CND Sweet Escape

3 αποχρώσεις στο πιο γλυκό  και λουλουδάτο κουτί της Άνοιξης έφτασαν στα χέρια λίγο καιρό πριν,που όμως με βόλεψαν και όλο το καλοκαίρι,σας μιλάω για τα βερνίκια  CND Sweet Escape.




Αρχικά δεν ήξερα ποιο χρώμα  να πρώτο διαλέξω καθώς ήταν η πρώτη γνωριμία μου με τα προϊόντα της CND Vinylux και θα ομολογήσω ότι μου άφησαν μόνο καλές εντυπώσεις.


Φυσικά δεν δίστασα αν και είμαι πιο κλασσική να βάψω τα νυχάκια μου με όλα τα χρώματα μέχρι να αποφασίσω ποιο μου ταιριάζει καλύτερα.
Η ανοιξιάτικη συλλογή CND Sweet Escape περιλαμβάνει  βερνίκια με απαλούς παστέλ τόνους και ήπιες αποχρώσεις τo SoulmateExquisite και Coquette

Το αποτέλεσμα όταν βάψεις τα νύχια σου είναι υπέροχο ,διακριτικό και λιτό ,τα νύχια είναι περιποιημένα και όμορφα.





Tα Vinylux Weekly Polish,κρατάνε έως και 7 ήμερες,δεν χρειάζονται base coat γιατί περιέχουν μέσα τους και στο συλλεκτικό κουτί CND Sweet Escape περιέχει και το εξαιρετικό προϊόν  CND Long Wear Top Coat που αποτελεί την προστατευτική στρώση του συστήματος Vinylux, για αυξημένη διάρκεια και αντοχή στην έκθεση στο φυσικό φως χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Pro-light.

Όλα είναι 7 free formula δηλαδή δεν περιέχουν τα 7 επικίνδυνα συστατικά, φορμαλδεΰδη, τολουένη, DBP, ρητίνη φορμαλδεΰδης, κάμφορα, ξυλόλιο ή MEK).

Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία CREATIVE GROUP και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα studio ομορφιάς και στο e-shop της εταιρίας creativegroup.gr <http://creativegroup.gr>  και στην Κύπρο https://www.creativegroup.com.cy
και για λιανική πώληση online στο, retail.creativegroup.gr

Η CREATIVE GROUP το τελευταιο διάστημα άνοιξε 2 νέα καταστήματα για να εξυπηρετεί πιο άμεσα τις πελάτισσές της.Ένα στη Θεσσαλονίκη, Αγγελάκη 7, 54621, Τ. 2310 500250
και ένα στην Κύπρο, Λεωφόρος Νίκης 17α, Λευκωσία 1095, Κύπρος, 22 255 866 & 22 255 868

https://www.creativegroup.gr

https://www.creativegroup.com.cy

https://www.facebook.com/nailbeautyshop

https://www.instagram.com/creativegroup_cnd_hellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard