M·A·C Announcement: 💦💦NEW Mini FIX+ Vibes

Από την αγαπημένη μας εταιρία  M·A·C , ήρθε νέο λανσάρισμα για τον μήνα Ιούνιο, το οποίο αφορά μία καλοκαιρινή προσθήκη στην οικογένεια του Fix+ και ήρθε για να μας ανεβάσει τη διάθεση!



Υποδεχόμαστε τα mini FixVibes και τη νέα διάθεση που θα μας φέρουν, εμπνευσμένα από πασίγνωστο -πλέον- setting spray FIX+ , που έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο κανένα και όλοι εσείς το κάνατε best-seller!

Κάντε reset -νομίζω τώρα το χρειαζόμαστε όλοι όσο ποτέ!-  επιλέγοντας ένα από τα 7 υπέροχα, συλλεκτικά, mini Fix+, που το κάθε ένα χαρίζει τη δική του «ενέργεια»!

Σε travel-size μέγεθος, για να τα έχετε πάντα και παντού μαζί σας, ο βασικός σκοπός αυτής της συλλογής είναι να «αγκαλιάσει» το ελεύθερο πνεύμα σας.

Βρείτε την επιθυμητή «διάθεση» που θέλετε, ή δημιουργήστε τη δική σας. Με 49 πιθανούς -άνευ όρων- συνδυασμούς, μπορείτε να κάνετε layering ή να αναμίξετε διαφορετικά αρώματα.

Τι περιέχει κάθε μπουκάλι; Βιταμίνες, Μεταλλικά Στοιχεία, Χαμομήλι, Αγγούρι και Πράσινο Τσάι μαζί με τα συγκεκριμένα αρωματικά στοιχεία που χρειάζεται το κάθε ένα από τα 7 mini FixVibes.

Ενυδατώνουν, καταπραϋνουν και ανανεώνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα σετάρουν, βελτιώνουν το μακιγιάζ με διάρκεια έως και 12 ώρες, χαρίζοντας τη διάθεση που έχετε ανάγκη!




Get Vibing με τα 7 ολοκαίνουρια mini FixVibes:


FIX+ Passion
Seize the day with the power of strawberry and peach aromas.

FIX+ Vitality
Stimulate your energy with the fresh scent of apricot and tangerine.

FIX+ Play
Bright notes of lemon and orange make you feel euphoric and free.

FIX+ Balance
Harmony meets serenity with a burst of grounding peppermint and bergamot.

Fix+ Calm
Mellow out with blueberry and jasmine accords.

FIX+ Awaken
Alert the mind with a blend of tea leaves and lavender.

FIX+ Compassion
Show yourself some love with a bouquet of roses.


Διαθέσιμα από 16/6 σε όλα τα καταστήματα και online. Η συλλογή είναι συλλεκτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard