REVIEW CHERRY-ALMOND BY AVEDA

Φέτος το καλοκαίρι πήρα μαζί μου στις διακοπές το νέο  Cherry Almond Softening Leave-In Conditione και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για αυτό το νέο προϊόν της AVEDA.



Μια μικρή ποσότητα αρχικά από το προϊόν επάνω στα μαλλιά σας, αφού τα λούσετε  είναι αρκετή για να σας θυμίσει πόσο γλυκιά είναι η κάθε μέρα και η ζωή.

Το άρωμά του και η σύνθεση του με βάση το εκχύλισμα από άνθη κερασιάς και λάδι γλυκού αμυγδαλέλαιου αλλά και άλλων αιθέριων ελαιών babassu,καρύδας και βουτύρου καριτέ δίνει στα μαλλιά απαλότητα,ενυδάτωση και μοναδική λάμψη.Τα ξεμπερδεύει και τα προστατεύει από το φριζάρισμα και την ενοχλητική ψαλίδα.

Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το προϊόν από την μέση των μαλλιών και κάτω και χρησιμοποιήστε όση ποσότητα θεωρείτε ότι είναι αρκετή για τα δικά σας μαλλιά,επαναλαμβάνοντας την διαδικασία όσες φορές χρειαστεί για να τα νιώσετε μεταξένια και ενυδατωμένα.
Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και τα μαλλιά μοσχοβολούν κεράσι και αμύγδαλο.


Το  Cherry Almond Softening Leave-In Conditione είναι φτιαγμένο 98% από αγνά υλικά της φύσης,χωρίς ορυκτά πετρελαίου και νερό  όπως και όλα τα προϊόντα της AVEDA.Είναι προϊόν Vegan ,Silicon Free,χωρις γλουτένη και color safe.
Είναι cruetly free και οι δοκιμές τους έχουν γίνει μόνο σε ανθρώπους.
Τα προϊόντα της Αveda είναι κατασκευασμένα με 100% αιολική ενέργεια .
Η AVEDA χρησιμοποιεί ανακλυκλωμένες συσκευασίες και PCR υλικά που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί πριν ανακυκλωθούν καθώς και Pure-Fume άρωμα φτιαγμένο με την τέχνη των αγνών εκχυλισμάτων λουλουδιών και φυτών.

Προσωπικά το λάτρεψα το νέο προϊόν Cherry Almond Softening Leave-In Conditione και το συστήνω ανεπιφύλακτα ,απολαύστε το και εσείς για  μαλλιά υγιή, γεμάτα λάμψη και λουλουδένιο άρωμα.




Τώρα που επέστρεψα θα δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της σειράς και σύντομα θα έχετε τα νέα μου.

Αν θέλεις και εσύ να γνωρίσεις τα προϊόντα δες εδώ 

#avedagr #avedagreece #bodycare #haircare#bodylotion #shampoo #bodywash




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard