CATRICE -Καθαρή ομορφιά - αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα.




Όλο και περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν απλώς τα προϊόντα ομορφιάς τους να μην δοκιμάζονται σε ζώα, αλλά επίσης να μην περιέχουν χημικά ή άλλα πρόσθετα και να είναι vegan. Η CATRICE κάνει πραγματικότητα αυτή την επιθυμία με τη νέα Limited Edition Pure Simplicity.
 Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2019 και μέχρι εξαντλήσεως των
αποθεμάτων. Όλα τα προϊόντα ομορφιάς από τις κατηγορίες "Πρόσωπο, Χείλη" και "Νύχια" είναι απαλλαγμένα από πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG).

Τα κραγιόν δεν έχουν καθόλου σιλικόνες, αλλά εξακολουθούν να φροντίζουν σε βάθος την απαιτητική περιοχή των χειλιών. Και με την αγνότερη σύνθεση, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στην απόδοση: όλα τα προϊόντα εξασφαλίζουν τις υψηλές επιδόσεις για τις οποίες είναι γνωστή η CATRICE. Για παράδειγμα, τα νέα Lip Colours προσφέρουν έντονους
κόκκινους τόνους, είναι vegan και παράλληλα δεν περιέχουν την κόκκινη χρωστική «καρμίνη».

Τα νέα προϊόντα CATRICE ξεχωρίζουν για τη μεγάλη ποικιλία, τις καινοτόμες υφές και τα ιδιαίτερα εφέ που θα κάνουν κάθε look να δείχνει αγνά όμορφο και φυσικό. Οι συσκευασίες αποτελούνται κυρίως από χαρτί και μπαμπού.


PURE SIMPLICITY BAKED BLUSH



Αυτό το ψημένο, πουδρένιο ρουζ έχει απαλή υφή, υψηλή απόδοση και αναμιγνύεται εύκολα. Χάρη στις ελαφρώς ιριδίζουσες χρωστικές, χαρίζει μια φρέσκια επιδερμίδα και φωτίζει τα μάγουλα, ακόμα και στους πιο δροσερούς, φθινοπωρινούς μήνες. Το νέο vegan ρουζ είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα που εναρμονίζονται απόλυτα με τα χρώματα του κραγιόν Pure Simplicity Matt Lip Colour και του βερνικιού της σειράς Pure Simplicity.
C01 Rosy Verve // C02 Naked Petals // C03 Coral Crush // C04 Moody Plum
Περίπου 5.69 €*

PURE SIMPLICITY MATT LIP COLOUR






Το νέο κραγιόν ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί έχει υψηλή απόδοση, αλλά και γιατί ικανοποιεί και τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την συσκευασία. Η κρεμώδης υφή του Pure Simplicity Matt Lip Colour προσφέρει ένα ματ φινίρισμα με υψηλή κάλυψη και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Η συσκευασία του έχει ένα ιδιαίτερο design, καθώς είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας χαρτί.
C01 Rosy Verve // C02 Naked Petals // C03 Coral Crush // C04 Moody Plum
Περίπου 5.69 €*

PURE SIMPLICITY NAIL POLISH





Είτε απαλό ροζ είτε φωτεινό κοράλλι - τα τέσσερα βερνίκια νυχιών της Συλλεκτικής Σειράς είναι vegan και απαλλαγμένα από μικρο-πλαστικά σωματίδια. Η μακράς διαρκείας φόρμουλά τ ους, δημιουργεί ένα κομψό τζελ γυαλιστερό φινίρισμα με υψηλή κάλυψη. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι στο καπάκι: είναι φτιαγμένο από μπαμπού και μετατρέπει το βερνίκι νυχιών σε πραγματικό κόσμημα για τη συλλογή σας.
C01 Rosy Verve // C02 Naked Petals // C03 Coral Crush // C04 Moody Plum
Περίπου 3.99 €*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard