«Timalfes»Τιμαλφές στα Ελληνικά σημαίνει «πολύτιμο», πολύτιμο για την υγειά μας, πολύτιμο για εμάς.

Πριν καιρό, ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο, στο διπλανό μου κάθισμα κάθονταν μια κοπέλα, η Sevda, η οποία πήγαινε στην Περσία για να δει τους δικούς της. Πιάσαμε λοιπόν κουβέντα κατά την διάρκεια του ταξιδιού και άρχισε να μου λέει για την δουλειά της (μένει και εργάζεται ως αισθητικός στο Μαϊάμι) και πόσο λατρεύει να χρησιμοποιεί  η ίδια άλλα και στις πελάτισσες της φυσικά καλλυντικά.
Βρήκα την ευκαιρία λοιπόν να της πω ότι και εγώ τα λατρεύω και ότι ζω σε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχουμε την ευκαιρία να βρίσκουμε πολλά αξιόλογα και ποιοτικά φυσικά προϊόντα.
Χαρακτηριστικά μου είπε ότι πρέπει "όπως προσέχουμε την διατροφή μας, πρέπει να προσέχουμε και τι βάζουμε και στο δέρμα μας! ποτέ στο δέρμα μας δεν βάζουμε ότι δεν μπορούμε να φάμε! Το δέρμα είναι ένα όργανο του σώματος μας και πρέπει να το προσέχουμε".
Έχεις δίκαιο της είπα, άλλωστε δεν μπορούσα να διαφωνήσω σε κάτι που και εγώ  πιστεύω !

Επιστρέφοντας λοιπόν από  το ταξίδι βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, από την Λιάνα των Timalfes Natural Cosmetics. 
Είχα μιλήσει πριν καιρό μαζί της, είχα ξεχωρίσει τα προϊόντα της και ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτά.

Ήταν νομίζω η κατάλληλη στιγμή  να μάθω περισσότερα για τα φυσικά καλλυντικά της Λιάνας, η  αφορμή για την δημιουργία  των  προϊόντων της Λιάνας  είναι μια εντυπωσιακή, συγκινητική και ανθρώπινη ιστορία που μας αγγίζει και ως ανθρώπους και ως γυναίκες   και αξίζει να μάθετε τα πάντα και εσείς !!!!



Η αφορμή και η Ιστορία της παραγωγής των προϊόντων.
Η Λιάνα Τσορμπατζίδου, Κοσμητολόγος, δημιουργός και εμπνευστής φρέσκων φυσικών καλλυντικών" Timalfes Natural Cosmetics" μητέρα 4 παιδιών, διαγνώστηκε το  2013 με καρκίνο του μαστού.

Liana-Tsormpatzidou.jpg

Mε αφορμή την πρόταση του γιατρού της «Από εδώ και πέρα, προσέχεις τι χρησιμοποιείς, ακόμη και τα καλλυντικά σου», αποφάσισε να φτιάξει τη δική της σειρά αγνών προϊόντων περιποίησης!
Εδώ θυμήθηκα την Sevda, καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται! Τα ίδια μου έλεγε και αυτή λίγες μέρες πριν.
Όπως και σε εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, έτσι και  στην Λιάνα, ο καρκίνος έφερε αλλαγές στην ζωή της. Άρχισε να ψάχνει ακόμη και τα καλλυντικά της. Είδε τα συστατικά τους, που μέχρι τότε δεν είχε προσέξει ή τα αγνοούσε από συνήθεια και έτσι οι πρώτες κρέμες προσώπου γεννήθηκαν κάπου ανάμεσα σε αυτή τη θεραπευτική οδό και την ανάγκη για μεγαλύτερη προστασία. Γεννήθηκαν μέσα από την προσωπική ανάγκη για μια σειρά από φρέσκα συστατικά που δεν επιβαρύνουν το σώμα με περιττές επιβλαβείς χημικές ουσίες.
Σύντομα, οι "Κρέμες της Liana" έγιναν η κύρια προτίμηση για τους φίλους της και την οικογένεια της, ειδικά για τα εξαιρετικά αποτελέσματα τους.
Έτσι το  2017, η Liana αποφάσισε να παρουσιάσει στην αγορά την πρώτη σειρά πιστοποιημένων προϊόντων Timalfes, διατηρώντας τις ίδιες συνταγές και πιστή με τον αρχικό σκοπό και το όραμά της: προϊόντα φυσικά με άριστες πρώτες ύλες, άλλωστε  Timalfes,Τιμαλφές στα Ελληνικά σημαίνει "πολύτιμο" όπως η φύση και οι μέλισσες, "πολύτιμες" ως υγεία μας.

λιάνα-timalfes-1200x794_c.jpg

Η Λιάνα και η οικογένεια της ζουν σε ένα πανέμορφο μικρό χωριό με πυκνή παρθένο βλάστηση, στους πρόποδες του όρους Πάικο, στη Βόρεια Ελλάδα, όπου έχουν και το πιστοποιημένο βιολογικό τους  μελισσοκομείο. Εδώ η Λιάνα ξεκίνησε να φτιάχνει  κηραλοιφές με κερί  και κατόπιν τις πρώτες της κρέμες .Είναι μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια και εκτιμούν την υγεία ως το πιο πολύτιμο αγαθό στον άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά μας λέει η ίδια .

<<Ασχολούμαστε  20 χρόνια με τη βιολογική μελισσοκομία και 5 χρόνια με την κοσμετολογία. Η παραγωγή των καλλυντικών μας πραγματοποιείται σε πιστοποιημένο εργαστήριο φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα με μοναδικό στόχο την προσφορά εξαιρετικών προϊόντων, τα οποία ταυτόχρονα εμπιστεύονται η φύση, ο άνθρωπος και η επιστήμη>>

Τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ

<<Δημιουργούμε φυσικά προϊόντα κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών, χωρίς parabens, χωρίς δοκιμές σε ζώα. Χρησιμοποιούμε τις δικές μας δοκιμασμένες συνταγές, με ήπια συντηρητικά, σε ειδικές συσκευασίες που δεν επιτρέπουν την επαφή του προϊόντος με τον αέρα και τα βακτηρίδια>>

Έτσι ανάμεσα στην ανάγκη για επιβίωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής , η Λιάνα δημιούργησε μια σειρά Ελληνικών φυσικών προϊόντων  Περιποίησης Προσώπου με Ισχυρή Αντιγηραντική Δράση και  πολύ καλά αποτελέσματα.



Δοκίμασα τα προϊόντα της Λιάνας, τα οποία έφτασαν στα χέρια μου μέσα σε υπέροχες και προσεγμένες συσκευασίες. Από την αρχή ήμουν σίγουρη, ότι θα μου άρεσαν και δεν έπεσα έξω. Με την καθημερινή και εντατικότερη χρήση τους, είδα πραγματικά αποτελέσματα στο πρόσωπό μου. Το πρόσωπό μου, ήταν κουρασμένο το τελευταίο διάστημα και θαμπό. Σύντομα το είδα να βελτιώνεται να γίνεται πιο απαλό και να αποκτά μια λάμψη που μόνο τα φυσικά προϊόντα με το μελισσοκέρι μπορούν να το καταφέρουν. Το δέρμα μου φαίνεται πιο υγιές, είναι ενυδατωμένο και τα ματιά μου πιο λαμπερά, οι μικρές ρυτίδες απάλυναν και επί πλέον δεν βάζω επάνω μου ουσίες που δεν θέλω.

Τα προϊόντα τα οποία δοκίμασα και σας συστήνω ανεπιφύλακτα είναι τα εξής

Timalfes Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου και Ντεμακιγιάζ, καθημερινή χρήση πρωί βράδυ .

Timalfes Θρεπτικός Ορός Προσώπου
βοηθάει στην  Σύσφιξη και το περίγραμμα του προσώπου αλλά και απαλύνει  τις ρυτίδες.

Timalfes Κρέμα Νύχτας Εντατικής Θρέψης  ενεργοποιεί την ελαστίνη και το κολλαγόνο.Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ αφού καθαρίσω καλά το πρόσωπο και ενισχύω πρώτα με τον ορό για καλύτερα αποτελέσματα.

Timalfes Κρέμα Ματιών-Βλεφάρων
για ανόρθωση, αντιγήρανση και τους Μαύρους Κύκλους. Βλέπω τα μάτια μου πιο λαμπερά και ξεκούραστα.

Λόγω εποχής, δεν παραλείπω να χρησιμοποιώ την Timalfes αντηλιακή προσώπου 3 in 1, με ενυδατική και αντιγηραντική δράση. Έχει δείκτη προστασίας SPF 50 και UVA+UVB. Η συμβουλή μου είναι να την φοράμε χειμώνα - καλοκαίρι και ειδικά το καλοκαίρι να επαναλαμβάνουμε την χρήση της πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας, εφόσον βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους.

Timalfes Κρέμα Απολέπισης Προσώπου, την χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα  ,κάνει ελαφριά απολέπιση χάρη στους κόκκους jojobaκαι βερίκοκου που περιέχει, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ,αφαιρεί  τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους και τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη την κρέμα ημέρας, που σίγουρα θα έχει τα ίδια καλά αποτελέσματα, με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Timalfes και περιμένω τα νέα προϊόντα της Λιάνας που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Εκτός από το  μελισσοκέρι τα προϊόντα περιέχουν πολλά φυσικά συστατικά όπως ροδόνερο, hamamelis water ,shea butter,έλαια από argan,avocando,ylang yland, βιταμίνη Ε και πολλά - πολλά ακόμη αλλά κυρίως κρύβουν το μεράκι και την αγάπη της Λιάνας για αυτά που δημιουργεί.

Τα προϊόντα  διατίθενται στο ηλεκτρονικό  κατάστημα ,μπορείτε να τα βρείτε εδώ  Timalfes Natural Cosmetics  ή στο Facebook shop Timalfes Natural Cosmetics  ή να στείλετε   e-mail στο info@timalfes.com
Facebook Timalfes Natural Cosmetics
Instagram Timalfes.Cosmetics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard