Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches, οι νέες μάσκες ματιών που θα μας ξετρελάνουν, από την Youth Lab


Πάντα με συγκινεί ο τρόπος που οι εταιρείες καλλυντικών εκφράζουν την αγάπη τους σ έμενα, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας με τα νέα τους καλλυντικά που μου στέλνουν για beauty test.



Πριν μέρες χτύπησε το κουδούνι μου και παρέλαβα μέσα σε μια μοναδική συσκευασία, όπως μόνο η YOUTH LAB ξέρει να τοποθετεί τα προϊόντα της, ένα νέο προϊόν για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια, το HYDRA – GEL EYE PATCHES.


Το υπέροχο κουτί με τα μπλε μάτια περιείχε μέσα του, ένα ακόμη κουτί με ένα βάζο, μια πρακτική συσκευασία με 30 ζευγάρια patches (συνολικά 60 τεμάχια) και μια ειδική σπάτουλα για να ανασηκώνεται ένα ένα patch, μιας χρήσεως.


Τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches είναι μάσκες από υδροτζέλ ,εφαρμόζονται καθημερινά, σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες της συσκευασίας τα αφήνεις 20-30 λεπτά


Στην συνέχεια αφαιρούνται εύκολα και ακολουθεί ένα καλό ταμπονάρισμα με τα δάκτυλα μέχρι το πλεονάζον υλικό να απορροφηθεί.


Μετά από καθημερινή χρήση, σχεδόν 1 μήνα τώρα, το αποτέλεσμα είναι ορατό και εκπληκτικό.



Ενδυναμώνει και συσφίγγει το λεπτό και εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών, βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών, το πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους ενώ ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα, απομακρύνει τους τραυματισμένους ιστούς ενώ βοηθάει ώστε να δημιουργηθούν νέοι και υγιείς.

Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, χωρίς παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο, φαινοξυαιθανόλη.
Συστήνω τα  Hydra-Gel Eye Patches ανεπιφύλακτα.

Θα τα βρείτε εδώ YOUTH LAB. Dermocosmetics και στα φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard