Dalon cosmetics η εταιρεία που λατρεύουμε χρόνια τωρα!

H DALON cosmetics είναι μια Ελληνική εταιρεία που σου έχω μιλήσει για τα προϊόντα της πολλές φορές στον παρελθόν με καλά λόγια τόσο για την ποικιλία που διαθέτει όσο και για την ποιότητα, τις μεγάλες της συσκευασίες αλλά και τις προσιτές τους τιμές.


Σήμερα θα σου παρουσιάσω 4 νέα προϊόντα που δοκίμασα και λάτρεψα τον τελευταίο μήνα που τα δοκιμάζω, αλλά αν έχεις υπομονή να με διαβάσεις μέχρι το τέλος, θα σου αποκαλυψω και έναν επιπλέον λόγο που με κάνει να αγαπώ την DALON cosmetics ακόμη πιο πολύ.

Τα προϊόντα λοιπόν που δοκίμασα και μου αφήσαν θετικές εντυπώσεις και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα είναι :
Prime Αφρόλουτρο Almond Yogurt

Αφρόλουτρο σώματος εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλόης και γλυκερόλη, που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Με υπέροχο άρωμα almond milk. Εφαρμόστε το προϊόν με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

Prime Κρέμα Σώματος Almond Yogurt

Κρέμα σώματος ανάλαφρης υφής, εμπλουτισμένη με αλόη που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, με υπέροχο άρωμα almond milk.
Απλώνεται εύκολα, απορροφάται αμέσως και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας.

Θα τα βρείτε σε συσκευασία των 500ml

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και για όλους τους τύπους δέρματος.

Σαμπουάν Μαλλιών Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό Οξύ

Σαμπουάν με υαλουρονικό οξύ και έλαιο Αβησσυνίας, συστατικά που χαρίζουν μακράς διάρκειας ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας απαλό μασάζ.
Αφήστε το προϊόν να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό.
Επαναλάβετε τη διαδικασία ακόμη μια φορά.
Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Dalon Μαλακτική Μαλλιών Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό οξύ.

Μαλακτική κρέμα με υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και έλαιο Αβησσυνίας, συστατικά που χαρίζουν μακράς διάρκειας ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά.

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε για 2-5 λεπτά την κρέμα, κατά μήκος των μαλλιών. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.


Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και για όλους τους τύπους μαλλιών. Θα τα βρείτε σε συσκευασία των 1.000ml

 𝕋ℝ𝔸𝕍𝔼𝕃 𝕊𝕀ℤ𝔼
Ηρθε η ώρα να σου αποκαλύψω τον λόγο που την Dalon τώρα την αγαπάω πιο πολύ. Οσοι ταξιδεύετε συχνά για δουλειά ή διακοπές και δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα, σας ενημερώνω ότι η dalon cosmetics διαθέτει travel size συσκευασίες κατάλληλες για την χειραποσκευή αεροπλάνου, το backpack σας, την τσάντα σας. Τα αγαπημένα σας προϊόντα σε εύχρηστα μεγέθη ταξιδιού είναι ό,τι χρειάζεστε για να γίνει το ταξίδι σας πιο ωραίο! Γεμίστε την βαλίτσα σας με τα απαραίτητα beauty items σε travel sizes που θα σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση!
Τα 𝕋ℝ𝔸𝕍𝔼𝕃 𝕊𝕀ℤ𝔼 προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και θα τα βρείτε σε συσκευασία των 1.000ml

Το προϊόντα που δοκίμασα σας προτείνω να τα δοκιμάσετε και εσείς και γιατί όχι να επιλέξετε από το site https://www.daloncosmetics.gr/ αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά με το άρωμα που επιθυμείτε αλλά και τις δικές σας ανάγκες. 

𝕤𝕙𝕠𝕨𝕖𝕣 𝕘𝕖𝕝,𝕙𝕒𝕚𝕣 𝕤𝕙𝕒𝕞𝕡𝕠𝕠,𝕙𝕒𝕚𝕣 𝕔𝕠𝕟𝕕𝕚𝕥𝕚𝕠𝕟𝕖𝕣,𝕓𝕠𝕕𝕪 𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞𝕤.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard