Η ghd κατάφερε το αδύνατο και παρουσιάζει το νέο εργαλείο GHD DUET STYLE

 Η ghd κατάφερε το αδύνατο και παρουσιάζει το νέο εργαλείο GHD DUET STYLE: το πρώτο 2-σε-1 styler ζεστού αέρα που μετατρέπει τα μαλλιά από βρεγμένα σε χτενισμένα χωρίς φθορά*. 



To ghd Duet Style αποτελεί επανάσταση στην τεχνολογία της ομορφιάς, καθώς δεν υπάρχει άλλο προϊόν παγκοσμίως που στεγνώνει και χτενίζει ταυτόχρονα, συνδυάζοντας θερμαινόμενες πλάκες ζεστού αέρα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία AIRFUSION™ συνδυάζει τη δύναμη ροής του αέρα και την απόδοση από τις θερμαινόμενες πλάκες styling και προσφέρει λεία, απαλά & γυαλιστερά μαλλιά απευθείας από βρεγμένα σε χτενισμένα, χωρίς φθορά. 


Από τη μέγιστη ροή αέρα, που προωθείται από έναν εξαιρετικά συμπαγή ψηφιακό κινητήρα χωρίς ψήκτρες, μέχρι την ειδικά σχεδιασμένη γριλιά αέρα και τις έξυπνες πλάκες χαμηλής θερμοκρασίας, η πολυσύνθετη τεχνολογία AIRFUSION™ του ghd Duet Style λειτουργεί σε τέλεια αρμονία για να προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί για το στεγνώμα της ρίζας εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση ενώ φροντίζουν τη ρίζα, ελαχιστοποιώντας την υπερβολική έκθεση σε θερμότητα.





Το ghd Duet Style δεν είναι μόνο πρωτοπόρο στον κλάδο της περιποίησης μαλλιών, αλλά επίσης αλλάζει και τον τρόπο χτενίσματος σε ότι αφορά τη μέχρι τώρα εμπειρία του καταναλωτή. Με μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων - Wet, Hold, Pace, Shine Shot - προσφέρει μια απλοποιημένη και αποτελεσματική ρουτίνα styling. Επιπλέον, η λειτουργία Shine Shot, που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, μετατρέπει το εργαλείο σε ghd styler το οποίο λειτουργεί στη βέλτιστη θερμοκρασία των 185°C. Αυτή η λειτουργία έχει ειδικά σχεδιαστεί για να τονώνει τα ξηρά μαλλιά, προσφέροντας 2x περισσότερη λάμψη** και 3.5x περισσότερη ευθυγράμμιση*** για πιο λεία και μεταξένια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα.


​​Παράλληλα, το ghd Duet Style επιτυγχάνει εξαιρετικά ισχυρή απόδοση καταναλώνοντας έως και 45% λιγότερη ενέργεια, κάνοντας πράξη τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις της ghd. Επιπλέον, το εξατομικευμένο ακουστικό σύστημα εξασφαλίζει χαμηλότερα επίπεδα ήχου, παρέχοντας στους χρήστες μια πιο ευχάριστη και εκλεπτυσμένη εμπειρία styling, είτε στο σπίτι είτε σε κάποιο salon.


"Είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών και στη δημιουργία κορυφαίων προϊόντων που απευθύνονται τόσο στις ανάγκες των καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών stylists του χώρου. Το νέο ghd duet style αποτελεί επανάσταση στην τεχνολογία της μόδας, καθώς δεν υπάρχει άλλο προϊόν παγκοσμίως που στεγννώνει και χτενίζει ταυτόχρονα, συνδυάζοντας θερμαινόμενες πλάκες ζεστού αέρα: η ομάδα R&D της ghd κατάφερε το αδύνατο.

Mε το ghd duet style μεταμορφώνουμε τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες χτενίζουν τα μαλλιά τους και προσφέρουμε ακόμα περισσότερες good hair days ανά τον κόσμο."

Jeroen Temmerman, ghd CEO


​​​​Πιστέψτε στο αδύνατο με το ghd Duet Style, την απόλυτη καινοτομία στο styling μαλλιών. 

Διαθέσιμο σε Μαύρο και Άσπρο χρώμα (£349 / €399) στα καλύτερα salons, σε premium πολυκαταστήματα και online στο ghdhair.com



About ghd:

Η ghd είναι ένα κορυφαίο brand στη βιομηχανία περιποίησης μαλλιών, γνωστή για την καινοτόμο προσέγγιση της. Με μια ιστορία πρωτοποριακών προϊόντων, η ghd έφερε επανάσταση στον τρόπο που οι άνθρωποι φτιάχνουν τα μαλλιά τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιτύχουν αποτελέσματα ποιότητας κομμωτηρίου στο σπίτι. Η ακλόνητη αφοσίωση της ghd στην επιστημονική έρευνα και την τεχνολογία αιχμής την καθιστά ένα αξιόπιστο και αγαπημένο brand μεταξύ των καταναλωτών και των επαγγελματιών stylists παγκοσμίως.


* Χωρίς να προκαλεί φθορά στα μαλλιά μετά από 4 περάσματα στη λειτουργία από βρεγμένα σε χτενισμένα έναντι του φυσικών αποξηραμένων μαλλιών. 

** δοκιμές καταναλωτών, 142 γυναίκες, Ιούνιος 2021 (ROW), 109 γυναίκες, Οκτώβριος 2021 (Κίνα). *** έναντι φυσικών αποξηραμένων μαλλιών, ανάλογα με τη χρήση του καταναλωτή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard