INSTANT FRESHEN UP-THE BODY SHOP

Νέα Hair & Body Mists. Μια έκρηξη θετικής ενέργειας! Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει τα νέα, συναρπαστικά Hair & Body Mists της The Body Shop!

Ανακαλύψτε 5 νέα, ανάλαφρα feel-good αρώματα για το σώμα και τα μαλλιά με την υπογραφή της The Body Shop! Οι νέες vegan αφίξεις θα σας προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση και μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας στη στιγμή!




 NEW HAIR & BODY MISTS

Τα νέα Hair & Body Mists είναι σχεδιασμένα για να μας συνοδεύουν παντού! Οι ελαφριές συσκευασίες τους δεν προσθέτουν σχεδόν καθόλου βάρος στην τσάντα, ενώ τα ζωηρά τους χρώματα θα σας ενθουσιάσουν! Κάθε Hair & Body Mist διαθέτει ένα ξεχωριστό, ελαφρύ και απίστευτα αναζωογονητικό άρωμα, κατάλληλο για το σώμα αλλά και τα μαλλιά, ό,τι καλύτερο για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου! Υπέροχα superfoods από όλο τον κόσμο αποτελούν την έμπνευση πίσω από τα νέα ανάλαφρα αρώματα της The Body Shop: όπως τα superfoods είναι ευεργετικά για την υγεία μας, έτσι και τα Hair & Body Mists είναι γεμάτα θετικά vibes που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας στη στιγμή! Ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο και απολαύστε όπου κι αν βρίσκεστε μία τονωτική έκρηξη θετικής ενέργειας!

PINK PEPPER & LYCHEE HAIR & BODY MIST



Ζωηρές νότες από ροζ πιπέρι και αναζωογονητικές νότες από το εξωτικό φρούτο λίτσι συνδυάζονται με ντελικάτες νότες από τριαντάφυλλο και παιώνια συνθέτοντας μία κομψή και μοναδικά αναζωογονητική αρωματική συμφωνία!

LIME & MATCHA HAIR & BODY MIST


.
Δροσερές πράσινες νότες από τσάι matcha και αναζωογονητικές νότες από εσπεριδοειδή σε μια ζεστή βάση από σανταλόξυλο δημιουργούν ένα συναρπαστικό, απίστευτα δροσερό και τονωτικό άρωμα!

APRICOT & AGAVE HAIR & BODY MIST


.
Γλυκές νότες από βερίκοκο και αγαύη συνεργάζονται αρμονικά με δροσερές νότες από εσπεριδοειδή δημιουργώντας ένα άρωμα που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στο γλυκό και το αναζωογονητικό!

MIST COCONUT & YUZU HAIR & BODY MIST



Coconut with a twist! Η καρύδα τυλίγεται μέσα σε ντελικάτες νότες από γιασεμί και αναζωογονητικές νότες από το εξωτικό εσπεριδοειδές yuzu δημιουργώντας ένα απόλυτα καλοκαιρινό, φρέσκο και τροπικό άρωμα που θυμίζει διακοπές!

POMEGRANATE & RED BERRIES HAIR & BODY MIST



 Μία αρμονική καλοκαιρινή συνένωση! Το μείγμα καλοκαιρινών berries με γλυκές και υπόξινες νότες από ρόδι και κεράσι τυλίγεται μέσα σε ντελικάτες νότες από τριαντάφυλλο συνθέτοντας ένα τονωτικό φρουτώδες άρωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard