Η νέα Κρέμα Ματιών από Tzimas Cosmetics, με Βιοπεπτίδια βάζει φραγμό στις ρυτίδες και προστατεύει από το blue light!


Με συστατικά νέας γενιάς και πρωτοποριακή φόρμουλα, η καινούρια αυτή κρέμα της Tzimas Cosmetics ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, αλλά και στην πολύπαθη περιοχή στο μέτωπο. Τα βασικά συστατικά της είναι οι ματρικίνες -ειδικά σχεδιασμένα βιομιμητικά πεπτίδια- και το εκχύλισμα ανθέων αγριοκαστανιάς οργανικής καλλιέργειας.

Η δράση της συντονίζει και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα τη δραστική μείωση των λεπτών ή και πιο βαθιών ρυτίδων έκφρασης. Έτσι, αναδομεί τα κύτταρα και αποκαθιστά τη λειτουργικότητα του δέρματος.

Πολύ σημαντική, όμως, είναι η προστασία που παρέχει στο δέρμα από το blue light που εκπέμπουν οι υπολογιστές, τα tablets και τα κινητά, στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι πολλές ώρες καθημερινά.
Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ανθέων και βλαστών λαδανιάς που λειτουργούν ως άμυνα στις βλάβες και τις αλλοιώσεις από την υπεριώδη και τη μπλε ακτινοβολία.

Must have Κρέμα για τα Μάτια από την 2ης γενιάς εταιρεία καλλυντικών Tzimas Cosmetics! Αποτελεσματική και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, όπως όλα τα καλλυντικά της εταιρείας.

Απόκτησέ το από το e-shop www.tzimas-cosmetics.gr ή στα
καταστήματα Tzimas Cosmetics, Τσιμισκή 83 και Εδέσσης 2, στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard