2 νέα προϊόντα της NUXE που ήθελα καιρό, επιτέλους μπήκαν στο νεσεσέρ μου, από την Parfimo.gr

 

Σήμερα θα σας συστήσω 2 νέα προϊόντα που ήθελα καιρό και επιτέλους μπήκαν στο νεσεσέρ μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό !!! πάμε να σας τα δείξω.


Αν θέλεις "Νέα επιδερμίδα" κάθε μέρα επέλεξε το NUXE VERY ROSE RADIANCE PEELING LOTION ένα προϊόν Peeling-λοσιόν προσώπου νύχτας για γυναίκες 


Θα με ρωτήσεις "γιατί να επιλέξω το peeling νύχτας της Nuxe ενώ κυκλοφορούν τόσα προϊόντα στην αγορά"!

 Ναι έχεις δίκαιο που ρωτάς, θα σου δώσω λοιπόν 6 λόγους για να το επιλέξεις και εσύ για να το δοκιμάσεις και θα σου πω ότι προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη αφού ότι υπόσχεται το κάνει, διαφορετικά δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να σου το συστήσω. 


1.αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος,
2.ανανεώνει και λειαίνει,
3.φωτίζει την εμφάνιση,
4.καταπραΰνει,
5.ενυδατώνει,
6. έχει 98% φυσικά συστατικά.

Χάρη στα ενεργά συστατικά του Nuxe Very Rose peeling, στο ροδόνερο που καταπραΰνει και μαλακώνει την επιδερμίδα και στο σύμπλεγμα Skin-Respect που ενυδατώνει και ενισχύει το δέρμα του προσώπου μας η επιδερμίδα μας αλλάζει ημέρα με την ημέρα, γίνεται πιο φωτεινή και πιο όμορφη.

Και να μην ξεχαστώ, θα σου πω ότι έχει τέλειο άρωμα ροζ τριαντάφυλλου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη λοσιόν απολέπισης;

Καθαρίστε καλά το πρόσωπο σας από μακιγιάζ και τους ρύπους της ημέρας και εφαρμόστε το βράδυ σε όλο το πρόσωπο με βαμβάκι.

Θα το βρείτε στο parfimo.gr σε συσκευασία 150ml στα 14,15 ευρώ

Ψάχνοντας να βρω ένα μικυλλιακό νερό σε συσκευασία των 100ml για το ταξίδι μου που έρχεται σε λίγες ημέρες κατέληξα και πάλι στην αγαπημένη Νuxe και παρήγγειλα το 
NUXE VERY ROSE 3-IN-1 SOOTHING ένα καταπραϋντικό μικυλλιακό νερό καθαρισμού και απολέπισης για γυναίκες  σε συσκευασία ταξιδιού (5,20 ευρώ), όμως παρήγγειλα και το μεγαλύτερο μπουκάλι των 200ml επειδή το βρήκα σε προσφορά στο parfimo.gr στα 8,40 ευρώ. 



Το Nuxe Very Rose 3-In-1 Soothing μπορείτε να το χρησιμοποιείται πρωί βράδυ για να καθαρίσετε το δέρμα σας, χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι. Δεν χρειάζεται να ξεπλένετε. Το έχω πάντα μαζί μου σε ταξίδια και αποδράσεις του ΣΚ γιατί δεν χρειάζεται να κουβαλάω πολλά προϊόντα καθαρισμού της επιδερμίδας μαζί μου.

Το Nuxe Micellar Water
1.καθαρίζει απαλά και απολεπίζει,
2.καταπραΰνει το δέρμα,
3.σέβεται την ισορροπία του δέρματος,
4.ανανεώνει,
5.αφήνει το δέρμα απαλό και λείο,
6.ενυδατώνει και θρέφει,
7. 97% φυσικά συστατικά.
8.έχει απίστευτο άρωμα τριαντάφυλλου που σε χαλαρώνει

Τα βασικά συστατικά του μικυλλιακού νερού είναι 
1.νερό τριαντάφυλλου που καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα,
2.σύμπλεγμα Skin-Respect που ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα,
3.και συστατικά καθαρισμού με μικύλλια που απομακρύνουν τους ρύπους και το μακιγιάζ.

Εντάξει ξέφυγα λίγο από τον προϋπολογισμό του μήνα για προϊόντα που χρειάζομαι αλλά όταν βρίσκεις καλές προσφορές και ποιότητα σε προϊόντα και brands που αγαπάς  στο αγαπημένο πια, PARFIMO.GR , τι να κάνουμε αξίζει τον κόπο να κάνεις μια θυσία. 

Αλήθεια έχεις δοκιμάσει "nuxe λάδι" για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά ? Ρίξε μια μάτια στο e-shop της parfimo.gr τώρα που τρέχει σούπερ προσφορά ως και 51%.

Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω μια νέα παραγγελία από parfimo.gr με προϊόντα μακιγιάζ για το Φθινόπωρο από την αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών Essence μια σύγχρονη μάρκα από τη Γερμανία, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς σε λογικές τιμές. Τα γνωρίζω και τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και τα σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μεταξύ των προϊόντων του Essence θα βρείτε υπέροχα κραγιόν, σκιές ματιών, μάσκαρες, προϊόντα περιποίησης του προσώπου για να δημιουργήσετε ένα τέλειο μακιγιάζ. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο, εκφραστικό, αλλά και απαλό μακιγιάζ. 
Τα καλλυντικά Essence, δεν δοκιμάζουν τα προϊόντα τους σε ζώα. 
Απολαύστε ποιοτικά καλλυντικά Essence και απολαύστε τέλειο μακιγιάζ κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard