ΤΗΕ GAREDEN - ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

 Σε μια από τις αποδράσεις μου στην Πελοπόννησο, επισκέφτηκα το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού, κοντά στην λίμνη Δόξα. Εκεί λοιπόν σύμφωνα με την συνήθεια των μοναχών για το καλωσόρισμα, μας κέρασαν ένα υπέροχο γλυκό τριαντάφυλλο. Αγόρασα ένα βάζο το οποίο όμως καταναλώθηκε πολύ γρήγορα, όταν το έφερα στο σπίτι. Αυτή λοιπόν ήταν η αφορμή να ψάξω να βρω και να παραγγείλω μερικά βάζα γλυκό τριαντάφυλλο, που μας άρεσε πολύ.



Ανακάλυψα λοιπόν την επιχείρηση, ΤΗΕ GAREDEN, η οποία δραστηριοποιείται από τον Ιούνιο του 2020, παρασκευάζει και συσκευάζει αυτό το υπέροχο έδεσμα, το γλυκό άγριο τριαντάφυλλο. Ψυχή της επιχείρησης ο δραστήριος κος Κουτσουπάγας Γεώργιος, ο οποίος αν και σπούδασε μηχανολόγος  μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η αγάπη αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία της οικογένειας του στην παρασκευή γλυκών του κουταλιού, τον οδήγησαν να δημιουργήσει την επιχείρηση ΤΗΕ GAREDEN.

Καλλιεργεί ένα κτήμα με άγριες τριανταφυλλιές δίπλα στον ποταμό Μεγανίτη, 3 χλμ δυτικά της πόλης του Αιγίου, στην Πελοπόννησο και  παρασκευάζει με την παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και των μοναχών, το γλυκάκι άγριο τριαντάφυλλο, με αγνά υλικά από την φύση, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.



Εκτός από την καταπληκτική γεύση του γλυκού που θα απογειώσει τον ουρανίσκο σας όταν το δοκιμάσετε, το προϊόν έχει τοποθετηθεί σε μια super συσκευασία με υπέροχη ετικέτα. H επωνυμία THE GAREDEN κατά λέξη σημαίνει ο κήπος της Εδέμ (gar από το garden δηλαδή κήπος και Eden η γνωστή μας ΕΔΕΜ).



Μπορείτε να το δοκιμάστε για πρωινό, σε μια φέτα ψωμί ή με ένα κρουασάν, μπορείτε να το κεράσετε σαν γλυκό του κουταλιού σ΄ όσους αγαπάτε μαζί με τον καφέ, να το βάλετε επάνω από το παγωτό σας, ή το γιαούρτι σας αλλά μπορείτε να το φάτε μόνος/η κρυφά από τους άλλους, για να μην σας πάρουν το βάζο από τα χέρια. Γιατί αν το δοκιμάσεις μια φορά, θέλεις  συνέχεια ...

Για τις ιδιότητες του καρπού και των φύλλων του αγριοτριαντάφυλλου δεν χρειάζεται να αναφερθώ εδώ με λεπτομέρειες, μπορείτε να βρείτε άπειρες αν ψάξετε στο internet, επιγραμματικά θα αναφέρω ότι περιέχουν βιταμίνη C που θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού, τον τονώνει και τον προστατεύει από το αίσθημα εξάντλησης και κόπωσης και επίσης έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές  ιδιότητες.

Με τον ιδιοκτήτη της  GAREDEN αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σ έναν τυχερό/ή να δοκιμάσει το γλυκό άγριο τριαντάφυλλο με ένα giveaway, στο instagram account @beautydaysbymary.  https://www.instagram.com/p/CKLm4ZhqkgZ/

Τι λέτε είσαστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε?

THE GAREDEN

https://www.thegareden.gr/

Email :  info@thegareden.gr

Αν θέλετε να διαβάσετε για την επίσκεψη μας στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου και την Ορεινή Κορινθία κάντε μια επίσκεψη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard