Κέᾰρ - Δοκιμάστε - Νιώστε - Πιστέψτε

Την αγάπη μου για τα φυσικά προϊόντα την ξέρετε ήδη από προηγούμενες αναρτήσεις και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσω όποιο καινούργιο  φυσικό προϊόν πέσει στην αντίληψή μου και κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά και να μην μοιραστώ την άποψή μου για αυτά μαζί σας.Τι να κάνω αγαπώ τα ελληνικά φυσικά προϊόντα αλλά και εσάς !!!

Πριν λίγο καιρό έφτασαν στα χέρια μου 3 προϊόντα από την ελληνική εταιρία Κέᾰρ.Μια εταιρία που τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα έρευνας και αγάπης για τα ελληνικά φαρμακευτικά βότανα και αιθέρια έλαια.Τα προϊόντα της στηρίζονται σε διαχρονικές φυτικές συνταγές των Αρχαίων Ελλήνων και αρχή της εταιρίας είναι ο σεβασμός στο δέρμα και η αποκατάσταση της  ομορφιάς του με φυτικά αγνά προϊόντα.

Τα προϊόντα της Κέᾰρ  παράγονται σε πιστοποιημένα εργαστήρια σύμφωνα με όλους τους Κανονισμούς της ΕΕ.


Motto της Κέᾰρ  Δοκιμάστε - Νιώστε - Πιστέψτε





ΑNTIOXIDANT FACE BALM 

Ένα βαζάκι με κρέμα που περιέχει παρθένο ελαιόλαδο,φυσικό κερί μέλισσας, Ιπποφαές, Πρόπολη και αιθέρια έλαια από Πορτοκάλι έρχεται με την καθημερινή του χρήση να προσφέρει στο δέρμα του προσώπου μου,ενυδάτωση που τόσο την έχω ανάγκη.Έχει αντιοξειδωτική χρήση χάρη στην δύναμη των βιταμινών που εμπεριέχονται και βοηθάει ενάντια στην βλάβη που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο άλλα και οι ρύποι της ατμόσφαιρας.Το supperfood ιπποφαές προστατεύει την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία .Οι βιταμίνες Ε και C διεγείρουν το κολλαγόνο,καταπολεμούν κηλίδες και δυσχρωμίες αλλά ενυδατώνουν και το δέρμα μου και η πρόπολη κάνει την επιδερμίδα να λάμπει.


Προσωπικά βρήκα τον σύμμαχό μου σε αυτό το βάζο με την υπέροχη κρέμα του,που έχει υπέροχη υφή και άρωμα και θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ και τον χειμώνα.Σας προτείνω να την χρησιμοποιείται και εσείς τις βραδυνές ώρες για καλύτερα αποτελέσματα,σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο για να απορροφάται καλύτερα και να μην γυαλίζει το πρόσωπο σας.



Η κρέμα προσώπου ΑNTIOXIDANT FACE BALM είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ από τεχνητά αρώματα,συνθετικές χημικές ουσίες,τοξικά συντηρητικά,αλλά μη ασφαλή συστατικά. Δεν έχει δοκιμαστεί  σε ζώα.


Soothing Body Balm


Μέσα σε μια καταπληκτική συσκευασία κρύβεται ένα μαγικό βαζάκι με το Soothing Body Balm που μου άφησε από τις πρώτες ημέρες που το χρησιμοποίησα τις καλύτερες εντυπώσεις.Μόλις άνοιξα το ξύλινο καπάκι ένα συναρπαστικό άρωμα  έφτασε στην μύτη  μου και με  ταξίδευσε  σε ελληνικά περιβόλια και αγρούς .

100% φυσικό προϊόν φτιαγμένο από παρθένο ελαιόλαδο,φυσικό κερί μέλισσας,arnica montana και ελαία πορτοκαλιού.

Αυτή η κρέμα σώματος αποτελεί την τέλεια αναλγητική κρέμα πριν ή και μετά την άσκηση ενώ προσφέρει ανακούφιση στους μυοσκελετικούς πόνους,τονώνει την κυκλοφορία του αίματος ενώ παράλληλα θρέφει το δέρμα χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητας της άρνικας σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά της.

Την χρησιμοποιώ καθημερινά και βλέπω την όψη του δέρματος να βελτιώνεται από την ξηρότητα ενώ το δέρμα μου είναι λαμπερό και υγιές.Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος ρυπαρότητας στο δέρμα.
Διάφορα πονάκια σε σημεία που είναι κουρασμένα γρήγορα φεύγουν και το σώμα ηρεμεί. 


Η κρέμα ,η οποία έχει ένα υπέροχο κίτρινο χρώμα σαν μελισσοκέρι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ από τεχνητά αρώματα,συνθετικές χημικές ουσίες,τοξικά συντηρητικά,αλλά μη ασφαλή συστατικά. Δεν έχει δοκιμαστεί  σε ζώα.


EXFOLIATING HERBAL SOAP

Και θα τελειώσω με ένα τέλειο καλοκαιρινό προϊόν και όχι μόνο,ένα απολεπιστικό φυτικό σαπούνι της ελληνικής εταιρείας Κέᾰρ φτιαγμένο με μεράκι από κόκκους αμυγδάλων και φύκια.Ένα σαπούνι που χρησιμοποιώ κάθε μέρα στο μπάνιο μου και θα το αντικαταστήσω αμέσως και πριν τελειώσει γιατί είναι μοναδικό!!!!

Κάνει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα ,είναι απολεπιστικό αφού αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ξεραίνει την επιδερμίδα και ταυτόχρονα επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων,καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την συχνή χρήση του και επιπλέον έχει μοναδική μυρωδιά!!!!Αισθάνομαι το δέρμα μου,καθαρό,ενυδατωμένο και απαλό.

'Όπως και όλα τα προϊόντα της Κέᾰρ έτσι και το σαπούνι είναι ελεύθερο από parabens,ζωικό λίπος,τοξίνες και άλλα μη ασφαλή συστατικά.Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.



Αν με ρωτούσατε ποιο από τα 3 προϊόντα που δοκίμασα λάτρεψα θα σας έλεγα χωρίς να το πολυσκεφτώ και τα 3, το καθένα για τον δικό του λόγο .Τα δοκίμασα ,τα αγάπησα ,πίστεψα  για ακόμη μια φορά στα οφέλη των φυσικών προϊόντων και σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τα προϊόντα της κέᾰρ® είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα δείτε και εσείς στην ιστοσελίδα τους, στο www.kearlife.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard