REVIEW για την Green Λευκαντική Κρέμα κατά των Κηλίδων Ημέρας / Νύχτας της TIMALFES

Το καλοκαίρι πέρασε όμως οι  πανάδες και  οι σκουρόχρωμες  κηλίδες τώρα που άρχισε να φεύγει το μαύρισμα έκαναν για ακόμη μια φορά την εμφάνιση τους.

Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω για ακόμη μια χρονιά μια καινούργια θεραπεία με ένα προϊόν φυσικό που χρησιμοποιώ για πρώτη φορά και εύχομαι να μειωθούν και γιατί όχι να εξαφανιστούν.



Σας έχω πει ότι πιστεύω στην δύναμη της φύσης και στα φυτικά και φυσικά προϊόντα που προέρχονται από αυτή και ειδικά στα προϊόντα που παράγονται από Έλληνες παραγωγούς. Μια τέτοια κρέμα είναι και η Green Λευκαντική Κρέμα κατά των Κηλίδων Ημέρας / Νύχτας που παρασκευάζει η Λιάνα της Timalfes (για τα προϊόντα της Λιάνας που γνώρισα πριν καιρό και κάποια από αυτά χρησιμοποιώ, σας έχω μιλήσει και περισσότερα μπορείτε να δείτε σε προηγούμενο άρθρο μου  ΕΔΩ

Βασίζοντας τη δράση της η Green Λευκαντική Κρέμα στο κρινάκι της Κρήτης ή αλλιώς κρινάκι της άμμου για την διάσωση του οποίου  και τις ευεργετικές του ιδιότητες, έχουμε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια, η κρέμα κατά των κηλίδων ημέρας και νύχτας, αποτελεί μία απο­τε­λε­σμα­τι­κή και πρωτότυπη λύση στη θεραπεία των κηλίδων. Η κρεμα δρα και ως αντη­λια­κό μέσο, το οποίο ταυ­τό­χρο­να κα­τα­πρα­ΰ­νει την επι­δερ­μί­δα και τη δια­τη­ρεί ενυ­δα­τω­μέ­νη. Μειώ­νει τις ατέ­λειες και τη γυα­λά­δα και έχει αντι­φλεγ­μο­νώ­δη δρά­ση.


ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε την κρέμα, αφού καθαρίσετε καλά το δέρμα σας, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και ειδικά στα σημεία που έχετε το πρόβλημα. Μην την βάζετε γύρω από τα μάτια.
Μην ξεχνάτε την συγκεκριμένη κρέμα να την βάζετε πρωί και βράδυ, χειμώνα και καλοκαίρι.Είναι ασφαλής και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα στον ήλιο, δεν είναι φωτοευαισθητη όπως άλλες λευκαντικές κρέμες που η χρήση τους περιορίζεται μόνο στους χειμερινους μήνες και πάντα τις βραδινές ώρες. Φυσικά μην ξεχνάτε ειδικά το καλοκαίρι να την χρησιμοποιείται μαζί με την αντηλιακή σας.

Τα πρώτα ορατά απο­τε­λέ­σμα­τα θα τα δείτε μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, καθώς αναστέλλει τη σύνθεση και τη με­τα­φο­ρά της με­λα­νί­νης στα εξω­τε­ρι­κά στρώ­μα­τα της επι­δερ­μί­δας. Σε συνδυασμό με δύο ελαιώ­δη συ­μπλέγ­μα­τα * προ­σφέ­ρει μία φωτεινή και λαμπερή επι­δερ­μί­δα, χω­ρίς σκοτεινά σημεία, κρατώντας πα­ράλ­λη­λα ενυ­δα­τω­μέ­νο το δέρμα.
(*100% φυ­τι­κό ελαιώ­δης σύ­μπλεγ­μα ελώ­δες μο­λό­χας, πί­του­ρο ρυ­ζιού και γλυ­κό­ρι­ζας BIO
Το βιο­λο­γι­κό ελαιώ­δες σύ­μπλεγ­μα λει­τουρ­γεί σαν λευ­κα­ντι­κός πα­ρά­γο­ντας και συμ­βάλ­λει στο να μειω­θούν οι σκού­ρες κη­λί­δες, δί­νει λάμ­ψη και φω­τει­νό­τη­τα, ενώ πα­ράλ­λη­λα λευ­καί­νει και ισορ­ρο­πεί τα «σκο­τει­νά ση­μεία». Εμφα­νή απο­τε­λέ­σμα­τα μό­λις μετά τον πρώ­το μήνα χρή­σης.
100% φυ­τι­κό ελαιώ­δης σύ­μπλεγ­μα μυρ­τιάς και φύλ­λα ελιάς BIO
Το 100% φυ­τι­κό ελαιώ­δες σύ­μπλεγ­μα ενερ­γεί ως πα­ρά­γο­ντας αντι­γή­ραν­σης. Απο­τρέ­πει το οξει­δω­τι­κό στρες και την μο­ρια­κή και κυτ­τα­ρι­κή γή­ραν­ση. Και τα δύο έλαια του συ­μπλέγ­μα­τος απο­τε­λούν φυ­σι­κές πη­γές συ­γκέ­ντρω­σης φαι­νο­λι­κών οξέ­ων.) 
Χρησιμοποιώ την κρέμα, εδώ και 2 εβδομάδες και ήδη οι κηλίδες και οι πανάδες στην περιοχή της μύτης και στο μέτωπο που έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα άρχισαν να υποχωρούν, δεν έχουν εξαφανιστεί και ευελπιστώ ότι συνεχίζοντας την χρήση της, τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο ορατά  και να εξαφανιστούν.

Το προϊόν είναι φυσικό, οργα­νι­κά πι­στο­ποι­η­μέ­νο, από τη Natrue, 
 ΧΩΡΙΣ PARABEN ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ και 
ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard