ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ GABRIELLA SALVETE


Την εταιρία Gabriella Salvete την γνώρισα πριν καιρό, έτυχε να επιλέξω και να αγοράσω κάποια πινέλα που μου χρειάζονταν. Όταν όμως με επέλεξαν και αυτοί για να γνωρίσω τα προϊόντα μακιγιαζ τους, δεν περίμενα ότι θα μου έστελναν ένα τόσο γενναιόδωρο πακέτο, με τόσο πολλα προϊόντα που να μην ξέρω από που να αρχίσω για να σας τα παρουσιάσω, για να τα γνωρίσετε και εσείς!!!! είναι γεγονός ότι μου πήρε χρόνο για να τα δω ένα ένα και να τα δοκιμάσω, τώρα όμως είμαι στην ευχάριστη θέση να σας τα δείξω, να γράψω χρήσιμες πληροφορίες για αυτά και πρέπει να ομολογήσω ότι κάποια από αυτά έγιναν ήδη τα αγαπημένα μου.


Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα για τα χείλη τα οποία μου αρέσαν περισσότερο. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι έχω μια ιδιαίτερη αγάπη σε κραγιόν και προϊόντα περιποίησης για τα χείλη μου και τα κουβαλάω και μαζί μου πάντα.

Έτσι στα προϊόντα της Gabriella Salvete διέκρινα το Salvete Natural Lip Balm ένα εξαιρετικό προϊόν, ένα βάλσαμο που προφέρει στα χείλη θρέψη, ενυδάτωση και απαλότητα. Εφαρμόζεται στα χείλη μόνο του χωρίς την χρήση άλλου προϊόντος, με το απλικατέρ - σφουγγαράκι που διαθέτει, πιέζοντας απαλά το σωληνάριο. Υπάρχουν 4 αποχρώσεις, προσωπικα χρησιμοποίησα το plum03 το οποίο με βόλεψε σαν απόχρωση γιατί δεν είναι άχρωμο αλλά ούτε και έντονο, για την ημέρα.


Ένα ακόμη υπέροχο προϊόν για τα χείλη που ξεχώρισα, είναι το ενυδατικό Lip Gloss Gabriella Salvete Ultra Glossy, θα το βρείτε σε έξι αποχρώσεις. Είναι ένα εξαιρετικό Lipgloss για γυαλιστερά χείλη. Τα διατηρεί μεταξένια απαλά, τα δείχνει μεγαλύτερα και γυαλιστερά. Η απαλή σύνθεση και οι εστέρες στη φόρμουλα του, ενυδατώνουν τα χείλη σας με μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Το χρησιμοποίησα πάνω από  MATTE LIPS LONG LASTING για πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο ματ κραγιόν είναι υγρό και το εφαρμόζω με το πινέλο του, στα χείλη μου. Διατηρεί τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα δεν τα αισθάνομαι ξηρά και επί πλέον έχει μεγάλη διάρκεια και ματ αποτέλεσμα.

Το MIRACLE LIP BALM είναι το κραγιόν που παίρνει την απόχρωση βάσει του pH των χειλιών σας. Είναι ένα κραγιόν που προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας σας, δίνει λάμψη στα χείλη τα θρέφει και τα ενυδατώνει και μου άρεσε πολύ γιατί θεραπεύει μικρές πληγές και σκασμένα χείλη. Αντικατάστησε ένα προηγουμενο, άλλης εταιρίας που είχα και μπήκε και αυτό στα αγαπημένα. Μπορείτε να το απλώσετε στα χείλη σας όσες φορές ην ημέρα θέλετε μόνο του, κάτω από το κραγιόν ως βάση ακόμη και  με το Lip Plumper για καλύτερο αποτέλεσμα στα χείλη. Διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις για κάθε τόνο δέρματος.


Δεν δοκίμασα make up της εταιρίας για να μπορώ να σας πω αν μου άρεσε κάποιο ή όχι, όμως δοκίμασα 3 πούδρες. Ξεχώρισα την MATTE POWDER (02) γιατί δίνει στο πρόσωπο μια μεταξένια και βελούδινη υφή, είναι ελαφριά σαν πούδρα, το πρόσωπο φαίνεται φυσικό και ματ για πολλες ώρες, χωρίς να γυαλίζει αφού έχει απορροφά επί πλέον σμήγμα.

Την Lumi & Glow Powder (02) δεν την λάτρεψα γιατί απλά οι λάμψεις δεν είναι η αδυναμία μου, όμως βρήκε την θέση της στο νεσεσέρ μου για κάποιες πιο ειδικές περιπτώσεις, φοριέται σε όλο το πρόσωπο σαν φινίρισμα του μακιγιαζ και  δίνει επιπλέον διακριτική λάμψη, κάνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή χάρη στην σιλικόνη που περιέχει η υφή της είναι μαλακή και εφαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπα.

Η Brοnzer Powder spf 15 (03) είναι μια πούδρα μπρονζέ με SPF 15 έχει εξαιρετικά απαλή και βελούδινη υφή. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει το δέρμα και δίνει φυσική λάμψη. Το δέρμα είναι απαλό, φρέσκο ​​και απαλό χάρη στις μεταξωτές πρωτεΐνες και την προστασία από τον ήλιο λόγω του SPF15, Θα την κρατήσω όσο μπορώ για το επόμενο καλοκαίρι, θα μου χρειαστεί. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Ένα ακομη προϊόν που μου άρεσε, είναι το  TRIO BLUSH PALETTE, με ένα πινέλο του μακιγιαζ το απλώνεις στα ζυγωματικά και με κυκλικές κινήσεις το απλώνεις, το αποτέλεσμα υπέροχο, δίνει λάμψη ενώ το πρόσωπο φαίνεται πιο φρέσκο, έχει βελούδινη υφή, εφαρμόζει τέλεια στο δέρμα και έχει διάρκεια. Οι τρεις αποχρώσεις του, συνδυάζονται τέλεια. Δεν περιέχει parabens. Το συνιστώ!

Το PRIMER, MIRACLE CREAM είναι πραγματικά ένα θαύμα, παρέχει φωτεινότητα και το δέρμα είναι απαλό και ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

Σας παρουσιάζω και τα δυο πινέλα που εννοείτε βρήκαν την θέση τους δίπλα στα προηγούμενα που είχα ήδη αγοράσει, το CONTOUR BRUSH ένα πινέλο περιγράμματος για εύκολη εφαρμογή προϊόντων περιγράμματος σε μεμονωμένα μέρη του προσώπου. Η βούρτσα έχει λεπτή υφή για εύκολο χειρισμό και άψογη εμφάνιση και το MAKE-UP BRUSH ένα πινέλο με λεπτή υφή για εύκολη εφαρμογή του αγαπημένου σας make up. Απλώστε μια μικρή ποσότητα μεικ απ στo πινέλο ή στο πίσω μέρος του χεριού και σύρετε τη βούρτσα σε κυκλικές κινήσεις πάνω από το δέρμα σας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.


Τips 

 Τα πινέλα,  όπως ίσως και εσείς ξέρετε πρέπει να τα καθαρίζουμε και να πλένουμε πολύ συχνά χρησιμοποιώντας καθαριστικά πινέλων, που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προσωπικά θα παραγγείλω από την ίδια εταιρία, βρήκα κάτι διαμαντάκια στο e-shop της parfimo.gr που δεν θα μου ξεφύγουν, σύντομα θα τα έχω στα χέρια μου.

Τέλος δοκίμασα τα 3 MAKE-UP SPONGES, τα σφουγγάρια για ακριβή εφαρμογή make up, κονσίλερ και ρουζ σε σκόνη, για αποτελεσματικό περίγραμμα προσώπου. Με την χρήση τους καταφέρνω να έχω το επιθυμητά αποτελέσματα ακομη και σε δύσκολα σημεία, μάτια μύτη και να έχω μια άψογη και φυσική εμφάνιση.

Tips

Το σφουγγάρι παίρνει όσο προϊόν χρειάζεται και η εφαρμογή είναι ομοιόμορφη και χωρίς λεκέδες.
Το σχήμα των σφουγγαριών επιτρέπουν την εφαρμογή τους σε όλες τις πτυχές του προσώπου, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής γύρω από τα μάτια.
Το σχήμα και το μέγεθος του σφουγγαριού παρέχουν μεγάλη άνεση στις κινήσεις κατά την εφαρμογή.

 Για υγρή χρήση, βρέξτε το σφουγγάρι και πιέστε να φύγει η επιπλέον ποσότητα  νερού. Η στρογγυλεμένη πλευρά του σφουγγαριού βοηθάει στην εφαρμογή make up σε μεγαλύτερες περιοχές ενώ το άκρο του σφουγγαριού για περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν, όπως τα μάτια και η μύτη.

Πλένετε τα σφουγγάρια τακτικά (και εδώ βρήκα διαμαντάκι θα σας το αποκαλύψω όταν το παραγγείλω).



Για τις σκιές και τα μολύβια ματιών που δοκίμασα και ότι άλλο χρησιμοποιούμε για το μακιγιαζ ματιών  θα σας κάνω ιδιαίτερη ανάρτηση όπως και για κάποια αλλά προϊόντα που περιείχε το πακέτο.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Gabriella Salvete ιδρύθηκε το 1990 στην Τσεχία. Πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει γνωστή και μια από τις κορυφαίες εταιρίες της εγχώριας αγοράς, ξεκίνησε την διάθεση των προιοντων της μέσω καταστημάτων και αλυσίδων ομορφιάς αλλά μέσω των φαρμακείων, το 2004 εκτάθηκε στη Λιθουανία και τη Σλοβακική Δημοκρατία, το 2013 αγοράστηκε η εταιρεία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Aleš Monteleone , του οποίου η Τσεχική-Ιταλική καταγωγή έβαλε και την ιταλική πινελιά στα προιοντα της.Το 2016 - η εταιρεία μετεγκαταστάθηκε στην Πράγα και άνοιξε θυγατρική εταιρεία για την ανάπτυξη νέων προϊόντων στην Ιταλία
Από το 2016 - 2018 βρέθηκε να σχεδιάζει και να δημιουργεί με ένα εντελώς ΝΕΟ χαρτοφυλάκιο για τα προϊόντα, της δίνοντας έμφαση στο βασικό ισοζύγιο οφέλους, βάσει της κορυφαίας ποιότητας, της προσιτής τιμής και ελκυστικού σχεδιασμού των συσκευασιών της.
Το 2019 επεκτείνεται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Αμερικής
Πρόσφατα προστέθηκαν στο brand οι νέες σειρές αξεσουάρ TOOLS,
προϊόντα για το ΠΡΟΣΩΠΟ από GABRIELLA SALVETE, SPA από GABRIELLA SALVETE και FRAGRANCE από την GABRIELLA SALVETE
Στα σχέδια της είναι να εισέλθει σε 10 νέες αγορές στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard