Kirki Essential Oil’s Farm Straight from the Greek nature


Κάτω από τους πρόποδες του Παγγαίου Όρους, η ΚΙΡΚΗ καλλιεργεί αρωματικά φυτά και παράγει ιδιαίτερα αιθέρια έλαια. Με βάση την λεβάντα φτιάχνει μαγικούς συνδυασμούς αρωμάτων από την γη και δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα που αγαπάς από την πρώτη στιγμή που ανοίγεις το κουτί γιατί υπέροχες μυρωδιές γεμίζουν τον χώρο και ξυπνάνε τις αισθήσεις σου.
 
Ανθόνερο Λεβάντας 150 ml


Ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν toner στο πρόσωπο. Η λεβάντα έχει αντιμικροβιακές, καταπραϋντικές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδες ιδιότητες και είναι ιδανικό για πρόσωπα με ακμή. Το ανθόνερο λεβάντας εκτός από τις ιδιότητες που αναφέραμε έχει υπέροχο άρωμα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να έχεις έναν ευχάριστο ύπνο.

Τρόπος Χρήσης: Αφού καθαρίσεις καλά το πρόσωπο σου μπορείς να ψεκάσεις και να το ταμπονάρεις απαλά. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, το βράδυ ειδικά σε σημεία που νιώθεις το δέρμα σου αφυδατωμένο, ξηρό ή ερεθισμένο. Μπορείς εσύ ή καλός σου να το χρησιμοποιήσεις σαν after shave. 


Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το χρησιμοποιούν στην αρωματοθεραπεία, λίγες σταγόνες λεβάντας είναι αρκετές για να σας χαλαρώσουν και να σας ηρεμήσουν.
 
Εκτός από τις αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές ιδιότητες έχει και ηρεμιστικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες ενώ βοηθάει στην διαχείριση του άγχους αν αρωματίσεις τον χώρο σου. Επίσης μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε μερικές σταγόνες για την επούλωση των εγκαυμάτων αλλά και στα τσιμπήματα των εντόμων.
 
Βάλτε μερικές σταγόνες στον αρωματοποιητή, ανάψτε ένα ρεσό και αφήστε το άρωμα της λεβάντας να διαχυθεί στο χώρο και απολαύστε στιγμές ηρεμίας.

Ρίξτε μερικές σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας σε μικρά κομμάτια βαμβακιού, βάλτε τα σε σακουλάκια και κρεμάστε τα σε ντουλάπες, συρτάρια θα μυρίζουν ωραία και θα απομακρύνουν και τον σκόρο.


Pillow Spray 30ml


Ένα μοναδικό αρωματικό spray που αρωματίζει και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Κατάλληλο για αρωματισμό σε μαξιλάρια, τις κουρτίνες, τα χαλιά, τους καναπέδες, τα σεντόνια χαρίζοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν δημιουργεί λεκέδες.

Τρόπος Χρήσης: Ψεκάστε ελαφρώς στο μαξιλάρι ή στα σεντόνια σε απόσταση περίπου 20cm. Αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει πριν έρθετε σε επαφή.

Προφυλάξεις: Μόνο για εξωτερική χρήση. Να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τα προϊόντα θα βρείτε στο site https://www.kirkiherbsoil.gr/

insta account @kirki_essential_oils

Rodolivos 620 41, Greece
+30 6971819789
info@kirkiherbsoil.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard