ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ
μισό κεσεδάκι γιαούρτι
3 κουταλιές σούπας λάδι
3 κουταλιές σούπας ξίδι
αλάτι πιπέρι
3-4 κουταλιές καρύδια χοντροκομμένα
1 ξινόμηλο κυβάκια ή στον τρίφτη
1 κεσεδάκι παντζάρι (βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια ή στον τρίφτη)
σε όσους αρέσει το σκόρδο 1 -2 σκελίδες
ΡΩΣΙΚΗ
4 πατάτες βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
3 καρότα, βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
3 αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε μικρά κυβάκια
1/2 φλυτζάνι αρακάς βρασμένος
4 βρασμένα αυγά σε φέτες
αλάτι πιπέρι
1 κουτ. γλυκού ξύδι
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
1 κιλό πατάτες
3 καρότα
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε μικρά κομματάκια
3 κλωναράκια σέλερυ
3 κουτ. σούπας μαϊντανός
2 βραστά αυγά σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
4-5 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένο
ξύσμα 1 λεμονιού
χυμός από 1 και μισού λεμονιού
4 κουταλιές ξίδι
μισό φλυτζάνι λάδι
αλάτι πιπέρι
1 και μισό φλυτζάνι τσαγιού μαγιονέζα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!