REVIEW ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΡΑΓΙΟΝ!REAL REBEL -COLOUR PERFECT LUXURY LIP BALM !!ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ

Τα καλά με το blogging είναι ότι μερικές φορές δοκιμάζεις κάποια προϊόντα τα οποία δεν τα γνωρίζεις μέχρι να σου προτείνουν να τα δοκιμάσεις και να γράψεις για αυτά. Να γράψεις για τα καλά αλλά και για τα κακά τους.
Έτσι λοιπόν η εταιρία DEKAZ S.A. μου πρότεινε να δοκιμάσω ένα κραγιόν το REAL REBEL -COLOUR PERFECT LUXURY LIP BALM, άγνωστο για μένα μέχρι την στιγμή που έφτασε στα χέρια μου.



Ανοίγοντας το κουτί βρήκα μια όμορφη πολυτελή, μεταλλική συσκευασία με όμορφο ανάγλυφο tribal σχέδιο λουλουδιού,  ένα κραγιόν που δεν είχε σχέση με κανένα άλλο, από αυτά που χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα, ένα κραγιόν που έχει την απόχρωση του πράσινου της ελιάς !!!!
Και πως θα είναι επάνω στα χείλη μου σκέφτηκα την ώρα που το δοκίμασα πρώτη φορά ? σαν γουστέρα θα είμαι, είπα από μέσα μου!!!! αμέσως όμως τα χείλη άρχισαν να χρωματίζονται και τελικά απέκτησαν ένα όμορφο φυσικό κόκκινο (όχι έντονο) χρώμα γιατί το συγκεκριμένο κραγιόν αντιδρά σύμφωνα με την χημεία του σώματος και χαρίζει ένα υπέροχο χρώμα, διαφορετικό κόκκινο στην κάθε γυναίκα, ανάλογο με τον τόνο του δέρματος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει μεγάλη διάρκεια και δεν μουτζουρώνει.
Σε μένα που είμαι ανοιχτόχρωμη δίνει την αίσθηση του απαλού ρόζο-κόκκινου ενώ στην αδελφή μου την Εva που είναι μελαχρινή δείχνει πιο έντονο, το κόκκινο.
Περιέχει έλαιο jojoba, βούτυρο καριτέ, κερί μέλισσας και Βιταμίνη Ε, ενώ δεν περιέχει τεχνητά αρώματα.
Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην ουσία είναι ένα lip balm αφού χάρη στα έλαια που περιέχει τα χείλη είναι ενυδατωμένα, απαλά και σέξι έτοιμα για ματς μουτς. To εφαρμόζω στα χείλη μου, μόνο του όταν βιάζομαι ή με μολύβι χειλιών για το περίγραμμα όταν έχω χρόνο.
Δεν έχω να γράψω, κανένα άσχημο σχόλιο για το συγκεκριμένο κραγιόν, απλά θα σας πω ότι έχει μπει στην τσάντα μου και στην καθημερινότητα μου, παραμερίζοντας άλλα αγαπημένα κραγιόν που κουβαλούσα μέχρι τώρα. 
Κορίτσια σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα !
Το προϊόν REAL REBEL -COLOUR PERFECT LUXURY LIP BALM, παράγεται από την εταιρία SANTHILEA LONDON και αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα είναι η DEKAZ S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard