ESSENCE Νέα φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

 Νέα φθινόπωρο/ Χειμώνας 2020

Μοναδικά, εμπνευσμένα προϊόντα μακιγιάζ για έναν ακαταμάχητο συνδυασμό φυσικών αλλά και πιο εκφραστικών εμφανίσεων – αυτή είναι η νέα βασική συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 από την essence. Είτε πρόκειται για μία φυσική και περιποιημένη επιδερμίδα, είτε για βλεφαρίδες με όγκο πουδιαρκεί 24 ώρες ή για μάτια που λάμπουν σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις - με τα προϊόντα και τα εργαλεία της συλλογής, κάθε λάτρης της ομορφιάς μπορεί να δημιουργήσει το αγαπημένο του look στη στιγμή.

Η νέα σειρά HELLO GOOD STUFF συμβαδίζει απόλυτα με το μότο «Καθαρή Ομορφιά». Γιατί ότι είναι καλό για τη φύση, είναι καλό και για εσάς και το δέρμα σας! Και τα έξι προϊόντα της σειρά αποτελούνται από τουλάχιστον 90% φυσικά συστατικά, είναι vegan και δεν περιέχουν μικροπλαστικά, parabens, PEGs ή ορυκτέλαιο.

Ένα πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι της συλλογής είναι το νέο Pretty Natural Hydrating Foundation, το οποίο δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών της essence.

Η επιθυμία τους: ένα vegan, ελαφρύ σαν φτερό foundation που αφήνει πίσω του ένα φυσικό φινίρισμα, παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. Η επιθυμία έγινε πραγματικότητα!

Επιπλέον, νέα καινοτόμα προϊόντα για εκφραστικά στιλ μακιγιάζ στα μάτια, για χείλη που εντυπωσιάζουν και άψογα νύχια είναι πλέον διαθέσιμα στα ράφια ομορφιάς.

Και για κάθε λάτρη του μακιγιάζ που συνεχώς αναζητεί έξυπνες λύσεις ομορφιάς, προσφέρουμε κάθε μήνα συναρπαστικά προϊόντα διαθέσιμα αποκλειστικά online από το www.essence.eu, καθώς και εμπνευσμένα tutorial, βίντεο και νέα της essence στα social media.

Ανακαλύψτε τα!



HELLO, GOOD STUFF!

Τα προϊόντα της σειράς HELLO, GOOD STUFF! είναι ιδανικά για όσους αγαπούν ένα απλό και φυσικό αποτέλεσμα. Τα έξι νέα προϊόντα αποτελούνται από τουλάχιστον 90% φυσικά συστατικά, φροντίζουν το δέρμα και του δίνουν μια όμορφη φυσική εμφάνιση - όλα με το σύνθημα "Καθαρή Ομορφιά": Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι vegan και δεν περιέχουν μικροπλαστικά, parabens, PEGs ή ορυκτέλαιο. Γιατί αυτό που είναι καλό για τη φύση, είναι καλό για εσάς και το δέρμα σας!


HELLO, GOOD STUFF! FACE SERUM

Μια λαμπερή επιδερμίδα είναι εγγυημένη με αυτό το Face Serum! Η φόρμουλα με εκχύλισμα ανανά προσφέρει εντατική ενυδάτωση, αφήνοντας πίσω της μια όμορφη λάμψη και ένα διακριτικό άρωμα ανανά.

Περίπου 4,99€*. 97% φυσικά συστατικά, Χωρίς σιλικόνες


HELLO, GOOD STUFF! 3in1 FACE MIST

Ψεκάστε το! Το πρόσωπό σας δεν θα θέλει να χάσει αυτό το Face Mist με φυσικό εκχύλισμα καρπουζιού: Με μία μόνο χρήση, η φρουτώδης αρωματική φόρμουλα ενυδατώνει, σταθεροποιεί το μακιγιάζ και αναζωογονεί το δέρμα.

Περίπου 3,79€*. 90% φυσικά συστατικά,Χωρίς σιλικόνες


 HELLO, GOOD STUFF! MATTE & GLOW BRONZER

Ηλιοκαμένη επιδερμίδα! Απλώς εφαρμόστε με ένα πινέλο, το 2σε1 duo bronzer με βούτυρο κακάο που δημιουργεί μια ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα και κάνει ματ το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Ταυτόχρονα δημιουργεί λαμπερές πινελιές, καθώς συνδυάζει ένα εκπληκτικό ματ εφέ και μια όμορφη μαργαριταρένια απόχρωση. Το bronzer με το ευχάριστο άρωμα κακάου είναι κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και μεσαίες επιδερμίδες.

Περίπου 4,49€*. 99% φυσικά συστατικά, Χωρίς σιλικόνες


HELLO, GOOD STUFF! FACE PRIMER

Ψάχνετε ένα primer με φυσικά συστατικά που να θρέφει εντατικά το δέρμα και να επεκτείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ; Κανένα πρόβλημα με το HELLO, GOOD STUFF!

FACE PRIMER από την essence.  Η χωρίς σιλικόνη σύνθεση με φυσικό έλαιο κάνναβης, πολύτιμο εκχύλισμα αλόη βέρα, γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ, δίνει στο δέρμα τη βέλτιστη ενυδάτωση και απορροφάται γρήγορα. Το αποτέλεσμα: άψογα περιποιημένο και αναζωογονημένο δέμα με διακριτική λάμψη που θα ανδείξει το αγαπημένο σας foundation.

Περίπου 4,89€*. 98% φυσικά συστατικά, Χωρίς σιλικόνες


HELLO, GOOD STUFF! TINTED BEAUTY CREAM

Ένα προϊόν για όλους! H νέα TINTED BEAUTY CREAM της σειράς HELLO GOOD STUFF! αναδεικνύει την ξεχωριστή ομορφιά κάθε δέρματος. Η θρεπτική, ελαφρώς χρωματισμένη κρέμα ημέρας με φυσικό εκχύλισμα από άνθη κάκτου, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη, προσφέρει ενυδάτωση για 24 ώρες, αναμειγνύεται εύκολα και εξαφανίζει τυχόν ατέλειες του δέρματος. Η υφή είναι εξαιρετικά απαλή στο δέρμα και τόσο ελαφριά που όχι μόνο βλέπετε το φυσικό αποτέλεσμα, αλλά και το αισθάνεστε.

Περίπου 4,99€*. 90% φυσικά συστατικά, Χωρίς σιλικόνες


HELLO, GOOD STUFF! VOLUME MASCARA

Ώρα να αφήσετε τα μάτια σας να λάμψουν - με τη νέα HELLO, GOOD STUFF! VOLUME MASCARA. Η θρεπτική υφή με λάδι καρύδας και κερί από λαχανικά, θρέφει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, δίνοντάς τους όμορφο όγκο και ένα βαθύ μαύρο χρώμα.

Περίπου 4,89€*. 93% φυσικά συστατικά

EYESHADOW

DAILY DOSE OF... eyeshadow palettes

Αυτές οι τρεις νέες παλέτες σκιών ακτινοβολούν μια καλή διάθεση! Με εννέα μεταλλικές, ιριδίζουσες και ματ αποχρώσεις με υψηλή απόδοση, δεν υπάρχουν όρια στα εκφραστικά στιλ μακιγιάζ για τα μάτια. Ενώ η παλέτα ENERGY προσφέρει έντονες αποχρώσεις σε χρυσό και πορτοκαλί, η DAILY DOSE OF LOVE περιέχει όμορφες, ευκολοφόρετες, ροζέ αποχρώσεις. Η παλέτα POWER, όπωςλέει και το όνομά της, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικά, εκφραστικά look σε έντονους κόκκινους και μπλε τόνους. Η συσκευασία των σκιών από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, κερδίζει τις εντυπώσεις και χωράει σε κάθε τσάντα χάρη στο πολύ πρακτικό της μέγεθος.

Περίπου 6,29€*.

EYESHADOW

the BROWN edition eyeshadow palette



Μία παλέτα, αμέτρητα look! Η εξαιρετικά απαλή υφή της νέας παλέτας σκιών the BROWN edition είναι εύκολο να εφαρμοστεί και εξασφαλίζει μια μακράς διαρκείας, έντονη πινελιά χρώματος στα καπάκια των ματιών - σε πανέμορφους ανοιχτούς και σκούρους καφέ τόνους. Δραματικές εμφανίσεις ή φυσικό καθημερινό μακιγιάζ - με τις νέες ματ, μαργαριταρένιες και μεταλλικές αποχρώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ακαταμάχητα στιλ μακιγιάζ που κολακεύουν κάθε τόνο δέρματος.

Περίπου 4,99€*.

MASCARA

24ever mascaras



Δραματικά κυρτές αλλά ταυτόχρονα περιποιημένες βλεφαρίδες που διαρκούν όλη μέρα – αυτό μπορούν να καταφέρουν οι δύο νέες 24ever μάσκαρα! Η θρεπτική υφή τους με κάνναβη, αμύγδαλο, λάδι jojoba και βιταμίνη Ε, δίνει στις βλεφαρίδες ένα βαθύ μαύρο χρώμα που διαρκεί 24 ώρες. Ο όγκος μπορεί να αυξηθεί σταδιακά σε στρώσεις, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.



 Διατίθενται σε δύο εκδοχές: μάσκαρα όγκου 24ever 

BOLD με πλαστικό, ελαστομερές βουρτσάκι για ακραίο όγκο ή μάσκαρα όγκου 24ever

DEFINED με βουρτσάκι από ίνες για ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα με όγκο - η επιλογή είναι δική σας!

Περίπου 4,49€*.


EYESHADOW

KONNICHIWA TOKYO eyeshadow palette

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας - στιλάτα κορίτσια “Harajuku” συναντούν ρομπότ που μιλάνε. Με αυτήν τη νέα παλέτα σκιάς ματιών, οι φαν του Τόκιο μπορούν τώρα να βυθιστούν στη ζωντανή πλευρά της πόλης και να δημιουργήσουν ακαταμάχητα look στα μάτια. Η παλέτα περιέχει εννέα μακράς διαρκείας, ματ και λαμπερές αποχρώσεις, με υψηλή χρωματική απόδοση, που είναι ιδανικές για απαλά πορτοκαλί, ροζ και παλ μπλε στιλ μακιγιάζ για τα μάτια.

Περίπου 8,99€*.

    

LASHES

Lash Princess false lashes

Φυσικές βλεφαρίδες ή μια δραματική, εντυπωσιακή εμφάνιση; Με τις νέες ψεύτικες βλεφαρίδες Lash Princess σε δύο εκδοχές, θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε! Απλώς εφαρμόστε την αόρατη, εύκαμπτη σειρά βλεφαρίδων στη γραμμή των βλεφαρίδων σας με την κόλλα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Δημιουργήστε είτε ένα φυσικό αποτέλεσμα με τις βλεφαρίδες Natural Effect είτε ένα look με έντονο όγκο με τις βλεφαρίδες Wispy Effect. Και οι δύο εκδοχές έχουν ελαφριά αίσθηση στα βλέφαρα - σαν φτερό- και είναι επαναχρησιμοποιούμενες.

Περίπου 3,59€*.


EYEBROW

brow pomade + brush

Τώρα μπορείτε να σχηματίσετε τέλεια τα φρύδια σας -ακόμη και όταν βρίσκεστε εν

κινήσει- με το νέο brow pomade + brush. Ξεβιδώστε απλώς το μικρό δοχείο, αφαιρέστε το καπάκι από την άλλη πλευρά και βυθίστε το κυρτό πινελάκι στην κρεμώδη υφή.

Συμπληρώστε τυχόν μικρά κενά στα φρύδια και δώστε τους το επιθυμητό σχήμα. Αφήστε τα φρύδια σας να στεγνώσουν για λίγο και είστε έτοιμες! Και το καλύτερο από όλα: η φόρμουλαέχει εξαιρετικά μακρά διάρκεια, είναι αδιάβροχη και δεν μουτζουρώνει.

Περίπου 2,49 €*.

tiny tip precise brow pen

Για φρύδια με τέλεια καμπύλη! Είτε θέλετε μια φυσική ή δραματική εμφάνιση - με το νέο ημι-μόνιμο στιλό για τα φρύδια, με την ιδιαίτερα λεπτή μύτη, τα μικρά κενά στα φρύδια μπορούν να καλυφθούν πολύ εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια. Χάρη στις τρεις μακράς διαρκείας αποχρώσεις σε ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο καφέ, όλοι είναι σίγουρο ότι θα βρουν την τέλεια απόχρωση.

Περίπου 2,99€*.


EYELINER

easy brush liner

Τέλεια γραμμή eyeliner και cat eyes που κόβουν την ανάσα σε δευτερόλεπτα; Κανένα πρόβλημα με το νέο easy brush liner από την essence. Χάρη στα 400 μικροσκοπικά, λεπτά τριχάκια μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε το προϊόν με ακρίβεια στα βλέφαρά σας - για εντυπωσιακές εμφανίσεις που διαρκούν.

Περίπου 3,79€*.



tiny tip liner waterproof

Σαν επαγγελματίας! Αυτό το μακράς διάρκειας, αδιάβροχο eyeliner έχει μια ιδιαίτερα λεπτή άκρη για να δημιουργήσετε εξαιρετικά ακριβή στιλ eyeliner σαν επαγγελματίας make-up artist! Η βαθιά μαύρη υφή αφήνει πίσω της ένα πανέμορφο ματ φινίρισμα και έχει ευχάριστα ελαφριά αίσθηση στα μάτια.

Περίπου 3,59€*.


LIPSTICK AND LIP PENCIL






this is me. semi shine lipstick and soft & precise LIP PENCIL

Τα δημοφιλή κραγιόν της σειράς this is me. ενισχύονται: από τώρα και στο εξής, οι οκτώ όμορφες αποχρώσεις των νέων this is me. ημί-γυαλιστερών κραγιόν αφήνουν ένα φινίρισμα ημι-λάμψης αλλά και υψηλής κάλυψης στα χείλη. Η φόρμουλα με θρεπτικό καστορέλαιο γίνεται ένα με το δέρμα των χειλιών και αφήνει μία εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Σε συνδυασμό με τα ασορτί soft & precise LIP PENCILS κάνουν τα χείλη σας ακαταμάχητα και έτοιμα για φίλημα.

Κραγιόν περίπου 2,89€*

Μολύβι χειλιών περίπου 1,29€*


LIPSTICK

long lasting lipstick



Αυτό το κραγιόν διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί! Η εξαιρετικά ελαφριά, θρεπτική φόρμουλα δίνει στα χείλη έντονο χρώμα χωρίς να τα στεγνώνει. Για καθεμία από τις οκτώ μακράς διαρκείας αποχρώσεις, που κυκλοφορούν τώρα σε μια κομψή μαύρη συσκευασία, υπάρχει πλέον ένα αντίστοιχο αδιάβροχο lip liner που διαρκεί έως 8 ώρες - με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ακριβή περιγράμματα και να σταθεροποιήσετε το κραγιόν σας.

Περίπου 2,89€*




LIPGLOSS

JUICY BOMB shiny lipgloss Τα νέα, πολύχρωμα lipgloss JUICY BOMB δεν είναι απλώς γυαλιστερά, αλλά και πολύ νόστιμα: απλώς εφαρμόστε τα με το κυρτό απλικατέρ και η τζελ υφή τους θα αφήσει ένα όμορφο, γυαλιστερό φινίρισμα στα χείλη χωρίς να κολλάει. Με ακαταμάχητο φρουτώδες άρωμα dragon fruit, βατόμουρου, ροδάκινου ή κερασιού.

Περίπου 1,29€*

LIP BALMS

New lip balms

‘Ήρθαν τα εξαιρετικά θρεπτικά lip balms με μια επιπλέον ξεχωριστή πινελιά! Το αγνό VOLUMEplumping effect lip balm με μενθόλη δημιουργεί ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα όγκου και δίνει στα χείλη μια πραγματική αίσθηση φρεσκάδας.

Το GLOW ph reacting lip balm με λάδι argan και jojoba αντιδρά στην τιμή pH του δέρματος και κάνει πιο έντονο το προσωπικό χρώμα των χειλιών. Χάρη στο καστορέλαιο, το φυσικό TINT color & care lip balm, συνδυάζει τη φροντίδα με ένα διακριτικό, φυσικό αποτέλεσμα χρώματος. Όλα τα προϊόντα περιέχουν επίσης ενυδατικό βούτυρο καριτέ και είναι απαλλαγμένα από σιλικόνη και μικροπλαστικά σωματίδια.

Περίπου 2,99€*


Pretty Natural hydrating foundation

Από τους λάτρεις της ομορφιάς για τους λάτρεις της ομορφιάς! Αυτό το foundation είναι η απόλυτη συμβουλή για μια ομαλή, φυσική και περιποιημένη επιδερμίδα - γιατί δημιουργήθηκε μαζί με τους
καταναλωτές της essence σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Η ανάλαφρη, μακράς διαρκείας σύστασή του με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα παρέχει ενυδάτωση για 24 ώρες και δημιουργεί ένα όμορφο, φυσικό ματ φινίρισμα - για τέλειο αποτέλεσμα όλη την ημέρα. Χάρη στη μεσαία κάλυψη, εξαφανίζει την ερυθρότητα, εξασφαλίζει έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και απλώνεται εύκολα και απαλά στο
 δέρμα. Στα καταστήματα θα βρείτε 10 αποχρώσεις και έως και 31 αποχρώσεις στο διαδίκτυο.

Περίπου 6,29€*

PRIMER

PRIME+ STUDIO primer

Αυτά τα primers είναι οι σύμμαχοί σας για μια απαλή και όμορφη επιδερμίδα! Δεν επεκτείνουν μόνο τη διάρκεια του foundation, αλλά και εξυγιαίνουν ορατά τους πόρους. Η κρεμώδης υφή είναι ελαφριά σαν
φτερό και απορροφάται υπερβολικά γρήγορα χωρίς να αφήνει κανένα δυσάρεστο υπόλειμμα. Το μακιγιάζ μπορεί έτσι να εφαρμοστεί άμεσα. Το προϊόν κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές για δύο διαφορετικές ανάγκες: Το PRIME + STUDIO HYDRATING + skin refreshing primer με νερό καρύδας
και υαλουρονικό οξύ προσφέρει στο δέρμα εντατική ενυδάτωση για 24 ώρες, ενώ το PRIME + STUDIO PROTECTING + +skin perfecting primer προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στον δείκτη αντηλιακής προστασίας UVA και UVB 20. Ένα βήμα πριν την άψογη επιδερμίδα!

Περίπου 4,49€*

BRONZER

sun club natural glow bronzing powder
Ας λάμψουμε! Με αυτό το bronzer σε μορφή πούδρας, η φυσική, ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη είναι εγγυημένη, χάρη στα σωματίδια που αντανακλούν το φως και τονίζουν τέλεια κάθε επιδερμίδα. Το προϊόν έχει συμπιεσμένη υφή, διακριτικό άρωμα καρύδας και ένα πανέμορφο ανάγλυφο
μοτίβ. Διατίθεται σε μία ψυχρή και μία ζεστή απόχρωση.

Περίπου 3,79 €*

BRUSHES AND TOOLS UPDATE

Υπάρχουν νέες προσθήκες στην οικογένεια των πινέλων και των εργαλείων: ένα βουρτσάκι φρυδιών που δίνει στα φρύδια το τέλειο σχήμα με ένα μόνο πέρασμα, και σφουγγαράκια concealer σε ένα πολύχρωμο τριπλό πακέτο.
Με τα νέα σφουγγαράκια, οι υγρές υφές μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια και οι μικρές κηλίδες και σκιές μπορούν να καλυφτούν πολύ εύκολα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: από τώρα και στο εξής, οι συσκευασίες των βασικών εργαλείων και πινέλων είναι κατασκευασμένες από PET και ανακυκλωμένο
χαρτί, τα οποία μπορούν να απορριφθούν ξεχωριστά και να ανακυκλωθούν με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.
Eyebrow spoolie, περίπου 1,89€*
Concealer sponges, περίπου 3,79€*

all about matt! oil control paper

Ίδιο αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό! Το κλασικό all about matt! oil control paper στη ροζ συσκευασία κυκλοφορεί τώρα σε ένααπαλό πράσινο σχέδιο και περιέχει ένα πράσινο θαύμα. Στο σπίτι, στον δρόμο, στο πρώτo ραντεβού ή στη γυναικεία βραδιά - τα απορροφητικά φύλλα με εκχύλισμα πράσινου
τσαγιού φτιαγμένα από ειδικό χαρτί, αφαιρούν την ανεπιθύμητη λάμψη στη στιγμή! Απλώς πιέστε απαλά το χαρτί στο δέρμα κι αυτό θα απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα και το σμήγμα, θα φρεσκάρει το μακιγιάζ σας και θα αφήσει μια τέλεια ματ επιδερμίδα.

Περίπου 2,49€*

FIXING SPRAY
fix & LAST 18h make-up fixing spray
Το fix & LAST 18h make-up fixing spray με δροσιστικό εκχύλισμα αγγουριού είναι πραγματικά πολυτάλαντο: προστατεύει και διατηρεί το μακιγιάζ έως και 18 ώρες και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα που κάνει το look σας να δείχνει απόλυτα φυσικό. Η αδιάβροχη σύστασή του απορροφάται γρήγορα, δεν
περιέχει αλκοόλ και λάδι και είναι πολύ ανάλαφρη στο δέρμα.

Περίπου 4,19 €*

BASE COAT, NAIL POLISH, TOP COAT
clean & care base coat, clean & strong
nail polish and clean & glam top coat





Η νέα σειρά clean & strong είναι ένας τέλειος συνδυασμός για όλους εκείνους που θέλουν μια
φυσική εμφάνιση με καθαρή συνείδηση όταν πρόκειται για το μανικιούρ τους. Το clean & care base coat με βιολογικό λάδι ροδάκινου και 95% φυσικά συστατικά, εξασφαλίζει όμορφα περιποιημένα νύχια
προετοιμάζοντάς τα τέλεια για το βερνίκι νυχιών. Η φόρμουλα των επτά μοντέρνων, βερνικιών της σειράς clean and strong δυναμώνει αισθητά τα νύχια σε μία μόλις εβδομάδα - με 86% φυσικά συστατικά. Το clean & glam top coat ολοκληρώνει την τέλεια εμφάνιση: με 80% φυσικά συστατικά, δίνει στα νύχια ένα ακαταμάχητο, λαμπερό φινίρισμα με σωματίδια λάμψης τα οποία είναι βιοδιασπώμενα.

Περίπου 2,49 €*

EXPRESS nail DRY SPRAY

Τα τέλεια βαμμένα νύχια σε δευτερόλεπτα δεν είναι πλέον όνειρο, χάρη στο EXPRESS nail DRY SPRAY της essence! Απλώς ψεκάστε αφού εφαρμόσετε τη βάση, ανάμεσα στις επιμέρους στρώσεις του βερνικιού και μετά το top coat, περιμένετε 60 δευτερόλεπτα κάθε φορά - και τα φρέσκα βαμμένα νύχια σας είναι έτοιμα για δράση. Και μάλιστα χωρίς την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας.

Περίπου 2,99€*

extreme GEL top coat




Το top coat της σειράς the gel nail polish επανακυκλοφορεί σε ανανεωμένη έκδοση! Όπως και ο δημοφιλής προκάτοχός του, το νέο top coat είναι must για όλους τους λάτρεις των νυχιών, καθώς αφήνει ένα εντυπωσιακό γυαλιστερό φινίρισμα στα νύχια - και όλα αυτά χωρίς την ανάγκη για χρήση λάμπας LED ή UV! Επιπλέον, το νέο top coat εξασφαλίζει αισθητά μεγαλύτερη διάρκεια στο χρωματιστό βερνίκι νυχιών σας - επιβεβαιωμένο από το 80% των χρηστών όταν συνδυάζεται με
τo βερνίκι νυχιών της σειράς shine last & go! (Έχει δοκιμαστεί από 100 ανθρώπους σε συνδυασμό με το extreme last base coat και τις κλασικές κόκκινες αποχρώσεις των τζελ βερνικιών της σειράς shine last & go! (συγκριτικά με την εφαρμογή μόνο του βερνικιού shine last & go!). Η αξιολόγηση έγινε μετά από 5 μέρες.)

Περίπου 2,99 €*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard