KASIA COSMETICS καλλυντικά εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία


Από τα πακέτα με προϊόντα για το σώμα, που παρέλαβα τον τελευταίο καιρό, ήταν και ένα, της εταιρίας KASIA COSMETICS και θέλω να σας τα συστήσω, είναι η πρώτη φορά που τα δοκίμασα και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ KASIA COSMETICS


Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, KASIA COSMETICS την κ.Κακογιάννη η οποία μας ανέφερε:

"Με χρόνια εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της γυναικείας περιποίησης ήθελα να δημιουργήσω πρωτότυπα καλλυντικά εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία αλλά με έμφαση σε αγνά συστατικά που προέρχονται από φυτά, καρπούς και λουλούδια. Το όνομα της εταιρείας προήλθε από την έμπνευση της σύζευξης των επιθέτων το δικό μου και του συζύγου μου Κακογιάννη - Σιαφάκας, ένα ζευγάρι με όνειρα και φιλοξενία να φτιάξουν μια επιχείρηση που θα μπορούν με αγνά υλικά να προβάλουν την γυναικεία ομορφιά σε καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας. Η εταιρεία Kasia Cosmetics είναι μια νέα Ελληνική εταιρεία με προοπτική την ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος βασισμένων σε φυτικά συστατικά και αγνές πρώτες ύλες και σεβασμό προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα που διαθέτουμε παρασκευάζονται στην Ελλάδα από πιστοποιημένα εργαστήρια τα οποία τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την ορθή παραγωγή και διάθεση των προϊόντων στην αγορά".


ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ


CITRUS PASSION body butter


Βούτυρο σώματος με φυτικά συστατικά και έλαια που προσφέρουν ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και λευκούς λεκέδες. Το μελισσοκέρι και το βούτυρο καριτέ θα μαλακώσουν τις ξηρές περιοχές αφήνοντας ένα υγιές δέρμα. Το άρωμα εσπεριδοειδών θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις και θα σας συντροφεύει καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα αισθανθείτε την επιδερμίδα σας πιο απαλή ενώ θα σας προστατεύει από το κρύο.

Στην πρώτη μου δοκιμή, έβαλα το body butter μόνο στην μια παλάμη μου, βασικά για να δω την υφή του και να το μυρίσω και βγήκα για ψώνια, εκείνη την ημέρα είχε πολύ κρύο και χιόνιζε. Όταν επέστρεψα είδα την διαφορά, το χέρι που έβαλα την κρέμα ήταν απαλό και λείο ενώ το άλλο χέρι, είχε ήδη ασπρίσει και ήταν ελαφρώς σκασμένο από το κρύο. Φυσικά το έσωσα, έκανα στα γρήγορα ένα μπάνιο και έβαλα σε όλο το σώμα μου το CITRUS PASSION body butter. Υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού, λείο και απαλό δέρμα, πραγματικά βρήκα τον σύμμαχο μου, αυτόν τον δύσκολο χειμώνα.


CASSIA BODY OIL



Ένα ακόμη προϊόν που με εξέπληξε ευχάριστα, είναι το CASSIA BODY OIL. Το θρεπτικό κοκτέιλ βερυκοκέλαιου, καρδαμέλαιου και αμυγδαλέλαιου δίνει πνοή ευεξίας και αναζωογόνησης στην επιδερμίδα και απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το πικάντικο άρωμα του cinnamonium cassia leaf oil διεγείρει τις αισθήσεις και θα σας πλημμυρίσει με μια γλυκιά αίσθηση ζεστασιάς και απαλότητας. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο κάνοντας επάλειψη σε χέρια, πόδια και σώμα και κοιμάμαι πιο ελαφρά ενώ στον χώρο διαχέονται υπέροχα αρώματα.

CASSIA SOAP BAR


Το έλαιο κάνναβης, το βούτυρο καριτέ και η βιταμίνη Ε διατηρούν το ph του δέρματος σε σταθερά επίπεδα για να μένει το δέρμα λαμπερό και απαλό. Το σαπούνι βασισμένο στην κλασσική μέθοδο σαπωνοποίησης εμπλουτισμένο με έλαιο κάνναβης, βούτυρο καριτέ και βιταμίνες καθαρίζει το δέρμα αφήνοντας ένα φιλμ απαλότητας και φρεσκάδας. Επειδή αγαπώ πολύ τα σαπούνια, τα χρησιμοποιώ στο μπάνιο μου και πιστέψτε με το δέρμα μου μετά την χρήση τους, είναι μεταξένιο και απαλό και φυσικά μυρίζει πολύ ωραία. Κατά την διάρκεια του μπάνιου σας σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε την LUFFA ένα φυτικό σφουγγάρι, οικολογικό, ιδανικό για βαθύ καθαρισμό και απολέπιση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Η επιλογή των ελαίων που χρησιμοποιεί η KASIA COSMETICS στα προϊόντα της, τα κάνει μοναδικά σε αρώματα αλλά και σε αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Θα σας προτείνω να δοκιμάσετε και το body butter με χαμομήλι αλλά και το body butter με άρωμα σοκολάτας. Πραγματικά τα λάτρεψα αυτά τα προϊόντα και τα έχω βάλει στην εντατική περιποίηση των προϊόντων σώματος που χρησιμοποιώ. Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Όπως μας ανέφερε η κα Κακογιάννη "όλα τα προϊόντα της εταιρείας KASIA COSMETICS παράγονται σεβόμενοι τα ηθικά πλαίσια και νομοθεσίες, ώστε να απευθύνονται και στους vigan, vegan. Οι πρώτες ύλες που επιλέγουμε καθώς και τα τελικά προϊόντα δεν ελέγχονται σε ζώα. Όπως έχουμε αναφέρει όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε βασίζονται σε φυτά και καρπούς αυτών, το μόνο παραγωγό ζωικής προέλευσης είναι το μελισσοκέρι που περιέχεται στις κρέμες σώματος".


ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ
Τα προϊόντα μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Instagram και Facebook, μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα, www.kasiacosmetics, αλλά και σε κάποια φαρμακεία και κέντρα αισθητικής. Η έδρα της εταιρείας KASIA COSMETICS βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής.


Σε συνεργασία με την KASIA COSMETICS τρέχουμε ενα giveaway στο instagram, πατήστε εδώ για να πάρετε μερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard