REVIEW ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ PARFIMO.GR


Το Parfimo.gr  είναι το e-shop που με την αξιοπιστία και την ποιότητά του έχει κατορθώσει  να έχει εκατομμύρια επισκέπτες και πελάτες τον χρόνο! Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όλες εμάς που ψάχνουμε αυθεντικά αρώματα, προϊόντα μακιγιαζ, προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, προϊόντα για τα μαλλιά και γενικά για την ομορφιά, ένα e-shop που πρέπει να επισκέπτεται κάθε γυναίκα για να βρει προϊόντα για την ίδια και το παιδί της αλλά και για δώρα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές .

Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω το άρωμα μου, που είναι το αγαπημένο μου "Calvin Klein Truth"από την εν λόγω εταιρία και η εμπειρία μου είναι πολύ καλή, το site εύκολο στην αναζήτηση του προϊόντος που έψαχνα, η περιγραφή του προϊόντος και η τιμή του ανταποκριθηκε πλήρως  σ  όσα έλαβα υπόψιν για να το παραγγείλω, μπορώ να πω ότι βρήκα την τιμή του, χαμηλότερη από αντίστοιχα e-shops και το προϊόν που παρήγγειλα άριστο. 

Ο χρόνος παραλαβής αν λάβουμε υπόψιν ότι η αποστολή του προϊόντος γίνεται απευθείας από τις αποθήκες της εταιρίας στην Τσεχία, από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας μου σύντομος (μέσα στην εβδομάδα ήρθε) η συσκευασία του ασφαλής, μου το παρέδωσε ο κουριερ στα χέρια μου,σε ένα κουτί με τα ανάλογα προστατευτικά φελιζολ, η τιμή των μεταφορικών χαμηλή σε σχέση σε άλλες εταιρίες. 

Η παράδοση έγινε από την speedex μεταφορική με αντικαταβολή.





 To Parfimo.gr είναι επίσημος εκπρόσωπος για την Ελλάδα μιας μεγάλης Τσέχικης εταιρεία που έχει μέχρι σήμερα, 20 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη. Η εταιρεία προσφέρει μόνο αυθεντικά αρώματα και επώνυμα καλλυντικά από όλες τις μάρκες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Ναι!!!οι εντυπώσεις μου από προϊόν, παραγγελία και παράδοση άριστες!!!!Δεν έχω να γράψω κάτι αρνητικό, αν θέλετε να το διαπιστώσετε και εσείς ρίξτε μια ματιά στο e-shop.
Περιμένω τα σχόλια σας, αν παραγγείλετε και την δικιά σας εμπειρία.


2 σχόλια:

  1. επειδη θελω να αγορασω ενα πανακριβο αρωμα και δεν ξερω αν θα μου στειλουν το γνησιο,ζητησα να ανοιξω το πακετο να το ελεγξω μπροστα στον κουριερ αλλα δεν το δεχτηκαν, πραγμα πολυ υποπτο, λογω οτι το αρωμα που θελω ειναι tester σε μη σφραγισμενη συσκευασια οποτε δεν θα εκανα καμμια ζημια με τον ελεγχο που θα εκανα.. δεν μπορω να διακινδυνευσω 200 ευρω και να μου στειλου μια μουφα κινεζικη...μια παροιμια λεει:καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παραγγελια μου ήταν σε σφραγισμένο κουτί και από το προϊόν δεν έχω κανένα παράπονο. Για τα tester δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν παραγγέλνω ποτέ! καλά κάνατε και το διευκρινήσατε πριν την παραγγελία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard