VINOPURE The Purifying Cleansing Gel από την αγαπημένη Caudalie



Γεννημένη στην καρδιά της περιοχής του Μπορντό, μέσα στο κτήμα "Smith Haut Lafitte", η Caudalie είναι μια γαλλική μάρκα καλλυντικών 100% οικογενειακή και ανεξάρτητη, η οποία αξιοποιεί τα οφέλη των συστατικών που προέρχονται από το αμπέλι και το σταφύλι. Η Caudalie δημιουργήθηκε το 1995 από την Mathilde Thomas και τον σύζυγό της Bertrand, μετά τη συνάντησή τους με τον Καθηγητή Vercauteren, ειδικό, σε διεθνές επίπεδο, στις πολυφαινόλες, και καθηγητή φαρμακογνωσίας στη Φαρμακευτική Σχολή του Μπορντό. Τα προϊόντα Caudalie είναι φυσικά, αποτελεσματικά και πολυτελή. Βασίζονται σε ένα μοντέλο φυσικής επιστήμης που ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό χάρτη, γνωστό ως "Cosm’ethics". Μια κοσμητολογία πιο ορθολογική και με δεσμεύσεις χάριν των οποίων η Caudalie απέκλεισε πολλά αμφιλεγόμενα συστατικά (φθαλικές ενώσεις, mineral oils, λαουροθειικό νάτριο, parabens, φαινοξυαιθανόλη…) για τη δημιουργία των καθαρών και φυσικών συνθέσεων που αναπτύσσονται στην καρδιά του Εργαστηρίου Παρασκευής Φυσικών Συνθέσεων της Caudalie, με βάση την Ορλεάνη. Δημιουργημένη το 1999 μέσα στις εκτάσεις του Château Smith Haut Lafitte, η Caudalie επινοεί το πρώτο Spa Vinothérapie (Σταφυλοθεραπείας) το οποίο φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του. Οι ειδικοί Σταφυλοθεραπευτές (Vinothérapeutes) παρέχουν φροντίδες μοναδικές στον κόσμο, χάρη στη χρήση συστατικών φυσικής προέλευσης που συνδέονται με νέα δραστικά συστατικά κατοχυρωμένα από την Caudalie.

Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί από την Caudalie σε οργανώσεις που αγωνίζονται κατά της αποδάσωσης. H Caudalie έχει δεσμευτεί να φυτέψει από τώρα και έως το 2021, 8 εκατομμύρια δέντρα, σε 8 χώρες, όπως είναι η Βραζιλία, κυρίως με τις οργανώσεις Nordesta και Coeur de Forêt, το Περού, η Κίνα ή η Ταϊλάνδη με την PUR Projet. Η Caudalie δραστηριοποιείται επίσης στο Μεξικό με την WWF, στη Μαδαγασκάρη με την Planète Urgence και στη Γαλλία με την οργάνωση Arbres & Paysages. Το 2019, η Caudalie δεσμεύεται στο πλευρό της Coral Guardian, μέσω ενός προγράμματος μεταφύτευσης και αποκατάστασης περισσότερων από 3.000 κοραλλιών, όπως επίσης με την Reef World και το Surfrider Foundation, σε δράσεις προστασίας και ευαισθητοποίησης για το θαλάσσιο οικοσύστημα.


Η σειρά Vinopure ολοκληρώνεται με ένα νέο μέλος.
To Purifying Cleansing Gel!

Tο Vinopure Purifying Cleansing Gel είναι το νέο αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής περιποίησης ομορφιάς ενάντια στις ατέλειες.  
Ένα εξειδικευμένο προϊόν για βαθύ καθαρισμό, ιδανικό για γυναίκες με μεικτό προς λιπαρό δέρμα, που βοηθά στοχευμένα στην αποκατάσταση μιας όμορφης και λαμπερής επιδερμίδας.Mathilde Thomas 


96% των γυναικών αισθάνονται την επιδερμίδα τους πιο καθαρή
83% των γυναικών παρατηρούν ότι η επιδερμίδα τους γυαλίζει λιγότερο
83% των γυναικών βλέπουν τους πόρους της επιδερμίδας τους πιο λείους


ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 

Το 2018, η Caudalie παρουσίασε την Vinopure, μια άκρως φυσική, εξειδικευμένη και αποτελεσματική λύση για να απαλλάξει την επιδερμίδα από τις ατέλειες, χωρίς συμβιβασμούς. Φέτος, η Caudalie παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που συμπληρώνει τη σειρά Vinopure, το Purifying Cleansing Gel. Μια αναζωογονητική σύνθεση βασισμένη σε συστατικά φυσικής προέλευσης (χωρίς σαπούνι και χημικά συστατικά), που καθαρίζει σε βάθος τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ 

Μια πολύ φυσική φόρμουλα σχεδιασμένη ακόμα και για για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, που καθαρίζει σε βάθος, αλλά ήπια, τους φραγμένους πόρους, μειώνει την εμφάνιση σμήγματος και διορθώνει τις ατέλειες. Το αναζωογονητικό Purifying Cleansing Gel, ολοκληρώνει τη φροντίδα που προσφέρει η σειρά Vinopure, και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ 

Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Vinopure, το Purifying Cleansing Gel, περιέχει: • Το εργαστήριο της Caudalie ανέπτυξε μια νέα πατέντα που βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό πολυφαινολών σταφυλιού και ενός κοκτέιλ από 6 εξυγιαντικά βιολογικά αιθέρια έλαια: λεβάντα και μελισσόχορτο από την Γαλλία, σιτρονέλα από την Μαγαδασκάρη, γεράνι Αιγύπτου, δενδρολίβανο από την Τυνισία και το Μαρόκο, και μέντα από την Ινδία. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί ως ασπίδα για την πρόληψη του πολλαπλασιασμού του βακτηρίου P. Acne, υπεύθυνου για τα σπυράκια και εμποδίζει την οξείδωση του σμήγματος, που αποτελεί την κύρια αιτία για τη φλεγμονή των πόρων και τη θαμπή χροιά της επιδερμίδας

. • 100%φυσικό καιαπολεπιστικό σαλικυλικό οξύ Με πηγή προέλευσης τη γωλθερία (wintergreen), ένα ενδημικό φυτό της Ασίας, το σαλικυλικό οξύ εξάγεται στην πιο καθαρή και φυσική του μορφή. Αποφράσσει και συσφίγγει τους πόρους ενώ συγχρόνως λειαίνει την επιδερμίδα.

 • Βιολογικόνερόσταφυλιούμεενυδατικές,καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες Με πηγή προέλευσης τις βιολογικές καλλιέργειες σταφυλιού στη Νότιο Γαλλία.


ΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ 

Μια αποτελεσματική και απολαυστική ρουτίνα περιποίησης, σχεδιασμένη σε 4 βήματα, που δρα ενάντια στις ατέλειες, στις γυαλάδες, στους φραγμένους πόρους και στην προβληματική υφή της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και ενυδάτωσης.

Purifying cleansing gel


Clear skin purifying toner


 Blemish control infusion serum


Skin perfecting mattifying fluid



#Vinopuresolution  #Cleanbeauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard