AVEDA HAIR COLOR: φυσικής προέλευσης, vegan, χρώμα χωρίς συμβιβασμούς


Χρωματίστε τον κόσμο σας με το επαγγελματικό χρώμα μαλλιών της Aveda, με cruelty-free
σύνθεση, φυσικής προέλευσης συστατικά, vegan φόρμουλες που σας παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες για μοναδικό χρώμα.



Σε τι διαφέρει το χρώμα μαλλιών της Aveda

Οι επαγγελματικές βαφές της Aveda είναι από 93% φυσικής προέλευσης και με υψηλής απόδοσης συστατικά, vegan και cruelty-free. Προσφέρει στον κομμωτή τη δυνατότητα να
δημιουργήσει για εσάς μοναδικά προσαρμόσιμο χρώμα μαλλιών προσφέρει άπειρες δυνατότητες για ένα ορατά πλούσιο λαμπερό και μοναδικά εξατομικευμένο χρώμα. Κάθε φόρμουλα χρώματος εκχύνεται με ένα χαρακτηριστικό μείγμα προστατευτικών φυτικών ελαίων, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιημένων βιολογικών jojoba, καστορέλαιο και ηλιέλαιο, για να βοηθήσει και να αποδώσει λάμψη μακράς διάρκειας. Η Aveda προσφέρει
μια ποικιλία από επιλογές χρωμάτων, μόνιμων, demi και ημι-μόνιμων, για κάθε ανάγκη.

Τεχνολογία υψηλής απόδοσης

Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού λειτουργεί ως μυστικό όπλο σε κάθε φόρμουλα χρωμάτων μαλλιών Aveda: Full Spectrum™ permanent, Full Spectrum Deep™ και Full Spectrum Demi+™. Αντί να βασίζεται μόνο σε συνθετικούς ζεύκτες, η Aveda προσθέτει στην διαδικασία εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, η οποία βοηθά στην δυνατότητα παροχής ευρύτερων αποχρώσεων.

Μια περιβαλλοντική αποστολή

Όλες οι βαφές μαλλιών της Aveda είναι vegan και cruelty-free από 93% φυσικά συστατικά και χωρίς συνθετικές γλυκόλες, φθαλικές ενώσεις, BHT, kathon, PPD και σιλικόνες. Οι συσκευασίες των βαφών περιέχουν τουλάχιστον 77% ανακυκλωμένες ίνες και έχουν πιστοποίηση FSC. Και, όπως όλα τα προϊόντα της Aveda, οι βαφές μαλλιών κατασκευάζονται με 100% αιολική ενέργεια μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και
αντιστάθμισης άνθρακα.
Το χαρακτηριστικό μείγμα πιστοποιημένων βιολογικών φυτικών ελαίων που βρίσκεται στις βαφές μαλλιών της Aveda υποστηρίζει τη βιολογική καλλιέργεια, η οποία ακολουθεί αυστηρά πρότυπα γεωργίας που είναι καλύτερα για τη Γη. Επιπλέον, η αγορά πιστοποιημένου βιολογικού ελαίου babassu από την Aveda, η οποία βρίσκεται στο Aveda Full Spectrum ™ Permanent Color και άλλα προϊόντα μαλλιών της Aveda, υποβάλλεται σε
επεξεργασία από ξηρούς καρπούς που συγκεντρώθηκαν από τις γυναίκες του Maranhao της Βραζιλίας, βοηθώντας τις να υποστηρίξουν τις οικογένειές τους και, τελικά, να ενισχύσουν τις τοπικές κοινότητες.
Επισκεφτείτε τη διεύθυνση avedateo.gr xanthihairgallery.gr για να βρείτε ένα κομμωτήριο Aveda κοντά σας.




ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ AVEDA

Full Spectrum ™ Protective Permanent Creme

Η 93% φυσικής προέλευσης μόνιμη σειρά χρώματος μαλλιών της Aveda, που επιτυγχάνει πλήρως προσαρμόσιμα αποτελέσματα, ανθεκτικά στο ξεθώριασμα ενώ εμποτίζει τα μαλλιά με λάμψη. Η σειρά Full Spectrum™ Permanent διαθέτει συστατικά υψηλής απόδοσης, όπως:
● Επιφανειοδραστικό που προέρχεται από καλαμπόκι και διευκολύνει το ξέπλυμα της βαφής από τα μαλλιά
● Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για τη δημιουργία ευρύτερου φάσματος χρωμάτων
● Κόκκινο τσάι rooibos με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία των μαλλιών Full Spectrum Deep ™ Extra Lift and Deposit για σκούρα μαλλιά
Το Full Spectrum Deep χρώμα μαλλιών της Aveda που προέρχεται από 92% φυσικά συστατικά επιτυγχάνει έως και 6 επίπεδα ανύψωσης σε 30 λεπτά. Ιδανικό για σκούρα μαλλιά και κάλυψη των λευκών, το Full Spectrum Deep™ διαθέτει μια ανθεκτική στο ξεθώριασμα φόρμουλα που παρέχει την ιδανική ισορροπία ανύψωσης και εναπόθεσης για πραγματικά αποτελέσματα.

Full Spectrum Demi+™ Custom-Deposit Treatment Hair Color™
Η 92% φυσικής προέλευσης Full Spectrum Demi+™ της Aveda είναι χρώμα χωρίς αμμωνία που παρέχει ημι-μόνιμα αποτελέσματα, από ημιδιαφανές έως αδιαφανές και με διάρκεια έως και 24 λουσίματα. Το Full Spectrum Demi+™ προσδίδει επίσης λάμψη και περιποίηση μακράς διάρκειας στα μαλλιά, βελτιώνοντας την κατάσταση ακόμη και των κατεστραμμένων μαλλιών.



Full Spectrum Vibrants™ Semi-Permanent Treatment Hair Color
Η 95% φυσικής προέλευσης Full Spectrum Vibrants™ της Aveda, παρέχει ημι-μόνιμα αποτελέσματα χωρίςκαι διαθέτει μια παλέτα με έντονες αποχρώσεις που διαρκεί έως και 15 λ ουσίματα. Το χρώμα μαλλιών Full Spectrum Vibrants™ περιλαμβάνει εννέα έντονες αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους για να δημιουργήσουν έντονα, ζωντανά αποτελέσματα ή να αναμειχθούν με καθαρές ή αποχρώσεις άνθρακα για να δημιουργήσουν μια πλήρη παλέτα παστέλ και καπνιστών τόνων. Συνδυάστε χρώματα για να
δημιουργήσετε άπειρα αποτελέσματα αποχρώσεων.

Aveda Men 5-Λεπτών Natural Grey Blending

Το 94% φυσικής προέλευσης Men Natural Grey Blending της Aveda είναι ένα ημί-μόνιμο χρώμα που παρέχει έως και 50% κάλυψη των γκρι μαλλιών σε 5 λεπτά. Το Aveda Men Grey Blending βοηθά στη ρύθμιση των μαλλιών και σταδιακά εξασθενίζει τον τόνο για ένα φυσικό αποτέλεσμα, χαμηλής συντήρησης που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες.

Enlightener ™ Powder Lightener

Το απόλυτο σύστημα υψηλής ανύψωσης φωτισμού και τόνων της Aveda που έχει σχεδιαστεί για να φέρει επανάσταση στις εφαρμογές εντός και εκτός του τριχωτού της κεφαλής που δημιουργούν την τέλεια απόχρωση ξανθού, από καθαρό χρυσό έως λαμπερό πλατίνα. Το Enlightener™ Powder Lightener βοηθά επίσης στην περιποίηση των μαλλιών και προσδίδει λάμψη.


Enlightener™ Freehand Bond-Strengthening Lightener

Το σύστημα Enlightener™ Freehand Bond-Strengthening Lightener της Aveda προσφέρει απόλυτα ξανθά αποτελέσματα σε φυσικά ή παλαιότερα βαμμένα μαλλιά, ανυψώνοντας τα έως και 9 επίπεδα σε 45 λεπτά.
Από 100% φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα ενίσχυσης δεσμών και μείγμα αμινοξέων, το Enlightener™ Freehand αποκαθιστά τα μαλλιά από μέσα και αποτρέπει μελλοντικές φθορές, ενισχύοντας τα μαλλιά κατά 62% αφήνοντάς τα πιο ανθεκτικά μετά από μια υπηρεσία ξανθών.

Θεραπεία Λάμψης

93% φυσικής προέλευσης, η επαγγελματική θεραπευτική φόρμουλα της Aveda βελτιώνει τα μαλλιά με φυσική λάμψη σε μόλις 5 λεπτά και διαρκεί έως 20 λουσίματα. Η θεραπεία λάμψης χρησιμοποιεί άχρωμη θεραπεία Full Spectrum Demi + ™ (ØN) που εγχέεται με ένα προστατευτικό μείγμα φυτικών ελαίων από πιστοποιημένα βιολογικά έλαια ηλίανθου, καστορέλαιου, jojoba και kukui που βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης των κατεστραμμένων μαλλιών και προσφέρει λαμπερή, διαρκή λάμψη.

Try Aveda Hair Color | Δοκιμάστε το χρώμα μαλλιών Aveda
Βρείτε το νέο χρώμα μαλλιών σας πριν πάτε σε ένα κομμωτήριο με το νέο εικονικό εργαλείο χρωμάτων μαλλιών virtual hair color tool της Aveda που επιτρέπει στους πελάτες να εξερευνήσουν πάνω από 65 αποχρώσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AVEDA

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 στη Μινεάπολη, δημιουργεί φυτικά προϊόντα για τα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα για επαγγελματίες και καταναλωτές. Η Aveda καινοτομεί σε βοτανικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδας, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής παράδοσης, για να αναπτύξει προϊόντα για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και του σώματος που παράγονται με αγνά λουλούδια και φυτικά εκχυλίσματα, συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη, καθώς και ένα ολοκληρωμένο μενού με χαλαρωτικές τελετουργίες για ολιστική ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard