω τα σχόλια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard