SEMPREVIVA BABY LINE Shampoo & bubble bath bio olive Σαμπουάν & αφρόλουτρο

Η φίλη μου η Νένα πριν από 2 μήνες γέννησε έναν όμορφο άγγελο, ένα κοριτσάκι. Έτσι αποφάσισα και εγώ να πάω να γνωρίσω το νέο μέλος της παρέας. Και ως τρελαμένη φίλη με την καθαριότητα τι λέτε ότι πήρα στο μωρό!!!!



Ένα φυτικό βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με βάση το οργανικό ελαιόλαδο, το SEMPREVIVA BABY LINE Shampoo & bubble bath bio olive Σαμπουάν & αφρόλουτρο.
Έχετε κάτι πιο αγνό στο μυαλό σας?
 Η δράση του ελαιολάδου εγγυάται την εις βάθος περιποίηση και ενυδάτωση, καθώς και το καθαρισμό ακόμη και του πιο ξηρού βρεφικού δέρματος.

Η δράση του ελαιολάδου στα μαλλιά συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας, στην εις βάθος θρέψη της και στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας. 

Η αποτελεσματικότητα του σαμπουάν-αφρόλουτρου, 2 σε 1, συμπληρώνεται από τα εκχύλισμα Λεβάντας, Χαμομηλιού και Τίλιου και από την πανθενόλη που περιέχουν, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση και περιποίηση στο βρεφικό και παιδικό δεματάκι .

Η φίλη μου, μετά από μέρες, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένη με το SEMPREVIVA BABY LINE Shampoo & bubble bath bio olive Σαμπουάν & αφρόλουτρο, το χρησιμοποιεί για την υγιεινή του μωρού καθημερινά, το δε μωρό είναι ήρεμο και μοσχοβολάει καθαριότητα.

To προϊόν είναι υποαλλεργικό δεν περιέχει σαπούνι και parabens.

Περισσότερα για την εταιρία και τα προϊόντα SEMPREVIVA BABY μπορείτε να δείτε εδώ  Sempre Viva Natural Products


#sempreviva #shampoo #bubblebath #nature #babyline #hypoallergenic #soapfree #parabensfree #naturalproducts #greekproducts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard