Το απόλυτο DIY καλοκαιρινό μανικιούρ με λιγότερα από 10€

Ετοιμάζεστε για τις διακοπές ή είστε ήδη στο αγαπημένο σας νησί; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μανικιούρ σας, αφού η essence έχει φροντίσει ήδη γι’ αυτό! Διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι, πρωτότυπα σχέδια ή milky nails – όποια τάση κι αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το καλοκαίρι, η essence διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα, στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο απίθανες τιμές!
Σκεφτείτε ότι η essence είναι όχι μόνο η μάρκα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε προϊόντα νυχιών στη Γερμανία*, αλλά και ότι τα top 3 βερνίκια νυχιών που πωλούνται στη Γερμανία είναι βερνίκια της essence**!



Κόκκινες, μαύρες, ροζέ και λευκές αποχρώσεις είναι φυσικά all-time classic, αλλά φέτος τις εντυπώσεις κερδίζουν και οι πιο χρωματιστές αποχρώσεις, όπως μπλε, κίτρινες, μωβ, πράσινες και κοραλί. Το βερνίκι shine last & go κυκλοφορεί σε 50 υπέροχες αποχρώσεις για τα πιο must-have νύχια αυτό το καλοκαίρι.

ΒΗΜΑ 1



Δώστε το τέλειο σχήμα στα νύχια σας με την anti split nail file, η οποία είναι ιδανική ακόμη και για τα πολύ λεπτά και εύθραυστα νύχια.

ΒΗΜΑ 2

Προτού περάσετε το αγαπημένο σας χρώμα στα νύχια, εφαρμόστε το 2in1 base & top coat της essence, που είναι πραγματικά πολυτάλαντο: κάνει πιο λεία την επιφάνεια του νυχιού για να υποδεχτεί το χρωματιστό βερνίκι και ταυτόχρονα όταν χρησιμοποιείται σαν top coat,
προστατεύει το χρώμα και κάνει το μανικιούρ να διαρκεί περισσότερο.
Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε μια στρώση σαν βάση και άλλη μία στο τέλος για να σταθεροποιήσετε το μανικιούρ σας.

ΒΗΜΑ 3



Περάστε δύο στρώσεις από το αγαπημένο σας βερνίκι shine last & go. Η τζελ σύστασή του εξασφαλίζει μέγιστη διάρκεια, έντονο χρώμα και μια φανταστική λάμψη στα νύχια. Το shine
last & go στεγνώνει απίστευτα γρήγορα για να μπορείτε να φτιάξετε τα νύχια σας ακόμη και λίγο
πριν την παραλία.

ΒΗΜΑ 4



Χαρίστε στα νύχια και τα πετσάκια σας όλη τη φροντίδα που χρειάζονται με το 10 SEC NAIL OIL. Είναι vegan, περιέχει πλούσιο έλαιο κάνναβης και δεν αφήνει λιπαρότητα στα νύχια. Το όνειρο των περιποιημένων νυχιών γίνεται πραγματικότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Πάρτε μία γεύση από την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τα νύχια της essence και ξεκινήστε να σκέφτεστε το επόμενο DIY καλοκαιρινό σας μανικιούρ: https://essence.eu/el-gr/c/nails.
Η δημιουργικότητα δεν σταματά όταν τα προϊόντα είναι essence!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard