H essence λανσάρει τον Νοέμβριο τη limited σειρά Spread the Magic!

Τα επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ αποτελούν τη βάση για μια φανταστική εμφάνιση! Απαραίτητα στοιχεία για το μακιγιάζ σας δεν είναι μόνο το foundation, το bronzer ή το highlighter, αλλά και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για να εφαρμόσετε και να αναμίξετε τα προϊόντα ομορφιάς. Είτε πρόκειται για το foundation και το contouring είτε για τα μάτια, κάθε προϊόν χρειάζεται το σωστό πινέλο. Γι’ αυτό η essence λανσάρει τον Νοέμβριο την πολύ ιδιαίτερη Trend Edition Spread the Magic! brush set: έξι πινέλα για να δημιουργήσετε φρέσκα και ξεχωριστά look. Το καλύτερο είναι ότι το σετ κυκλοφορεί σε μια πρακτική θήκη και σε μια υπέροχη συσκευασία - το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, και όχι μόνο - για όλους τους λάτρεις του μακιγιάζ!





spread the magic! brush set 




Πάρτε τα πινέλα σας - φύγαμε! Το νέο σετ πινέλων περιέχει όλα τα απαραίτητα για μια λαμπερή και εμπνευσμένη εμφάνιση - από το κλασικό πινέλο πούδρας και το πινέλο για highlighter και ρουζ, έως το πινέλο για σκιές ματιών, blender και διπλό πινέλο για τα φρύδια. Και τα έξι πινέλα έχουν συνθετικές τρίχες και είναι vegan. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: χάρη στην κομψή θήκη, τα πινέλα θα φαίνονται τέλεια και τακτοποιημένα στο κομοδίνο σας. Το σετ είναι επίσης ιδανικό για όταν είστε εν κινήσει, καθώς τα πινέλα μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν και να μεταφερθούν όπου κι αν πάτε. Μια μικρή συμβουλή: το σετ πινέλων spread the magic! θα τραβήξει όλα τα βλέμματα κάτω από το χριστουγεννιάτικο σας δέντρο, χάρη στη μοναδική συσκευασία του σε σχημα καραμέλας. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα μάτια όλων να λάμπουν από χαρά. 
Περίπου €15,59*


Για τους περισσότερους, η φροντίδα του προσώπου έχει ήδη γίνει μέρος της πρωινής και βραδινής ρουτίνας. Τα χέρια όμως συνήθως τα ξεχνάμε γρήγορα. Χάρη στα αξεσουάρ και τα βερνίκια νυχιών, τα χέρια μας τραβάνε τα βλέμματα, βοηθούν στην επικοινωνία και συχνά αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την πρώτη εντύπωση όταν γνωρίζουμε κάποιον. Ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, τα χέρια μας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην «σπάνε» ή ξεραίνονται. Οι ενυδατικές κρέμες χεριών για καθημερινή χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Η νέα Trend Edition της essence, spread the magic! nourishing hand cream set, από τον Νοέμβριο, προσφέρει τρεις κρέμες σε ένα υπέροχο σετ. Οι κρέμες χεριών σε μίνι συσκευασία περιποιούνται τα ξηρά χέρια και τα αφήνουν εξαιρετικά μαλακά, δίνοντάς τους παράλληλα κι ένα όμορφο άρωμα.

spread the magic! nourishing hand cream set 




Πείτε αντίο στα ξηρά χέρια που προτιμούν να παραμένουν κρυμμένα σε γάντια και τσέπες- από εδώ και πέρα, τα όμορφα και περιποιημένα χέρια που μυρίζουν υπέροχα είναι η νέα τάση! Στο νέο σετ της essence μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές κρέμες σε μια πολύ πρακτική συσκευασία. Όλες είναι εμπλουτισμένες με βούτυρο καριτέ, έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, που δίνουν τον χειμώνα εντατική φροντίδα και ενυδάτωση στα ξηρά χέρια, ενώ απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα. Οι υπέροχες μυρωδιές τους - βαμβάκι, λουλούδια ή μέλι - σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Αυτό το σετ δεν θα το λατρέψουν μόνο τα χέρια σας: οι μίνι κρέμες είναι επίσης το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για την καλύτερη σας φίλη, την αδελφή ή την μητέρα σας. 
Περίπου €4,19*


Και τα δύο σετ αποτελούν ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα και σας τα προτείνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard