SpotyPal το πιο ολοκληρωμένο bluetooth tracker της αγοράς για ανίχνευση αντικειμένων.

Τον τελευταίο καιρό ψάχνω και ανακαλύπτω διάφορα gadgets που θα κάνουν την ζωή μου πιο εύκολη τόσο μέσα στο σπίτι αλλά και στην αγαπημένη μου ενασχόληση τον ελεύθερο χρόνο μου ,τα ταξίδια και τις αποδράσεις. Ανακάλυψα λοιπόν ένα καινούργιο θαυματουργό μικρό πραγματάκι που τώρα πια το κουβαλάω πάντα μαζί μου.Σας μιλάω για το είναι το πιο ολοκληρωμένο bluetooth tracker της αγοράς για ανίχνευση αντικειμένων.



Κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά από την εταιρεία Terracom, που εδρεύει στα Ιωάννινα, και συνοδεύεται από μία πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών που δεν συναντάς συχνά συγκεντρωμένες σε μία συσκευή, καθιστώντας το έτσι το απόλυτο Bluetooth Tracker.

Το Spotypal λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογίας Bluetooth Low Energy και για να το
χρησιμοποιήσεις το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σου. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και μέσα από το app σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις τη λειτουργία της συσκευής ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου.

Εκτός από τη συνήθη λειτουργία ενός Bluetooth tracker,που είναι να σε βοηθήσει να βρεις το αντικείμενο που έχασες/τοποθέτησες σε λάθος σημείο κάνοντας τη συσκευή να ηχήσει και να αναβοσβήσει, το Spotypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να βρεις το smartphone σου καλώντας το μέσα από τη συσκευή, ακόμα κι αν το είχες ρυθμίσει σε αθόρυβη λειτουργία.




Ενεργοποιώντας τη λειτουργία «two-way separation alert», μπορείς να κάνεις τη συσκευή να ηχήσει και να αναβοσβήσει μόλις απομακρυνθείς από το αντικείμενο στο οποίο την είχες
συνδεδεμένη. Αξιοποιώντας επίσης την «Τοποθεσία» του smartphone σου, η εφαρμογή μπορεί να σου υποδείξει το τελευταίο μέρος που βρισκόταν το αντικείμενο που αναζητάς πριν χαθεί η σύνδεση της συσκευής με αυτό.Φίλοι ταξιδιώτες σκέφτεστε κατή καλύτερο για την βαλίτσα σας?ξέρετε τι άγχος έχω κάθε φορά στα αεροδρόμιά και τα λεωφορεια με την βαλίτσα μου?αν θα καταφέρει να φτάσει μαζί μου στον τόπο προορισμού μου ή μήπως κατά λάθος την πάρει κάποιος άλλος!
Εδώ πρέπει να πω ότι το Spotypal λειτουργεί μια χαρά και στην μαμά άλλα κυρίως στην γιαγιά μου που μπορεί να φύγει από το σπίτι αλλά δεν θυμάται πως να επιστρέψει, η γιαγιά  μεγάλωσε πολύ και δεν τα θυμάται όλα ,αχ θεέ μου να μην την μοιάσω !!! αλλά και στο σκυλάκι μου την zizel που πολλές φορές μου ξεφεύγει μόλις δει πόρτα ανοιχτή και χάνεται στο πάρκο της γειτονιάς για δημόσιες σχέσεις με τους τετράποδους φίλους της,πριν προλάβω να την φτάσω γιατί είναι πιο γρήγορη από εμένα.Με τη λειτουργία «two-way separation alert» σώθηκα τους ανιχνεύω όλους τώρα πια .Ακόμη και την φωτογραφική μου μηχανή που είναι η προέκταση του χεριού μου στα ταξίδια μου αλλά  κατά λάθος και λόγω αφηρημάδας μερικές φόρες την αφήνω πάνω σε τραπέζια και καρέκλες και ευτυχώς μέχρι σήμερα πάντα την ξαναβρίσκω!

Εκτός από τις λειτουργίες αυτές όμως, το Spotypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να στείλεις ένα σήμα κινδύνου με την τοποθεσία σου (SOS alert) σε προκαθορισμένες επαφές, σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε κίνδυνο και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να καλέσεις βοήθεια.Φέτος που πήρα τα βουνά ήταν πάντα μαζί μου στο σακίδιο το  Spotypal  ,αχώριστος φίλος μου.


Λειτουργεί ακόμη και ως ξυπνητήρι, σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να έχεις το κινητό σου δίπλα σου όλο το βράδυ, αλλά και για να δημιουργήσεις λίστες από αντικείμενα που θέλεις να έχεις μαζί σου ώστε να είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα ξεχάσεις τίποτα από αυτά (not to forget lists).

Τέλος, αν χάσεις ένα αντικείμενο, έχεις τη δυνατότητα να το δηλώσεις μέσω της εφαρμογής και τότε άλλοι χρήστες, που βρίσκονται κοντά του, θα σε βοηθήσουν να το βρεις ανώνυμα, στέλνοντας στην εφαρμογή ένα σήμα με την τοποθεσία του.

Χάρη στη Bluetooth Low Energy τεχνολογία που χρησιμοποιεί, η μπαταρία αντέχει έως και ένα χρόνο μέχρι να χρειαστεί αντικατάσταση. Η αλλαγή της είναι πανεύκολη, καθώς το
SpotyPal χρησιμοποιεί μπαταρία τύπου CR2032 -μπαταρία ρολογιού- που είναι διαθέσιμη παντού και πολύ οικονομική.

Το SpotyPal είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα, είναι μικρό, ελαφρύ και πανεύκολο στη χρήση.

Περισσότερα για τη συσκευή και τις λειτουργίες της αλλά και για να την παραγγείλεις και εσύ μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα τους και να ξέρεις θα με θυμηθείς που σου το σύστησα και τότε θέλω να γυρίσεις στο blog μου και να μου το γράψεις,να μου γράψεις στα σχόλια που το χρησιμοποιείς και εσύ και πόσο απαραίτητο σου είναι .

www.terracom.gr
Fb SpotyPal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard