4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΟΥ

 

Ήρθε η ώρα να κάνω παραγγελία προϊόντα που δοκίμασα το τελευταίο διάστημα σε πολλές συνταγές μου και πραγματικά απογείωσαν τις γεύσεις στα φαγητά μου, ενώ άκουσα πολλές φορές την φράση "τι κάνεις τελευταία και τα φαγητά είναι πιο νόστιμα"

Πρόκειται για 4 προϊόντα από Ελληνικές εταιρίες και Έλληνες μικρούς παραγωγούς που μπορώ να πω με σιγουριά πλέον, αγαπώ πολύ και θέλω τα προϊόντα τους στο ράφι μου.



Vorasflavors-πολίτικη σάλτσα ντομάτας με άρωμα Ανατολής, σ όποιο φαγητό πρόσθεσα έστω και μια κουταλιά, απογειώθηκε η γεύση. Την χρησιμοποίησα ως απλή σάλτσα για μακαρόνια, στην πίτσα, στην σάλτσα μου για λαδερά φαγητά, ακόμη και στο κοκκινιστό κοτόπουλο και κρέας. Οπου και να την βάλετε θα έχετε ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα με άρωμα Ανατολής.

Τσατνει perrer MAMELLADA, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσθέσω μια κουταλιά στον κιμά που φτιάχνω για τα μακαρόνια ή το παστίτσιο αλλά και να την σερβίρω στο μπολ μαζί με μια πιατέλα τυριών και κριτσίνια όταν καθόμαστε για ξεκούραση με ένα ποτήρι καλό κρασί να δούμε ταινία. Η πικάντικη γεύση μας απογειώνει κάθε φαγητό και τον ουρανίσκο μας.

Σπιτική σάλτσα Callista Thoe, η top σπιτική σάλτσα ντομάτας που κοκκινίζει και δίνει γεύση φρέσκιας ντομάτας σε όλα τα φαγητά μου με όσπρια αλλά και στα κοκκινιστά κρέατα. Δεν την αλλάζω από τότε που την δοκίμασα γιαυτό την αγοράζω σε μεγάλα βάζα. Μια κόκκινη γευστική πινελιά και ο πελτές της Callista Thoe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard