2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SHAMPOO ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΟΥ!


"Αν έχεις τρέλα με το ξανθό χρώμα των μαλλιών σου και θέλεις να μην κιτρινίζει τότε πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ το BLONDIFIER COOL SHAMPOO" μου είπε η φίλη μου, που πάντα θαμάζω το χρώμα στα μαλλιά της και την ρωτάω τι κάνει και τι χρησιμοποιεί.

Την άκουσα λοιπόν και παρήγγειλα ένα σαμπουάν αποδυνάμωσης του κίτρινου χρώματος από το αγαπημένο μου e-shop Parfimo.gr.



Το BLONDIFIER COOL SHAMPOO είναι ένα σαμπουάν της εταιρείας L'Oréal Professionnel και ανήκει στην Serie Expert BLONDIFIER, μια επαγγελματική σειρά για περιποίηση των ξανθών μαλλιών. Μην σας τρομάζει το "επαγγελματική σειρά" γιατί υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εύκολα και στο σπίτι. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε ανοιχτά ξανθά μαλλιά, τα καθαρίζει, αποδυναμώνει το ενοχλητικό για πολλές από εμάς κίτρινο φόντο και επαναφέρει την cool blonde απόχρωση ξανθού που αγαπάμε, θρέφει και επανορθώνει τα μαλλιά. 



Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ πιο συχνά από 1 φορά στο 10ημερο και για το υπόλοιπο διάστημα παρήγγειλα ένα ακόμη αγαπημένο σαμπουάν που έχω πάντα στο ράφι του μπάνιου μου, το  Source Essentielle Daily Shampoo, με το μεγαλύτερο ποσοστό των συστατικών του, να είναι φυσικής προέλευσης, με φύλλα ακακίας, γνωστά για τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες και την ουσία της Αλόης για ενυδάτωση και καθαρισμό.


Είναι ένα σαμπουάν που μπορώ να χρησιμοποιώ ακομη και κάθε μέρα, καθαρίζει τα μαλλιά μου σε βάθος, τα θρέφει, είναι απαλά και λαμπερά.
Ένα σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών δεν περιέχει σιλικόνη, παραμπέν, ορυκτέλαιο, συνθετικό άρωμα & συνθετική βαφή. Είναι και αυτό ένα προϊόν της L'Oréal Professionnel.

Kαι τα δυο σαμπουάν τα παρήγγειλα από το e-shop Parfimo.gr, που πάντα βρίσκω τα προϊόντα που θέλω και μάλιστα σε καταπληκτικες τιμές. Τώρα ετοιμάζομαι για νέα παραγγελια, γιατί μην ξεχνάτε, σύντομα θα έχουμε "black friday" και θέλω να προλάβω!!!!

Και μια και είπα "black friday"  ας θυμηθούμε πότε την γιορτάζουμε, φέτος η Black Friday 2020 θα είναι στις 27 Νοεμβρίου 2020. Η ημερομηνία της εκστρατείας Black Friday αλλάζει κάθε χρόνο, συνήθως την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παραδοσιακά είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ή μεταξύ 23 και 29 Νοεμβρίου.


  • Διανείμετε καλά σε βρεγμένα μαλλιά και γαλακτωματοποιήστε. Ξεπλύνετε

  • Οι συνθέσεις: Φυσικό , άρωμα, χωρίς , θειικό-free , Χωρίς σιλικόνη , Zero Waste Στόχος

    AQUA / WATER ● δεκυλ γλυκοζίτης ● κοκοφοινικελαιοαμιδοπροπυλοβεταϊνη ● ΝΑΤΡΙΟ κοκοϋλο ισεθειονικού ● ΧΛΩΡΙΟΥΧΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ● ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ● βενζοϊκό νάτριο ● ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ● Caprylyl GLYCOL ● ΚΙΤΡΙΚΟΙ ● LINALOOLION CO HYCELLIC ΟΞΕΟΣ ● ΧΛΩΡΙΟΥΧΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ● ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ● βενζοϊκό νάτριο ● ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ● Caprylyl GLYCOL ● ΚΙΤΡΙΚΟΙ ● LINALOOLION CO HYCELLIC ΟΞΥ ●
    LINALOOLION ● ΝΑΤΡΙΟ ΧΛΩΡΙΔΩΝ POWDER ● PROSOPIS JULIFLORA LEAF ●
    LIMONENE ● CITRONELLOL ● CARAMEL ● DEXTRIN ● SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT ● SODIUM CITRATE ● SODIUM PHOSPHATE
    ● ΑΡΩΜΑ / ΑΡΩΜΑ ●



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard