Turn up the heat! Introducing the new M·A·C Bronzing collection for Face & Body!


Η καλοκαιρινή συλλογή της MAC έρχεται για να συμπληρώσει αυτήν την αισιοδοξία και λάμψη την οποία χρειαζόμαστε και να μας δώσει έναν ακόμα λόγο να προσμένουμε το καλοκαίρι!

Η νέα συλλογή «Bronzer» περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα! Σκιές σε μεταλλικές αποχρώσεις, lipstick & lip glass σε χρώματα για ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα και strobe face glaze που θα σας δώσουν την καλύτερη καλοκαιρινή εκδοχή σας! Ή την ΑΚΟΜΑ καλύτερη καλοκαιρινή εκδοχή σας, μιας και φέτος η συλλογή μας περιλαμβάνει και προϊόν για το σώμα.



Η συλλογή περιλαμβάνει:

5 απόλυτα καλοκαιρινές αποχρώσεις Lipstick & 4 απόλυτα καλοκαιρινές αποχρώσεις Lip Glass


Foil ShadowΗ αγαπημένη, κλασσική σύνθεση, είναι και πάλι εδώ! 4 μεταλλικές, καλοκαιρινές αποχρώσεις που χαρίζουν μεγάλη διάρκεια & ανάλαφρη αίσθηση. Χρησιμοποιήστε τις με στεγνό ή βρεγμένο πινέλο για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.



Strobe Face GlazeΝέα προσθήκη στη συλλογή μας. Αυτό το “gloss” προσώπου, δίνει μία φυσική, καλοκαιρινή λάμψη και μπορεί να συνδυαστεί με το foundation ή να μπει και μόνο του. Ανάλαφρη σύνθεση, με ενυδατικά στοιχεία που δεν στεγνώνουν την επιδερμίδα.



Radiant Matte Bronzing Powder: Matte, αλλά όχι βαρετόΑυτή η bronzing πούδρα, νέας γενιάς, χαρίζει ανεπιτήδευτα ένα ηλιοκαμμένο look, χάρη στα συστατικά της. Η κάθε απόχρωση έχει άνετη αίσθηση και balmy υφή και διαρκεί για 12 ώρες.



143SES Medium Face Fan BrushΕφαρμόστε με αυτό το πινέλο για υπέροχο αποτέλεσμα μαυρίσματος. Αυτό το απαλό, πυκνό, συνθετικό πινέλο, μεσαίου μεγέθους είναι ιδανικό για εφαρμογή bronzing πούδρας και προϊόντων για τα ζυγωματικά.



Fixin Bronzelite:  Το αγαπημένο setting spray όλων, τώρα εμπλουτισμένο με bronze ιριδίζοντα στοιχεία! Ανακινείστε το καλά πριν τη χρήση και αφήστε αυτό το υπέροχο mist να αποκαλύψει τον απόλυτα καλοκαιρινό εαυτό σας!



Strobe Body Lotion in BronzeliteΤελευταίο, αλλά απόλυτα συγκλονιστικό! Λάμψη από τους ώμους μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτή η ενυδατική κρέμα για όλο το σώμα χαρίζει μία απαλή bronze λάμψη ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 19/5 online και offline σε όσα καταστήματα είναι ανοιχτά.

#MACBronzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard