Review για 2 προϊόντα της Lavera που με ενθουσίασαν για ακόμη μια φορά!

Το καθαρό πρόσωπο είναι η βάση για μια σωστή περιποίηση αλλά και αυτό που αναδεικνύει το μακιγιάζ! Πολλές φορές όμως δυσκολεύεσαι να βρεις ένα καθαριστικό προσώπου που να είναι ήπιο με την επιδερμίδα, παράλληλα αποτελεσματικό και Vegan!


Η σειρά Basis Sensitiv στην lavera είναι γνωστό πως εξειδικεύεται στις επιδερμίδες που εκδηλώνουν συχνά ευαισθησία και τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό δέρμα.


Ο νέος αφρός καθαρισμού προσώπου Basis Sesnisitv (basis sensitiv cleansing foam), απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα, αφήνοντας πίσω του το πρόσωπο σας μεταξένιο, λείο και αναζωογονημένο!

Η vegan σύνθεση του με βιολογική αλόη, βιολογικό έλαιο αμυγδάλου και χωρίς άρωμα είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Εσύ έχεις δοκιμάσει καθαριστικό προσώπου σε μορφή αφρού;

Αν όχι να το κάνεις αμέσως, γιατί η δοκιμή του, μου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι τα προϊόντα της lavera ότι υπόσχονται το πραγματοποιούν, απαλή επιδερμίδα, καθαρό πρόσωπο και λάμψη ετοίμασαν το πρόσωπό μου για ένα ακόμη μακιγιάζ. 

Oμως η ρουτίνα καθαριότητας του προσώπου δεν σταματάει εδώ, αφού καθαρίσεις την επιδερμίδα σου με τον αφρό, χρησιμοποίησε ένα βάμβακι ή ένα πανάκι επαναχρησιμοποιούμενο και πέρασε  το πρόσωπο σου με το basis sensitiv gentle facial toner, μια υπέροχη τονωτική λοσιόν με βιολογική αλόη και μολόχα που θα απομακρύνει και τον ελάχιστο ρύπο που τυχόν απέμεινε από τον καθαρισμό. Ενυδατώνει τέλεια και αναζωογονεί το πρόσωπο.

Σας έχω πει ότι λατρευτώ τα προϊόντα της Lavera, δεν χάνω την ευκαιρία να παραγγέλνω ότι μου τελειώνει ή ότι καινούργιο συστήνεται και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την αποτελεσματικότητα τους.

Αν θέλεις να μάθεις και εσύ περισσότερα για την LAVERA  σου προτείνω να μπεις στην επίσημη σελίδα της εταιρίας www.lavera.gr και αν βρεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις και εσύ την παραγγελία σου. Προσωπικά σκέφτομαι να παραγγείλω προϊόντα μακιγιάζ που βλέπω τον τελευταίο καιρό να συστήνονται στα so me με μεγάλη επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard