ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ YOUTH LAB. ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


Η αγαπημένη YOUTH LAB μου έστειλε 2 προϊόντα για δοκιμή και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία για ένα ακομη beauty test!!!


Ας δούμε μαζί τα σωστά βήματα για ντεμακιγιάζ και περιποίηση προσώπου πριν τον βραδινό ύπνο μας που τόσο έχει ανάγκη η επιδερμίδα του προσώπου μας αλλά και η περιοχή του  λαιμού μας κάθε μέρα και περισσότερο τώρα που την ταλαιπωρούμε περισσότερο κάτω από τις μάσκες που φοράμε λόγω του covid-19.


Πάρτε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και ταμπονάρετε ελαφρά πάνω στο ειδικό pump του νέου Micellar Water (το οποίο αντικατέστησε το γνωστό μας  Fresh Cleansing Water )και με κυκλικές κινήσεις απλώστε το σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια, προκειμένου να αφαιρέσετε ρύπους, περίσσιο σμήγμα και το επίμονο μακιγιάζ. Το υγρό διάλυμα καθαρισμού Micellar Water είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενδείκνυται και για άτομα με ευαισθησία στην περιοχή των ματιών ή χρήστες φακών επαφής, καθώς έχει pH 7, άρα δεν τα ερεθίζει (το p H δακρύων είναι 7.2).
Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, SLES, SLS, άρωμα, οινόπνευμα, ορυκτά έλαια και χρωστικές. 

Συνεχίστε την περιποίηση, με τα κατάλληλα προϊόντα για τη δική σας επιδερμίδα, όπως έναν ορό σύσφιξης & λάμψης, ή την ενυδατική σας κρέμα νυκτός.

Το νέο Micellar Water μου έγινε απαραίτητο και δεν το ξεχνώ κάθε βράδυ, όσο κουρασμένη και να είμαι, είναι εύκολο στην χρήση το εφαρμόζω ακομη και όταν πέφτω στο κρεβάτι μου και τα μάτια μου κλείνουν με μηχανικές κινήσεις..... Θα το βρείτε σε συσκευασία των 400ml .

Σας το συστήνω με χίλια!!!!


Το πρωί η επιδερμίδα, είναι έτοιμη για να δεχτεί μια πρωινή περιποίηση με το 2ο προϊόν που δοκίμασα, ξεκινάω με ένα ήπιο σαπούνι, όπως το Daily Cleanser Gel, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα δημιουργώντας πλούσιο αφρό σε βρεμένο δέρμα και κάνω κυκλικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας το Beauty Tool, τρίβοντας ελαφρά για 1-2 λεπτά. Στην συνέχεια ξεπλένω με άφθονο νερό και στεγνώνω το πρόσωπό ταμπονάροντας απλά με μια πετσέτα.
Αν το κάνετε και εσείς, συνεχίστε με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για τη δική σας επιδερμίδα, όπως έναν ορό, την ενυδατική κρέμα ημέρας πριν το μακιγιάζ σας.


Το Beauty Tool μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν έχετε χρόνο και με την μάσκα καθαρισμού. Εφαρμόστε την μάσκα στο πρόσωπο στον προτεινόμενο χρόνο και αφού βρέξετε το βουρτσάκι κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στο δέρμα για 1 λεπτό. Απομακρύνεται τα υπολείμματα της μάσκας με χλιαρό νερό.

Με βολέψαν πολύ και τα δυο προϊόντα Daily Cleanser Gel και Beauty Tool και έχουν μπει στην καθημερινή μου ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου.

Η YOUTH LAB.ειναι η εταιρία που αγαπώ γιατί κάνει πραγματικοτητα κάθε φαντασία . Κάθε φαντασία γίνεται επιστήμη και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.
Τα προϊόντα της YOUTH LAB. θα τα βρείτε σε φυσικά & ηλεκτρονικά φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες & σημεία πώλησης, θα βρείτε στο site: www.youthlab.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard